Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα Dell D630 που ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί κανονικά και να μην "ανεβάζει MHz" , μένει πάντα στα 800MHz (το βλέπω από CPU-Z) ...

το ίδιο πρόβλημα είχα παλαιότερα με ένα D600, έιχα δει ότι είχε ξεκολλήσει από τη MB το καλωδιάκι που τροφοδοτούσε το ανεμιστηράκι του CPU. 

ακόμα και αν τροφοδοτούσες το ανεμιστηράκι από τη USB πχ πάλι παρέμενε κολλημένο

Το ίδιο πρόβλημα φαίνεται να έχει και αυτό ... δεν γυρίζει το ανεμιστηράκι του όταν αναβει.

Ψάχνοντας το net είδα ότι και άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα όταν πήρε το laptop του απο service και είχαν ξεχάσει να του ξανασυνδέσουν το ανεμιστηράκι ... όταν το συνέδεσε έφτιαξε.

Το πρόβλημά μου είναι 2πλό:

1. Υπάρχει μια βίδα στο laptop που δε ξεβιδώνει με τίποτα για να το ανοίξω ... καμιά πατέντα?

2. Ανοίγοντας το πάντω μέρος, βγάζοντας το πληκτρολόγιο κλπ βλέπω αυτά που φαίνονται στη συνημμένη φωτο ... δεν φαίνεται κάτι αλλά υπάρχει αυτό το καλώδιο αριστερά που δε ξέρω που πάει (δε μπορώ να ανοίξω λόγω της βίδας ... και βλέπω ένα φισάκι πάνω αριστερά που δε ξέρω τι είναι

έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει?

πως μπορώ να ξεβιδώσω την βίδα 

ή τι άλλο να κοιτάξω?

D630.jpg

Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος είναι αναμονή για bluetooth module

καταλήγει μαζί με το καλώδιο του touchpad σε ένα βύσμα κάπου αριστερά από την κάρτα wwan όταν το ανοίξεις

μπορεί να μην ζεσταίνεται και για αυτό να μην παίρνει μπρός το fan

κάνε ένα bios update

ζόρισε και την cpu να δείς αν θα ανεβάσει MHz

Δημοσ.

Ενα παρόμοιο πρόβλημα είχα συναντήσει σε λαπτοπ γνωστού. Ο φορτιστης του λαπτοπ για καποιο λόγο μεταφέρει και δεδομένα μαζί με το ρευμα όπως τα χαρακτηριστικά του. Επειδή είχε ξεκουμπώσει ελαφρως το βίσμα από το λαπτοπ, το λαπτοπ θεώρησε ότι ο φορτιστής είναι μικρότερος απόσο θα έπρεπε να είναι και έριξε τον πολλαπλασιαστή του επεξεργαστή και τον ειχε κλειδώσει στα 800. Αυτό λύθηκε με μερικές επανεκκινήσεις και κούμπωμα ξεκούμπωμα του καλωδίου φόρτησης από το λαπτοπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...