Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους! Σε windows 10 Home, αυθεντικά, κατά την αντιγραφή ενός αρχείου από την επιφάνεια εργασίας στο usb μου μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα "είστε βέβαιοι ότι θέλετε να αντιγράψετε αυτό το αρχείο χωρίς τις ιδιότητές του". Σε δοκιμή που έκανα, να αντιγράψω το αρχείο από την επιφάνεια εργασίας σε άλλη θέση του σκληρού δίσκου, ΔΕΝ βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Το μήνυμα αυτό το βγάζει μόνο όταν κάνω αντιγραφή στο usb! Η αντιγραφή γίνεται κανονικά εφόσον πατήσω 'Ναι' οπότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό; Παραθέτω το screenshot... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Καπετάνιος Βασίλης
PCharon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Τυπική ερώτηση, συμβαίνει πχ όταν αντιγράφεις από NTFS σε FAT32, επειδή στο δεύτερο δεν υποστηρίζονται κάποια file properties. Δε τρέχει τίποτα, μην ανησυχείς.
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, PCharon είπε Τυπική ερώτηση, συμβαίνει πχ όταν αντιγράφεις από NTFS σε FAT32, επειδή στο δεύτερο δεν υποστηρίζονται κάποια file properties. Δε τρέχει τίποτα, μην ανησυχείς. Μάλιστα! Ναι πράγματι το usb είναι διαμορφωμένο σε fat32.. Σε ευχαριστώ PCharon!
micos000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, MrJulius είπε Με προλαβε ο φιλος PCharon Ναι, άργησες μια εβδομάδα! Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από micos000
webparts Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Στις 29/1/2018 στις 8:56 ΜΜ, MrJulius είπε Με προλαβε ο φιλος PCharon 5 λεπτα νωριτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα