Προς το περιεχόμενο

DJI MAVIC AIR

nmamag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει ξεφυγει με τη καλη εννοια αλλα και τη κακη

συνεχομενος βομβαρδισμος απο μοντελλα με μικρες διαφορες μεταξυ τους

πλεονεκτημα η φορητοτητα ....μειονεκτημα οι τιμες και ισως θα μπορουσαν να εχουν και καποιο μοντελο open source....μοιαζει με την apple sto marketing

και το αλλο αρνητικο ειναι οτι προσφορα γινεται στο εξωτερικο δεν ισχυει για τους εδω διανεμητες

Δημοσ.

Με τις τιμες που μας τα πουλανε εδω οπως λεει κ ο αγαπητος κωστας μάλλον θα ειναι εναλλακτική κάποιου άλλου παρα αγορά ΚΑΙ αυτου του μοντελου οπως θα ηλπιζε η εταιρεία... Δε νομιζω καποιος που εχει ήδη mavic π.χ. να παρει και αυτό (εκτος αν του περισσευουν και δε ξερει τι να τα κανει)...

Δημοσ.

εγω το βρισκω εξαιρετικο (ως δευτερο) για να κανει παρεα με το phantom 4 pro μου

οπου δεν χρειαζομαι την ποιοτητα τις μιας ιντσας αισθητηρα του phantom (η το low light performance)

μπορω να εχω το διαολακι μαζι μου σχεδον παντα! γιατι κακα τα ψεματα το phantom 4 pro ειναι αβολο στο κουβαλημα! δεν ειναι αντακαταστατης του μαβικ προ by the way αν ηταν θα λεγοταν μαβικ2 ειναι νεα σειρα αναμεσα σε σπαρκ (toy) και μαβικ (consumer) με εμφαση στην ευκολια μεταφορας

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο η το απλό το mavic για λήψη βίντεο και φωτογραφιών σε κλειστούς χώρους οπως γήπεδο μπάσκετ , βόλλευ κτλπ δεν ειναι πιο ιδανικό λόγω του μικρού μεγέθους ?

Δημοσ.

κλειστος χορος= χαμηλος φωτισμος και γρηγορο shutter να μην βγαινουν κουνημενοι οι παιχτες = δυσκολο για καθε drone...

ασε που δεν προτεινετε καθολου και να πετας πανω απο κοσμο και να βγαζεις indoors χωρις gps μονο με το visioning system... to much to go wrong

• Thanks 1
Δημοσ.

Γενικά για DJI κλείνω πιο πολύ στο DJI Spark Fly More Combo που έχει και το χειρηστήριο μέσα , στα 700 euro παίζει ελλάδα οποτε ίσως ειναι μια καλή επιλογή ?

Δημοσ.

μπα αμα ειναι να δωσεις τοσα βαλε αλλα 100-150 και παρε το mavic air

εναλλακτικα παρε το spark μεταχειρισμενο βρωμαει ο τοπος απο αυτα! (κατι λεει αυτο ομως)

μπορεις να βρεις το fly more μεταχειρισμενο με λιγοτερα απο 500... δεν αξιζει κατ εμε παντος! περιμενε 2 εβδομαδες και παρε το air 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spacecowboy είπε

μπα αμα ειναι να δωσεις τοσα βαλε αλλα 100-150 και παρε το mavic air

εναλλακτικα παρε το spark μεταχειρισμενο βρωμαει ο τοπος απο αυτα! (κατι λεει αυτο ομως)

μπορεις να βρεις το fly more μεταχειρισμενο με λιγοτερα απο 500... δεν αξιζει κατ εμε παντος! περιμενε 2 εβδομαδες και παρε το air 

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου , τώρα για το air δύσκολο γιατι ανεβάινει αρκετά σε χρήματα και θα αγοραστεί καινούργιο με δόσεις μαλλον οποτε το ξεχνάμε το μεταχειρισμένο.

Απο την εμπειρία σου δεν αξίζει το mavic fly more για πρώτη επαφή για drone που θέλω απλα να βγάζω ωραία πανοραμικά βίντεο σε σχετικά καλη ποιότητα και φωτογραφίες , ειναι και μικρό οποτε και portable για αυτο το σκέφτομαι

Δημοσ.

τωρα εγραψες mavic fly more και με μπερδεψες!

το mavic fly more αξιξει νομιζα μιλουσες για το spark fly more

κοιτα η διαφορα τους ειναι 100-150 ευρο (spark fly more με mavic air απλο και αγοραζεις αργοτερα καμια μπαταρια ακομη) αξιζει να τα δωσεις μια και καλη (βαλε 2-3 δωσεις ακομη) 

γιατι με το spark με μαθηματικη ακριβεια μετα απο ενα-δυο μηνες μαξ θα θελεις να το πουλησεις και να παρεις κατι καλυτερο...

κανενα θεμα οτι θελεις ρωτα :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spacecowboy είπε

τωρα εγραψες mavic fly more και με μπερδεψες!

το mavic fly more αξιξει νομιζα μιλουσες για το spark fly more

κοιτα η διαφορα τους ειναι 100-150 ευρο (spark fly more με mavic air απλο και αγοραζεις αργοτερα καμια μπαταρια ακομη) αξιζει να τα δωσεις μια και καλη (βαλε 2-3 δωσεις ακομη) 

γιατι με το spark με μαθηματικη ακριβεια μετα απο ενα-δυο μηνες μαξ θα θελεις να το πουλησεις και να παρεις κατι καλυτερο...

κανενα θεμα οτι θελεις ρωτα :)

Κοίτα με συγχωρείς πολύ απλα τα ονόματα ειναι λίγο παρόμοια και το ψάχνω και τώρα τελευταία το όλο θέμα ... λοιπόν μιλάω για αυτο συγκεκριμένα απο αυτο το κατάστημα που τα έχει ολα μέσα

• Like 1
Δημοσ.

ναι αυτο ειναι το spark fly more οπως σου εγραψα παραπανω δεν αξιζει παρε το mavic air το απλο στα 850 (θα το πουλανε λογικα στην ελλαδα) το mavic air στα 850 εχει μεσα χειριστηριο και μια μπαταρια (μπορεις να αγορασεις αργοτερα μια δευτερη) πιστεψε με αξιζει την μεταβαση και τα extra 150 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spacecowboy είπε

ναι αυτο ειναι το spark fly more οπως σου εγραψα παραπανω δεν αξιζει παρε το mavic air το απλο στα 850 (θα το πουλανε λογικα στην ελλαδα) το mavic air στα 850 εχει μεσα χειριστηριο και μια μπαταρια (μπορεις να αγορασεις αργοτερα μια δευτερη) πιστεψε με αξιζει την μεταβαση και τα extra 150 

Σε ευχαριστώ θα δώ τα χρήματα μου και θα αποφασίσω αν και να ειμαι ειλικρινής παω για το απλό spark , αλλη μια ερώτηση φαντάζομαι οτι δεν μπορεί να πάρει μεγαλύτερη μπαταρία ετσι ενοω για περισσότερα απο 15 16 λεπτά που κρατάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...