ThodorisFel Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Καλησπεριζω ολους τους συμφορουμιτες. Προσφατα απεκτησα μια gtx1060 3gb και επειδη δεν ειμαι σε φαση να αλλαζω ολα τα υπολοιπα απο το pc θα ηθελα την βοηθεια σας μηπως μπορεσω να κανω overclock τον ηδη υπαρχων επεξεργαστη που διαθετω τον fx6350 απο 3.9 για 4.2 Η μητρικη μου ειναι μια της gigabyte ga 990 xa ud3. Το προβλημα ειναι οτι γενικοτερα δεν γνωριζω τιποτα για overclocking εκτος του οτι θα εχω καλυτερες επιδοσεις ουτε γνωριζω απο ορους. Απλα χρειαζομαι την βοηθεια σας και αν εχει καποιος την καλοσυνη για το πως μπορω να προχωρησω σε αυτο το βημα και να εχω οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα. Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων και συγγνωμη αν κουραζω με την ασχετοσυνη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Καταρχάς για να κάνεις oc, τι ψήκτρα και τι τροφοδοτικό έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Duck Dodgers είπε Καταρχάς για να κάνεις oc, τι ψήκτρα και τι τροφοδοτικό έχεις? Το τροφοδοτικο μου ειναι 500watt την ψυκτρα την ειχα αλλαξει απο αυτην που εδινε ο επεξεργαστης και εβαλα μια αεροψυκτη της arctic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος τι μάρκα τροφοδοτικό ποιο μοντέλο κτλ, το ίδιο και για την ψήκτρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 PSU: Coolermaster Extreme Power Plus 500w CPU: AMD FX6350 RAM: Gskill Ripjaws 2x4gb 1600mhz MOBO: Gigabyte ga990xa ud3 rev 3.0 Ψυκτρα: Arctic cool 64 plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Στις 23/1/2018 στις 10:52 ΜΜ, ThodorisFel είπε PSU: Coolermaster Extreme Power Plus 500w CPU: AMD FX6350 RAM: Gskill Ripjaws 2x4gb 1600mhz MOBO: Gigabyte ga990xa ud3 rev 3.0 Ψυκτρα: Arctic cool 64 plus με αυτην την ψηκτρα δεν μπορεις να κανεις oc κλαυτερα παρε μια arctic freezer a32 an θες να κανεις oc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 επίσης, το ανέβασμα απο 3.9 σε 4.2 στην ουσία δεν θα σου δώσει τίποτα λόγω αδύναμου πυρήνα στους FX. Πάνω απο τα 4.6 - 4.8 θα δεις μια μικρή διαφορά ιδιαίτερα στα minimum fps. Θέματα για ανέβασμα υπάρχουν αρκετά με 2 τα βασικότερα (το πρώτο είναι το δικό μου με την ίδια μητρική οπότε πιθανότατα θα σου είναι πιο εύκολο). Η ψύκτρα που έχεις όμως δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Τώρα που είναι χειμώνας θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες, το καλοκαίρι θα δεις όμως που μπορείς να φτάσεις πλήρως βάσει θερμοκρασιών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστω πολυ τοτε θα το αφησω ως εχει και μεχρι οπου παει. Δεν ρισκαρω για κατι που δεν ξερω οποτε κανω υπομονη μαζευω μερικα φραγκα και βαζω τον ryzen 5 1600 που εχω στο μυαλο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 με πολυ καλη αερόψυξη τον έχω ανεβάσει στα 5.6 σταθερό για 24/7 με 1.40V σε Gigabyte GA78LMT USB3. Επαιρνε και άλλο αλλά δεν ήθελα να ανεβάσω πολύ την τάση. Αλλά για σταθερό OC έπρεπε να κλείσω απο τα ΒΙΟς κάτι βλακείες της ΑΜΔ διότι έκανε Frequency Drop και πέταγε και μπλε οθόνες. Γενικότερα πάντως που τον δοκίμασα σε παιχνίδια πριν και μετα να κέρδισα Max 7 FPS, όχι κάτι παλαβό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα