georgemp2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα δυστυχώς στην προσπάθεια καθαρισμού του υπολογιστή μου κόπηκε το καλώδιο που φαίνεται στην φώτο. μπορεί κάποιος να μου πει τώρα τι κάνω? ευχαριστώ.
Duck Dodgers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μπορείς να βγάλεις μια πιο καθαρή! Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω από που είναι..
georgemp2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 θα βγάλω και θα ανεβάσω, είναι από την κάμερα από τι κατάλαβα που άνοιξα τον υπολογιστή. ο υπολογιστής είναι mac book pro 2012. νομίζω φαίνεται αρκετά καλύτερα.
29gk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Eιτε το πας στο service για ανταλλακτικο κι επισκευη, ειτε αν τα καταφερνεις, βρισκεις το αλλο ακρο και ενωνεις με κολλητηρι τα δυο μερη. Αυτα χωρις να εχω πολυκαταλαβει ποιο καλωδιο ειναι, σε ποιο σημειο πηγαινε και ποιανου εξαρτημα ειναι. Σε γενικες γραμμες ομως τα παραπανω ισχυουν.
georgemp2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 δεν ξέρω πώς γίνεται με το κολλητήρι, αν το πάω σε ένα μαγαζάκι εδώ κοντά μου που κάνει επισκευές σε υπολογιστές θα μου το κάνει η θέλει κάτι ποίο εξειδικευμένο; επειδή το άνοιξα και το λειτούργησα όπως ανέφερα και παραπάνω είναι το καλώδιο της κάμερας του macbook pro 2012.
29gk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Aφου δεν το εχεις, πηγαινε το να το δουν. Το ανταλλακτικο θα το παρεις που θα το παρεις, η ζημια θα ειναι τελικα μονον η εργασια. Αρκει ο τεχνικος που θα αναλαβει να σου βεβαιωσει οτι μπορει.
georgemp2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 ναι αύριο θα το πάω να το δουν. κόστος περίπου μπορείς να προβλέψεις; για να ξέρω έχω μια σύγκριση. ευχαριστώ.
dpolal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Άλλος ένας με παρόμοιο πρόβλημα εδώ: https://www.ifixit.com/Answers/View/214927/How+can+I+fix+broken+camera+cable
georgemp2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 είμαστε πολλοί τελικά. αντέ να δούμε πόσο θα μας βγει το κουστούμι. καλά αυτός γράφει ότι πρέπει να αφαιρεθεί όλη η οθόνη, δεν νομίζω να χρειαστεί κάτι τέτοιο. λογικά κάπως να κολλήσει το καλώδιο.
29gk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, georgemp2 είπε ναι αύριο θα το πάω να το δουν. κόστος περίπου μπορείς να προβλέψεις; για να ξέρω έχω μια σύγκριση. ευχαριστώ. Δυστηχως φιλε, με τα MAC δεν ρισκαρω προβλεψεις. Αντιστοιχο προβλημα παντως σε pc, πολυ γενικα κι αοριστα καθως αναφερομαι σε ενα φορητο ΗΡ ενω υπαρχουν τοσοι πολλοι κατασκευαστες, με ανταλλακτικο απο ebay, το τελικο κοστος και με την εργασια μου βγηκε στα 60€.
georgemp2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 κατάλαβα, με βλέπω για πολύ παραπάνω. ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα