spacecowboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 οχι δεν μπορει να παρει μεγαλυτερη μπαταρια και μην περιμενεις κιολας να πεταει 15λεπτα αυτες οι μετρισεις ειναι σε ιδανικες συνθηκες και με την μπαταρια να φτανει στο 1% αυτο ισχύει για ολα τα drone να περιμενεις κανενα 10λεπτο πρακτικα απο το σπαρκ και 15 απο το air to phantom 4 pro μου λεει 30 αλλα πρακτικα εχω 20-22 (με κατεβασμα γυρο στο 30% που εκει πρεπει να κατεβαινεις) παρε οτι νομιζεις αλλα σου λεω να το ψαξεις και να περιμενεις λιγο ακομη γιατι πας να κανεις μια κακη αγορα με το σπαρκ... 1
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Τελικά μετα απο σκέψη και με βάση τα παραπάνω του φίλου αποφάσισα να κάνω την επένδυση να πάω στο air οταν με το καλό έρθει 1
spacecowboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, SPANK είπε Τελικά μετα απο σκέψη και με βάση τα παραπάνω του φίλου αποφάσισα να κάνω την επένδυση να πάω στο air οταν με το καλό έρθει δε θα το μετανιωσεις τρομερο εργαλειο βαση μεγεθους-τιμης
kilias Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Έχει μερικές μέρες που δοκίμασα το spark ενός φίλου και μου έχει κολλήσει να το πάρω! Ψάχνοντας λίγο καλύτερα είδα ότι το Mavic air όντως αξίζει τα παραπάνω χρήματα και στο ebay από Ευρώπη ξεκινάει από τα 750€! Αμερική παίζει και χαμηλότερα αλλά...
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, kilias είπε Έχει μερικές μέρες που δοκίμασα το spark ενός φίλου και μου έχει κολλήσει να το πάρω! Ψάχνοντας λίγο καλύτερα είδα ότι το Mavic air όντως αξίζει τα παραπάνω χρήματα και στο ebay από Ευρώπη ξεκινάει από τα 750€! Αμερική παίζει και χαμηλότερα αλλά... Τρομερό το Air το έχω εδω και λίγους μήνες , τρομερή κάμερα στα βίντεο και φωτογραφίες τώρα αν θέλει καποιος κατι καλύτερο πάει σε αλλη κατηγορία. Αυτο όμως που πραγματικά λατρεύω με το air ειναι οτι ειναι protable δηλαδή το μαζεύεις το βάζεις στην τσαντούλα για τον ώμο το πετάς και μετα το ξανα μαζεύεις μπαμ μπαμ και ψάχνεις για την επόμενη τοποθεσία
kilias Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, SPANK είπε Τρομερό το Air το έχω εδω και λίγους μήνες , τρομερή κάμερα στα βίντεο και φωτογραφίες τώρα αν θέλει καποιος κατι καλύτερο πάει σε αλλη κατηγορία. Αυτο όμως που πραγματικά λατρεύω με το air ειναι οτι ειναι protable δηλαδή το μαζεύεις το βάζεις στην τσαντούλα για τον ώμο το πετάς και μετα το ξανα μαζεύεις μπαμ μπαμ και ψάχνεις για την επόμενη τοποθεσία Ένας σημαντικός παράγοντας που έχω καταλήξει σε αυτό είναι το μέγεθος και η πρακτικότητα του, για την χρήση που το θέλω με βολεύει πάρα πολύ! Προς το παρών ο φίλος μου δάνεισε το spark του να παίξω μερικές μέρες
tarantules Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Το Mavic Air έχει ορισμένα θεματάκια αξιοπιστίας.Δείτε ένα πρόσφατο βίντεο του Ευτύχη Μπλέτσα που δεν μπορούσε να το κατεβάσει όταν είχε φτάσει η μπαταρία του στο 20%. Μπορεί το συγκεκριμένο να είναι μεμονωμένο περιστατικό , μπορεί να είναι και κάποιο bug του συγκεριμένου drone.Πάντως όπως αναφέρει και στο βίντεο , ποτέ δεν του παρουσιάστηκε κάτι αντίστοιχο με το Mavic Pro.
SPANK Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 37 λεπτά πριν, tarantules είπε Το Mavic Air έχει ορισμένα θεματάκια αξιοπιστίας.Δείτε ένα πρόσφατο βίντεο του Ευτύχη Μπλέτσα που δεν μπορούσε να το κατεβάσει όταν είχε φτάσει η μπαταρία του στο 20%. Μπορεί το συγκεκριμένο να είναι μεμονωμένο περιστατικό , μπορεί να είναι και κάποιο bug του συγκεριμένου drone.Πάντως όπως αναφέρει και στο βίντεο , ποτέ δεν του παρουσιάστηκε κάτι αντίστοιχο με το Mavic Pro. Όσες πτήσεις εχω κάνει ποτέ δεν ειχα τέτοιο θέμα ακομα και με 15 % μπαταρία
tarantules Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ίσως τότε να ήταν δυσλειτουργία του συγκεκριμένου
johni41 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους ! Σε πρόσφατο ταξίδι με μηχανές είχε ένας φίλος το mavic pro με το fly more πακέτο . Με εξέπληξε το μέγεθος του πακεταρισμενο στο τσαντάκι του και φυσικά οι επιλογές που είχε για λήψη και το πέταγμα του. Με αρκετό αέρα δεν ένιωθε και ήταν σταθερό. Δεν έχω εμπειρία από άλλα αλλά μου φάνηκε ότι αξίζει σαν μοντέλο σε σχέση με το air και το spark. Επίσης αξίζει πιστεύω και το fly more . Ποια η άποψη σας; Μήπως το air αξίζει παραπάνω από το mavic pro; Από τα χαρακτηριστικά νομίζω το mavic είναι καλύτερο σε γενικές γραμμές. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από johni41
niva97 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 ευρωπαικη αποθηκη gearbest GW2 mavic pro combo 1029 $ με κουπονι IT$TH02MAI ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ
diver.athens Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια ερώτηση για ένα mavic air. Σήμερα λοιπόν το πρωί πέταξα το drone με FCC που έμαθα από το YouTube πως γυρίζει και το έφτασα στα 3000 μέτρα άνετα και χωρίς να χάνει σήμα καθόλου. Φυσικά σε ένα χωριό στη Καλαμάτα και όχι στην Αθήνα. Όμως όταν γύριζε ξαφνικά κάτι το χτύπησε και άρχισε να πέφτει αλλά ευτυχώς για λίγο. Για σιγουριά το έβαλα να γυρίσει στο home αλλά μετά το γύρισα στο sport να τρέξει γιατί αγχώθηκα ότι δεν προλαβαίνει. Ενώ έπιασε τουλάχιστον 65 χιλ ταχύτητα όταν έφτασε το ξαναγύρισα στη κανονική λειτουργία αλλά αυτό απλά πήγαινε διαγώνια και δεν μπορούσα να το προσγειωσω ώσπου χτύπησε σε μια κολώνα και έσπασε ευτυχώς μόνο ο ένας Έλικας την ώρα που είχε φτάσει στο έδαφος. Τι μπορεί να το χτύπησε εκεί πάνω και δεν έδειξαν και οι αισθητήρες κάτι? Επίσης γιατί πετούσε στραβά και τελικά χτύπησε στη κολώνα ενώ με το ζόρι το οδηγούσα στο σωστό σημείο? Το κακό είναι ότι μαζί μου Δεν έχω ανταλλακτικά προπελες και έτσι δεν ξέρω αν θα πετάει σωστά όταν τις αντικαταστήσω. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον? Έχω βιντεοσκοπησει την πτήση και θέλω να βρω τι φταίει αλλά από Δευτέρα θα το δω . Ευχαριστώ Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από diver.athens
kostasbm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 πως το καταλαβες οτι κατι το χτυπησε??? μονο το βιντεο μπορει να το πει.....ανεβασε το καπου να το δουμε να δουμε και τι data σου εστλνε τη συγκεκριμενη στιγμη οι αισθητηρες τι ηθελες να δειξουν ??? δεν εχει ρανταρ να δει τι το πλησιαζει ....
aenaos15 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ίσως είχες κάποιο κακό συναπάντημα με καποιο πουλί... Πιθανώς από το κτυπημα κάτι δεν πήγε καλά στη συνέχεια , με αποτέλεσμα να σου κάνει τα τρελλά που λες στη προσγείωση.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα