tsik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Εχω 2 δισκους maxtor 40g και εχουνε καει τα ολοκληρωμενα επειδη ανοιξε το τροφοδοτικο και εβγαλε 26volt ? Ρωτησα σε καποιες εταιριες για data recovery και μου ζητανε 2500-3000euro και για τους δυο? Οι δισκοι ειναι γεματοι mp3 και θελω να τους φτιαξω ? Ξερει καποιος κατι αλλο που μπορω να κανω (οικονομικα) για να διαβασω τους δισκους? Ευχαριστω?
tzoulis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Αν μπορείς να βρεις πλακέτες από ίδιους δίσκους και να τις κάνεις τράμπα έχεις πολλές ελπίδες. Οι δίσκοι πρέπει να είναι ίδιοι. Good Luck
tsik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Σε ευχαριστω tzoulis για την απαντηση? Εχω εδω και 3 μηνες ξαχνω για να βρω τα ιδια μοντελα αλλα τιποτα? Σαν μοντελο η εταιρεια το αναφερη ενα ,αλλα υπαρχουν πολλες διαφορετικες κατασκευες(δηλαδη διαφορετικα κυκλωματα)? Αυτο ειναι το προβλημα ,και στην επαρχια που ειμαι δεν εχουμε και πολλα μαγαζια με hardware? Σκεφτηκα να ανεβασω στο ιντερνετ σε forum καποιες φωτογραφιες με τους δισκους? Αν ξερεις καποιο μαγαζι με μεγαλο stock σε hardware πες μου ,η καποιο forum (international)με μεγαλη κινηση? Ο ενας ειναι maxtor 40G (diamondmax plus 8 DATE 26DEC2002) Και ο αλλος maxtor 40G (diamondmax plus 6 DATE 02AUG2001) Αν εχει καποιος τους παραπανω δισκους παρακαλω να απαντηση? Ευχαριστω?
DimitrisKTM Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Ριξε μια ματια εδω που εχει μεταχειρισμενα μηπως εισαι τυχερος: http://www.ocs.gr/mainpage.htm
madsc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 tsik, αφού έχεις data "μη ευαίσθητα", που υπάρχουν, μήπως θα σε σύμφερε καλύτερα να τα ξαναβρείς από το να μπείς σε μια τέτοια διαδικασία; PM me. sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.