fotisman78 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα, να ρωτησω λιγο γιατι εχει 2 μερες που δεν μπορω να βγαλω ακρη και μηπως το εχει συναντησει κανενας απο σας να με βοηθησει.αγορασα ενα iphone se για το εταιρικο μου νουμερο.σεταρα λοιπον και το email μεσω pop και δειχνει οτι συγχρονιζει ολα καλα...εβαλα και ανοιχτα notifications οποτε εχω νεο μαιλ να με ειδοποιει....και ενω ολα φαινονται οκ οταν μου στελνει καποιος μαιλ δεν ερχεται ειδοποιηση παρα μονο οταν μπω στην εφαρμογη του μαιλ....κατεβασα και το gmail εφαρμογη και εκει τα ιδια.....δεν ερχεται ποτε ειδοποιηση π'αρολο που και κει εχω ανοιχτα notifications......τι φαση δεν μπορω να καταλαβω...καποια βοηθεια?
yazidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ρυθμισεις -> mail -> λογαριασμοι -> νεα δεδομενα-> ωθηση και το κανεις πρασινο. Επιλεγεις τον λογαριασμο μετα, και επιλεγεις Μετακληση. Πιο κατω επελεξε ποσο συχνα θες να ελεγχει για mail. Επισης να σου πω πως αν εχεις ρυθμισει τον λογαριασμο σου σε POP, θα ερχονται μονο οπου τα λαβεις. Δε θα μενουν στον σερβερ. Μηπως πρεπει να το κανεις imap καλυτερα;
fotisman78 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, yazidis είπε Ρυθμισεις -> mail -> λογαριασμοι -> νεα δεδομενα-> ωθηση και το κανεις πρασινο. Επιλεγεις τον λογαριασμο μετα, και επιλεγεις Μετακληση. Πιο κατω επελεξε ποσο συχνα θες να ελεγχει για mail. Επισης να σου πω πως αν εχεις ρυθμισει τον λογαριασμο σου σε POP, θα ερχονται μονο οπου τα λαβεις. Δε θα μενουν στον σερβερ. Μηπως πρεπει να το κανεις imap καλυτερα; ειναι σε μετακληση.και μετα εχω επιλεξει ν ελεγχει αυτοματα.να το κανω καθε 15 λεπτα?τι εννοεις θα ερχονται μονο οπου τα λαβω?imap πως τα κανω?
yazidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν προσθέτεις ένα λογαριασμό email στις ρυθμίσεις σε ρωτάει αν δεν κάνω λάθος αν θες να είναι POP ή IMAP. Δες μερικές πληροφορίες εδώ http://www.pop2imap.com/ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από yazidis
fotisman78 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Nαι ειναι σε pop .να επαναλαβω οτι και στελνω και δεχομαι emails αλλα για καποιο λογο δεν μου ερχετε ενημερωση.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα