Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζί με το Redmi 5 Plus στο lightinthebox υπάρχει και το Mi A1 (4gb RAM / 32gb ROM) σε flash sale μέχρι αύριο με τελική τιμή να έρχεται γύρω στα 160ε.

https://www.lightinthebox.com/gr/xiaomi-mi-a1-5-5-4g-smartphone-4gb-32gb-12-mp-12-mp-octa-core-3080mah_p6409168.html

Απ'ότι βλέπω το κινητό έχει κανονικά B20 (800άρα για 4G - διορθώστε με αν κάνω λάθος) και σε Ελλάδα το βρίσκουμε πάνω από 200ε. 

Να πω πως δεν έχω ξαναψωνίσει ποτέ από το εν λόγω κατάστημα αλλά στο φόρουμ εδώ έχω ακούσει καλά λόγια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε

ρε μάγκες δεν χρειάζομαι καινούριο κινητό... σταματήστε το teasing

Ούτε εγώ, βαστάει ακόμα το meizu mx3 που έχω σχεδόν 4 χρόνια τώρα :P

Οι τιμές είναι φοβερές και στα 2 κινητά, αυτό που με χαλάει στο 5plus είναι η έλλειψη B20 αλλά και η χαζή θύρα microUSB που πήγαν και βάλανε σε κινητό που βγήκε τον περασμένο μήνα.

Το Α1 το γνωρίζουμε, με ψιλοχαλάει το υψηλό SAR του μιας και γενικά έχω μια μικρή ευαισθησία και με πιάνει το κεφάλι μου αν μιλάω στο κινητό πάνω από 2-3 λεπτά χωρίς handsfree, δεν παύει να είναι 30-50ε πιο φθηνό από την επόμενη εναλλακτική για όποιον ψάχνει.

9 λεπτά πριν, katsikoula είπε

έχει κάποιος εμπειρία με την υπηρεσία "ασφάλεια τελωνείου"?

Έχω διαβάσει σχόλια και για καλές και για κακές περιπτώσεις. Η πλεοψηφία όμως (από αυτά που έχω δει εγώ συνολικά) έχει γράψει πως όποτε έχει κληθεί να πληρώσει κάποιο τέλος, στη συνέχεια έχει ενημερώσει το κατάστημα (με αποστολή απόδειξης) και του έχουν επιστραφεί τα λεφτά που έδωσε. 

Δεν έχω αγοράσει ποτέ από lightinthebox οπότε δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, ίσως κάποιος άλλος μπορεί να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες. Κοίτα αν θες και σε άλλα τοπικ ή φόρουμ.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nikolakakis είπε

Είναι και άλλοι που δεν τους παίρνει τον Τ.Κ. με τίποτα;

Δοκιμάσα να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω και φτάνω μέχρι το σημείο όπου πατάς για ολοκλήρωση παραγγελίας κανονικά (δεν προχωράω παραπέρα). Μέχρι εκεί μπορώ κ συμπληρώνω τα στοιχεία μου κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nikolakakis είπε

Είναι και άλλοι που δεν τους παίρνει τον Τ.Κ. με τίποτα;

Δεν ειναι μονο για τη συγκεκριμενη παραγγελια πριν 5 μερες δεν επαιρνε με τιποτα το Τ.Κ. και τα παρατησα μου εστειλαν mail την επομενη να συνεχισω την αγορα αλλα και παλι δεν επαιρνε το Τ.Κ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...