MrJulius Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα σε ολους Εχω τους τελευταιους 6 μηνες το iPhone 7 στην τελευταια IOS εκδοση το θεμα ειναι οτι βγηκε ανακοινωση οτι πλεον στην Ελλαδα ειναι δεχτος το ο τροπος συναλλαγης μεσο Paypal εμενα παλι στα Στοιχεια / Πληρωμης με εμφανιζει μονο Visa, Mastercard και Αmerican express. Να συμπληρωσω οτι το ιδιο με κανει και μεσο iTunes. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasrodos29 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Τι ακριβώς θες να κάνεις δεν έχω καταλάβει στο iTunes θες να πληρώνεις με PayPal ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 On 1/23/2018 at 3:54 PM, MrJulius said: Καλησπερα σε ολους Εχω τους τελευταιους 6 μηνες το iPhone 7 στην τελευταια IOS εκδοση το θεμα ειναι οτι βγηκε ανακοινωση οτι πλεον στην Ελλαδα ειναι δεχτος το ο τροπος συναλλαγης μεσο Paypal εμενα παλι στα Στοιχεια / Πληρωμης με εμφανιζει μονο Visa, Mastercard και Αmerican express. Να συμπληρωσω οτι το ιδιο με κανει και μεσο iTunes. Ευχαριστω Εμένα έχει. Είσαι στο Ελληνικό App Store? Δοκίμασες Sign out και Sign in? Μήπως θέλει κάποια ενημέρωση το Apple ID; Μπες από desktop στο https://appleid.apple.com να δεις αν είναι όλα ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrJulius Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Ναι βρηκα τον τροπο τελικα καταργησα το family share αμα δεν κανω λαθος και με εμφανισε την Paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα