Στεφανος123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια εχω μια εργασια στα Νευρωνικα Δικτυα αν καποιος εχει γνωσεις και χρονο ας μου στειλει ενα πμ.Επι πληρωμη εννοειται. Η εργασια εχει μεσα αλγοριθμους Perceptron,Kohonen,Hopfield,Backpropagation Error,εμφανιση προτυπων στο καρτεσιανο συστημα συντεταγμενων κ.α. Θα υλοποιηθει στο χαρτι. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Στεφανος123
imitheos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Στεφανος123 είπε Καλησπερα παιδια εχω μια εργασια στα Νευρωνικα Δικτυα αν καποιος εχει γνωσεις και χρονο ας μου στειλει ενα πμ.Επι πληρωμη εννοειται. Η εργασια εχει μεσα αλγοριθμους Perceptron,Kohonen,Hopfield,Backpropagation Error,εμφανιση προτυπων στο καρτεσιανο συστημα συντεταγμενων κ.α. Θα υλοποιηθει στο χαρτι. https://sourceforge.net/projects/gann/ Δες εδώ για το καλύτερο νευρωνικό
Lanike71 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είναι θέμα χρόνου η εργασία, τότε πάσο. Αλλά να ξέρεις ότι χάνεις από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα της πληροφορικής, τη βάση σε κάποια επιτεύγματα που βλέπουμε και θα δούμε ακόμα στο μέλλον. Αν ψάξεις όμως στο νετ, θα βρεις πολύ υλικό και ασκήσεις στα ελληνικά κιόλας. Ημίθεος, μόλις πήγα να ρωτήσω τι ακριβώς είναι το gann, έπεσα πάνω στο δημιουργό του... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Lanike71
ZauZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, imitheos είπε https://sourceforge.net/projects/gann/ Δες εδώ για το καλύτερο νευρωνικό Είναι επιτυχία του πάντως ότι και εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αυτό το Gann gangangan… Στα σοβαρά τώρα γιατί ο φίλος ίσως να μη γνωρίζει ο imitheos κάνει πλάκα προφανώς. Περιμένω όμως τον gtGod, Delaport, G0D κ.τ.λ. να εμφανιστεί κάπως με μαγικό τρόπο σε αυτό το θέμα.
defacer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, Lanike71 said: Αν είναι θέμα χρόνου η εργασία, τότε πάσο. Αλλά να ξέρεις ότι χάνεις από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα της πληροφορικής, τη βάση σε κάποια επιτεύγματα που βλέπουμε και θα δούμε ακόμα στο μέλλον. Not to mention extremely marketable. 1
imitheos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, ZauZ είπε Είναι επιτυχία του πάντως ότι και εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αυτό το Gann gangangan… Θα ήταν επιτυχία αν σκέφτεσαι στα σοβαρά πρώτο αυτό επειδή έχει καλό κώδικα ή για κάποιο θετικό λόγο γενικά. Εμένα μου ήρθε μεν πρώτο στο μυαλό αλλά με ειρωνεία επειδή είδα "θέλω έτοιμη εργασία". Είναι σαν να ήσουν εσύ σκηνοθέτης και με το που διαβάζω κάπου τη φράση "ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχεις δει" να σκέφτομαι αμέσως τη δική σου. Δεν το λες και επιτυχία 1
Στεφανος123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, imitheos είπε Θα ήταν επιτυχία αν σκέφτεσαι στα σοβαρά πρώτο αυτό επειδή έχει καλό κώδικα ή για κάποιο θετικό λόγο γενικά. Εμένα μου ήρθε μεν πρώτο στο μυαλό αλλά με ειρωνεία επειδή είδα "θέλω έτοιμη εργασία". Είναι σαν να ήσουν εσύ σκηνοθέτης και με το που διαβάζω κάπου τη φράση "ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχεις δει" να σκέφτομαι αμέσως τη δική σου. Δεν το λες και επιτυχία Θα συνεχισεις για πολυ ακομη το offtopic?Το νημα εχει ενα συγκεκριμενο θεμα που φτιαχτηκε και απο τι στιγμη που δεν εχεις να προσφερεις κατι ,προσπερασε το χωρις να αφηνεις ανουσια σχολια.Δε ρωταω πουθενα ποια ειναι η αποψη σου για τις "ετοιμες" εργασιες.Αν θελεις τοσο πολυ να συζητησεις το συγκεκριμενο κομματι,ανοιξε δικο σου νημα χωρις να χαλας αλλων τα νηματα με τον αρνητισμο σου. Τελος.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Όπως σου πρότεινε και ο ημίθεος πάρε το gann, νομίζω είχε δημοσιευθεί και στο Nature. 1
The King Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/23/2018 στις 7:51 ΜΜ, Στεφανος123 είπε Καλησπερα παιδια εχω μια εργασια στα Νευρωνικα Δικτυα αν καποιος εχει γνωσεις και χρονο ας μου στειλει ενα πμ.Επι πληρωμη εννοειται. Στις 1/24/2018 στις 4:17 ΜΜ, imitheos είπε Θα ήταν επιτυχία αν σκέφτεσαι στα σοβαρά πρώτο αυτό επειδή έχει καλό κώδικα ή για κάποιο θετικό λόγο γενικά. Εμένα μου ήρθε μεν πρώτο στο μυαλό αλλά με ειρωνεία επειδή είδα "θέλω έτοιμη εργασία". Είναι σαν να ήσουν εσύ σκηνοθέτης και με το που διαβάζω κάπου τη φράση "ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχεις δει" να σκέφτομαι αμέσως τη δική σου. Δεν το λες και επιτυχία Στις 1/24/2018 στις 4:32 ΜΜ, Στεφανος123 είπε Θα συνεχισεις για πολυ ακομη το offtopic?Το νημα εχει ενα συγκεκριμενο θεμα που φτιαχτηκε και απο τι στιγμη που δεν εχεις να προσφερεις κατι ,προσπερασε το χωρις να αφηνεις ανουσια σχολια. Εδώ που τα λέμε το ίδιο σου το thread είναι off topic γιατί ουσιαστικά είναι Αγγελία ζήτησης παροχής υπηρεσιών αφού ψάχνεις να πληρώσεις κάποιον και ως εκ τούτου δεν αποτελεί ερώτημα στα πλαίσια του ρωτάω για να μάθω ή πάρω γνώμη από την κοινότητα. Βασικά ούτε καν ερώτηση δεν έκανες, απλά ανακοίνωσες ότι θα πληρώσεις και να σου στείλουνε PM, off thread δηλαδή. Το πταισματάκι του @imitheos σε πείραξε; . Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από The King 1
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 @Στεφανος123 την θέλεις να είναι πρωτότυπη η ότι λάχει;
kaydi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι ακριβώς είναι το GANN; Σχετικά με την αρχική ερώτηση. Το perceptron (εάν δεν είναι MLP) είναι το πιο απλό Μπορείς να το βρεις και ως single layer perceptron ή feed-forward neural network. Στο χαρτί έχεις απλά dot products. Το BP είναι συγκεκριμένος αλγόριθμος, βασισμένος στα partial gradients. Στο χαρτί έχεις απλά partial gradients. Το hopfield (εάν θυμάμαι καλά) πρέπει να ανήκει στο reservoir computing. Δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω πως λύνεται στο χαρτί. Το SOM (a.k.a. kohonen) ήταν καλό, πλέον ξεπερασμένο. Δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω πως λύνεται στο χαρτί. Υ.Γ. Το GAN δεν είναι νευρωνικό δίκτυο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από kaydi
Στεφανος123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα βρεθηκε λυση τοτε.
Lanike71 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Στεφανος123 είπε Ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα βρεθηκε λυση τοτε. Αυτό δεν έχει να κάνει. Παρ' όλα αυτά, διάβασέ το ή ρίξε μία ματιά να ξέρεις τι γίνεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα