Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα εξής λειτουργικά θέματα στο λάπτοπ Packard bell gn45 skype edition

• Freezάρει σε random στιγμές όταν κουνηθεί λίγο απο τη θεση του σε BIOS/ Ubuntu / Windows
  • Οι ram ενω περνάνε στα αλλα 2 λαπτοπ μου κανονικα το memtest των 22:00-9:00 στο συγκεκριμένο λάπτοπ βγάζουν errors σε κανα 10λεπτο ή freezάρει τελείως.
  • Ο σκληρός δίσκος είναι με 0% υγεία και νομιζω 100% αποδοση (δε θυμαμαι ακριβως και δε μπορω να εγκαταστησω sentinel μιας που με το παραμικρο πετα μπλε οθονες)
  • Είναι με φρέσκο install των windows 10 pro 32bit αλλα πετάει μπλέ οθόνη με διαφορετικά errors τη φορά. ( IRQL_NOT_GREATER_OR_EQUAL  / KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED  / SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED / KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED )
  • Το έχω δοκιμασει και με μινιμαλιστικους συνδυασμους οπως με μία ram/βγαλμενο wifi και bluetooth, άλλους επεξεργαστές αλλά πάλι τα ίδια.

Eίχε καποιος καποιο παρόμοιο πρόβλημα/ξέρει κανεις πώς λύνεται;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Με άλλον δίσκο το βασικότερο, δοκίμασες;

Ναι. Ξεχασα να το αναφερω. Το δοκιμασα και με αλλους 2 που εχουν 100% υγεια και απόδοση και το δοκιμασα και χωρίς δισκο. Ακομα και χωρίς δίσκο και DVD με boot live distribution απo ubuntu mate 32 bit τα ίδια κανει σε μερικα λεπτά. Ακομα και με αλλο φλασακι και αλλε εκδοσεις...

Δημοσ.

Δοκίμασε χωρίς δισκο εφόσον έχει 0% υγεία και εφόσον τις δοκίμασες σε άλλο μηχάνημα τις μνήμες και είναι κομπλέ, δοκίμασε τες μια μια σε καθε ενα σλοτ. Μπορεί να φταίει μία μνημη μόνο, μπορεί να φταίει και κάποιο σλοτ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω περάσει τα memtest σε άλλα 2 μηχανήματα και βγαίνουν κομπλέ μετά από 12ωρες scan κάθε ddr2 μνήμη που έχω. Έχω δοκιμάσει μια μια, με τέρμα μινιμαλιστικους συνδυασμούς. Από ότι φαίνεται είναι θέμα μητρικής. Το έχω βάλει αγγελία για ανταλλακτικά και μάλλον θα αγοράσω άλλη μητρική από ebay ή insomnia αν κάποιος πουλάει σε λογική τιμή... Ευχαριστώ για τη βοήθεια 🙂

Δημοσ.

Τροφοδοτικό(χωρίς  μπαταρία) επάνω τι κάνει;;βρές κάποιο πολύμετρο και μέτρησε να δείς..είναι οκ με αυτά που αναγράφει το τροφοδοτικό(σωστή τάση)

μήπως έχουν στραβώσει πιν σε κάποιον cpu;;απο το βγάλε βάλε..

θέλει ψάξιμο πρώτα,μην κάνεις βιαστικές κινήσεις

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, coolerman είπε

Τροφοδοτικό(χωρίς  μπαταρία) επάνω τι κάνει;;βρές κάποιο πολύμετρο και μέτρησε να δείς..είναι οκ με αυτά που αναγράφει το τροφοδοτικό(σωστή τάση)

μήπως έχουν στραβώσει πιν σε κάποιον cpu;;απο το βγάλε βάλε..

θέλει ψάξιμο πρώτα,μην κάνεις βιαστικές κινήσεις

Σωστός, βρες τρόπο να δοκιμάσεις τροφοδοτικό, αν γίνεται βάλτο σε φίλου σου ή δοκίμασε κάποιου φίλου σου στο μηχάνημα σου. Λάθος τάσεις φέρνουν ασταθεια. Σε idle μπορεί οι τάσεις να είναι σωστές και μόλις ζοριστει λίγο να στέλνει ότι να ναι από ρεύματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...