Panagiotis_s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Πολύ καλή δουλειά μπράβο... "In this study, the test had greater than 99 percent specificity for cancer. " https://www.hopkinsmedicine.org/news/media/releases/single_blood_test_screens_for_eight_cancer_types
Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Φιλε μου, ακόμη και ο ντενιρο εχει πέσει θύμα των λανθασμενων ερευνών. Το έχω ψάξει παρα πολυ το θέμα. Παρενέργειες υπάρχουν λόγο του ανοσοποιητικού και το πως αντιδρά σε ιούς. Αυτές ειναι από πυρετό μέχρι αλλεργικό σοκ. Αυτά ειναι γνωστά και αναγραφονται μέσα στο εμβλιο. Δεν υπάρχει καμια σύνδεση μεταξύ καρκίνου ή αυτισμου. Όσον αφορα τον φίλο που απλα έγραψε την εμπειρία του. Δες την απαντηση που έγραψε αφού πήρε θάρρος απο σενα και ξεσπαθωσε. Ξεσπάθωμα είναι η αναφορά σε πραγματικά γεγονότα; Επειδή εγώ βρίσκομαι εντός του χώρου των νοσοκομείων έχω προσωπική άποψη. Άν εσυ θέλεις να τα βλέπεις υπο το πρίσμα του Ίντερνετ καλά κάνεις αλλά υπάρχουν και άνθρωποι με άποψη και όχι ότι τους λένε κάποιοι. Ότι είπα ήταν και ότι θα πώ συγκεκριμένο. Αυτό και αυτό. Δεν γενικεύω. Σου χαλάω κάτι φαίνεται. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Και αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα με αναφορές σε εμβολιασμούς κλπ. Αφού έτσι θέλετε έτσι θα γίνει. Αστυνόμευση rulez...
CheOnWeb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 5 hours ago, D.Luffy said: Εφόσον η εθνικότητα του επικεφαλής της έρευνας είναι μάλιστα και το πρώτο πράγμα που διαβάζουμε στον τίτλο, είμαστε αναγκαστικά on-topic. Εάν η εθνικότητα θεωρείται off-topic, δεν βλέπω το λόγο γιατί θα έπρεπε να αναφέρεται τότε... Επειδή είσαι σωστός, με τόνους κλπ, γιατί να μην είσαι άψογος; (sorry για το off-topic) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Retromaniac είπε Νομίζω ότι δεν έχει ταυτιστεί ποτέ ξανά η άποψή μου τόσο πολύ με άλλη. Καταρχήν δεν είναι φάρμακο. Και κατά δεύτερον είναι μία προληπτική εξέταση που ίσως σου δείξει τον καρκίνο και σε γλιτώσει. Δεν αντικαθιστά την βιοψία που έτσι και αλλιώς ΔΕΝ κάνουμε για σαν προληπτική εξέταση αλλά για διάγνωση. πρωτον, αστειο ηταν. δευτερον, ακριβως αυτο που εννοω, δεν γινεται βιοψια για πλακα. τα ατομα που εξετασαν ειχαν ηδη εμφανισει σημεια ή συμπτωματα, εκαναν βιοψια και δυστηχως εμαθαν οτι εχουν καρκινο.αρα η εξεταση βρηκε το 70% απ οτι ειχαν βρει οι ασθενεις/γιατροι/εξετασεις 100%. οσο πιο πρωιμο σταδιο (που μονο εκει θα ειναι χρησιμη η εξεταση αυτη) τοσο λιγοτερο το συνολο των καρκινικων κυτταρων αρα και των πρωτεινων που απελευθερωνουν, αρα αυτο το 70% παει περιπατο. το θεμα ειναι να εξεταστει σε ατομα που ΔΕΝ εχουν διαγνωστει με καρκινο και μετα απο χρονια να δουμε το πραγματικο ποσοστο επιτυχιας του
sv398 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/23/2018 στις 2:40 ΜΜ, Lezantas26 είπε 70% ειναι αθλιο ποσοστο επιτυχιας, ειδικα για ασθενη με διαγνωσμενο καρκινο, αρα παιζει να μη δουλευει καν σε ατομα σε αρχικο σταδιο. 500$ για διαγνωση τυπου "κορωνα-γραμματα", δεν νομιζω οτι θα χρησιμοποιηθει Φίλε μου με συγχωρείς που στο λέω αλλά είσαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο, άστο καλύτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, sv398 είπε Φίλε μου με συγχωρείς που στο λέω αλλά είσαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο, άστο καλύτερα. δες το σχολιο μου ακριβως πανω απο το δικο σου. εξηγω καλυτερα λες να διορθωσω το αρχικο? οσο να ναι τωρα που το ξαναδιαβαζω ξεκουραστος βγαζει πολυ λαθος νοημα Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
stryder Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στις 23/1/2018 στις 4:53 ΜΜ, Retromaniac είπε Σημασία αγαπητέ δεν έχει τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας. Γιατί ο Έλληνας δεν είναι κάποια φυσική ιδιότητα. Δεν σημαίνει ότι επειδή αυτός είναι σπουδαίος είσαι και εσύ. Σημασία έχει τι κάνεις εσύ. Όλη η γη πρέπει να είναι υπερήφανη για αυτό τον άνθρωπο και όχι οι Έλληνες. Όλοι άνθρωποι είμαστε και η έρευνα είναι για όλους. Και ποιος ακριβώς διαπίστωσε ότι έφταιγε το εμβόλιο; Φίλε μου σε ευχαριστώ που σχολίασες, πρώτον δεν είπα ποτέ μου ότι νιώθω εξίσου σπουδαίος με το επίτευγμα αλλουνού, δόξα των θεό έχω καταφέρει πολλά σαν άτομο σε άλλα πράγματα. Θέλω να τονίσω ότι το να είσαι Έλληνας είναι φυσική ιδιότητα για εμένα τουλάχιστον, επειδή δυστυχώς λόγω δουλείας περνώ τον ποιο πολύ χρόνο μου σε πανεπιστήμια του εξωτερικού , και βλέπω πολλούς άλλους ανθρώπους, κουλτούρες και χαρακτήρες, χαίρομαι απίστευτα να βλέπω Έλληνες να διακρίνονται. Στο εξωτερικό λόγω των πόρων που έχουν είναι πολύ ποιο εύκολο να αναγνωριστούν και να κάνουν κάτι περισσότερο, οπότε όταν βλέπω κάποιον Έλληνα να τα ξεπερνάει και να τα καταφέρνει εξίσου καλά σε παρόμοιο ανταγωνισμό, με συγχωρείς αλλά πρέπει να το πω. έχω τεράστια αδυναμία σε αυτήν την χώρα και πιστεύω ακράδαντα το Πας μη Έλλην βάρβαρος. Κλείνοντας η έρευνα είναι όντως για όλους αλλά επειδή σαν χώρα είμαστε πολύ πίσω σε αυτό, ΌΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΧΩΡΆΕΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΌΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΊΜΑΙ Επειδή εδώ και πολλά χρόνια το έχω επιτύχει ο ίδιος σε τελείως άλλο κλάδο επαναλαμβάνω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που σχολίασες πάντως φίλε μου.
Retromaniac Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stryder είπε Φίλε μου σε ευχαριστώ που σχολίασες, πρώτον δεν είπα ποτέ μου ότι νιώθω εξίσου σπουδαίος με το επίτευγμα αλλουνού, δόξα των θεό έχω καταφέρει πολλά σαν άτομο σε άλλα πράγματα. Θέλω να τονίσω ότι το να είσαι Έλληνας είναι φυσική ιδιότητα για εμένα τουλάχιστον, επειδή δυστυχώς λόγω δουλείας περνώ τον ποιο πολύ χρόνο μου σε πανεπιστήμια του εξωτερικού , και βλέπω πολλούς άλλους ανθρώπους, κουλτούρες και χαρακτήρες, χαίρομαι απίστευτα να βλέπω Έλληνες να διακρίνονται. Στο εξωτερικό λόγω των πόρων που έχουν είναι πολύ ποιο εύκολο να αναγνωριστούν και να κάνουν κάτι περισσότερο, οπότε όταν βλέπω κάποιον Έλληνα να τα ξεπερνάει και να τα καταφέρνει εξίσου καλά σε παρόμοιο ανταγωνισμό, με συγχωρείς αλλά πρέπει να το πω. έχω τεράστια αδυναμία σε αυτήν την χώρα και πιστεύω ακράδαντα το Πας μη Έλλην βάρβαρος. Κλείνοντας η έρευνα είναι όντως για όλους αλλά επειδή σαν χώρα είμαστε πολύ πίσω σε αυτό, ΌΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΧΩΡΆΕΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΌΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΊΜΑΙ Επειδή εδώ και πολλά χρόνια το έχω επιτύχει ο ίδιος σε τελείως άλλο κλάδο επαναλαμβάνω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που σχολίασες πάντως φίλε μου. Συγνώμη άλλα ούτε φυσική ιδιότητα είναι (δεν μας εξήγησες γιατί είναι), και το Πας μη Έλλην βάρβαρος είναι αν μη τι άλλο είναι κάργα ρατσιστικό. Τι κάνεις εκεί στο εξωτερικό ανάμεσα στους βάρβαρους; Έλα πίσω εδώ στην κουλτούρα. Κάνε μία βόλτα με το αυτοκίνητο στην Αθήνα να γευθείς την ευγένεια των άλλων οδηγών, πήγαινε στο γήπεδο να δεις φιλάθλους να ανταλλάσσουν κοπλιμέντα, στην ταβέρνα με την τσιγαρίλα, στα μπουζούκια, έτσι να νιώσεις την κουλτούρα και την αβρότητα των σύγχρονων Ελλήνων. Συζήτησε εδώ λίγο στο insomnia, που όταν τους λες ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι σαν άνθρωποι σου λένε ότι είσαι ισλαμιστής (??????). Άσε του βάρβαρους τους Σουηδούς, τους Δανούς, τους Νορβηγούς, τους Ελβετούς, χώρες με τους καλύτερους ανθρώπινους δείκτες σε όλους του τομείς, και έλα εδώ. Λοιπόν φίλε μου, όλοι είμαστε άνθρωποι, όλοι μεγαλώνουμε σε ένα πλανήτη. Να αισθάνεσαι υπερήφανος για κάθε άνθρωπο. Όσο συνεχίζουμε με αυτές τις βλακείες ανωτερότητας δεν έχουμε καμία διαφορά από τους Ναζι, που πίστευαν ότι είναι η Άρια φυλή. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Retromaniac
stryder Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Retromaniac είπε Συγνώμη άλλα ούτε φυσική ιδιότητα είναι (δεν μας εξήγησες γιατί είναι), και το Πας μη Έλλην βάρβαρος είναι αν μη τι άλλο είναι κάργα ρατσιστικό. Τι κάνεις εκεί στο εξωτερικό ανάμεσα στους βάρβαρους; Έλα πίσω εδώ στην κουλτούρα. Κάνε μία βόλτα με το αυτοκίνητο στην Αθήνα να γευθείς την ευγένεια των άλλων οδηγών, πήγαινε στο γήπεδο να δεις φιλάθλους να ανταλλάσσουν κοπλιμέντα, στην ταβέρνα με την τσιγαρίλα, στα μπουζούκια, έτσι να νιώσεις την κουλτούρα και την αβρότητα των σύγχρονων Ελλήνων. Συζήτησε εδώ λίγο στο insomnia, που όταν τους λες ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι σαν άνθρωποι σου λένε ότι είσαι ισλαμιστής (??????). Άσε του βάρβαρους τους Σουηδούς, τους Δανούς, τους Νορβηγούς, τους Ελβετούς, χώρες με τους καλύτερους ανθρώπινους δείκτες σε όλους του τομείς, και έλα εδώ. Λοιπόν φίλε μου, όλοι είμαστε άνθρωποι, όλοι μεγαλώνουμε σε ένα πλανήτη. Να αισθάνεσαι υπερήφανος για κάθε άνθρωπο. Όσο συνεχίζουμε με αυτές τις βλακείες ανωτερότητας δεν έχουμε καμία διαφορά από τους Ναζι, που πίστευαν ότι είναι η Άρια φυλή. χαχαχαχα ηρέμησε ρε συ, δεν εννοώ τίποτα ρατσιστικά είναι απλά τα πιστεύω μου, να έρθω μόνιμα στην Ελλάδα δεν μπορώ επειδή δεν έχω τις ευκαιρίες στον τομέα που ασχολούμαι που θα περίμενα στην Ελλάδα. Με το φυσική ιδιότητα εννοώ καθαρά τα στατιστικά ( μην μου ζητήσεις τώρα link, υπάρχει όμως) που δείχνουν ότι 'Ελληνες στο εξωτερικό κάνουν πολύ μεγάλα πράγματα σε σχέση με το τι κάνουν εδώ. Και το Πας μην Έλλην βάρβαρος δεν το λέω για να θίξω η να μειώσω κάποιον αναγνώστη που μπορεί να μην είμαι Έλληνας αλλά για να σου δείξω '' θεωρητικά '' ότι πέρα από το πρότυπο του νέο Έλληνα που πολύ σωστά έθεσες παραπάνω, πιστεύω σε εμάς ότι μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που περιέγραψες που δυστυχώς έχεις δίκιο. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που είπες " υπερήφανοι σαν άνθρωποι σου λένε ότι είσαι ισλαμιστής" δεν είμαι ούτε ακροδεξιός ούτε τίποτα τέτοιο δεν μπορείς να μου προσάπτεις τέτοια προσωνυμία επειδή λέω ότι υπέρ αγαπώ την χώρα μου που δεν χαίρομαι όσο θα ήθελα. Ο καθένας μας έχει τα πιστεύω του αυτά είναι τα δικά μου φίλε μου, δεν υποχρεώνω ούτε εσένα ούτε κανέναν να τα ενστερνιστεί, αλλά όπως εγώ δεν λέω κάτι έμμεσα σε εσένα που δεν '' σέβεσαι ΄΄ την άποψη μου απαιτώ και από την μεριά σου να μην μας παρουσιάζεις σαν νέο Ναζί όσους έχουμε ελπίδες , αγάπη και πίστη σε αυτή την χώρα στο ότι μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από το πρότυπο που επαναλαμβάνω πολύ σωστά παρατήρησες παραπάνω. Στο εξωτερικό σχεδόν όλοι έχουν την ίδια εικόνα με εσένα ( Κάνε μία βόλτα με το αυτοκίνητο στην Αθήνα να γευθείς την ευγένεια των άλλων οδηγών, πήγαινε στο γήπεδο να δεις φιλάθλους να ανταλλάσσουν κοπλιμέντα, στην ταβέρνα με την τσιγαρίλα, στα μπουζούκια, ) Παρόλα αυτά θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαστε όλοι έτσι παρότι η πλειοψηφία είναι. Σε ευχαριστώ και πάλι που σχολίασες.
Retromaniac Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, stryder είπε χαχαχαχα ηρέμησε ρε συ, δεν εννοώ τίποτα ρατσιστικά είναι απλά τα πιστεύω μου, να έρθω μόνιμα στην Ελλάδα δεν μπορώ επειδή δεν έχω τις ευκαιρίες στον τομέα που ασχολούμαι που θα περίμενα στην Ελλάδα. Με το φυσική ιδιότητα εννοώ καθαρά τα στατιστικά ( μην μου ζητήσεις τώρα link, υπάρχει όμως) που δείχνουν ότι 'Ελληνες στο εξωτερικό κάνουν πολύ μεγάλα πράγματα σε σχέση με το τι κάνουν εδώ. Και το Πας μην Έλλην βάρβαρος δεν το λέω για να θίξω η να μειώσω κάποιον αναγνώστη που μπορεί να μην είμαι Έλληνας αλλά για να σου δείξω '' θεωρητικά '' ότι πέρα από το πρότυπο του νέο Έλληνα που πολύ σωστά έθεσες παραπάνω, πιστεύω σε εμάς ότι μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που περιέγραψες που δυστυχώς έχεις δίκιο. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που είπες " υπερήφανοι σαν άνθρωποι σου λένε ότι είσαι ισλαμιστής" δεν είμαι ούτε ακροδεξιός ούτε τίποτα τέτοιο δεν μπορείς να μου προσάπτεις τέτοια προσωνυμία επειδή λέω ότι υπέρ αγαπώ την χώρα μου που δεν χαίρομαι όσο θα ήθελα. Ο καθένας μας έχει τα πιστεύω του αυτά είναι τα δικά μου φίλε μου, δεν υποχρεώνω ούτε εσένα ούτε κανέναν να τα ενστερνιστεί, αλλά όπως εγώ δεν λέω κάτι έμμεσα σε εσένα που δεν '' σέβεσαι ΄΄ την άποψη μου απαιτώ και από την μεριά σου να μην μας παρουσιάζεις σαν νέο Ναζί όσους έχουμε ελπίδες , αγάπη και πίστη σε αυτή την χώρα στο ότι μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από το πρότυπο που επαναλαμβάνω πολύ σωστά παρατήρησες παραπάνω. Στο εξωτερικό σχεδόν όλοι έχουν την ίδια εικόνα με εσένα ( Κάνε μία βόλτα με το αυτοκίνητο στην Αθήνα να γευθείς την ευγένεια των άλλων οδηγών, πήγαινε στο γήπεδο να δεις φιλάθλους να ανταλλάσσουν κοπλιμέντα, στην ταβέρνα με την τσιγαρίλα, στα μπουζούκια, ) Παρόλα αυτά θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαστε όλοι έτσι παρότι η πλειοψηφία είναι. Σε ευχαριστώ και πάλι που σχολίασες. Ισλαμιστή είπαν εμένα επειδή είπα ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι σαν άνθρωποι και όχι σαν Έλληνες. Επίσης το ορισμό ναζί το απέδωσα στην ανωτερότητα της φυλής που προσδίδεις στους Έλληνες και όχι στο ότι είσαι υπερήφανος. Το τι κάνουν οι Έλληνες στο εξωτερικό σε σχέση με εδώ είναι ανάλογο με διάφορες εθνικότητες που όταν πηγαίνουν σε μία χώρα με υποδομές μπορούν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Δεν είναι αποκλειστικότητα των Ελλήνων, εκτός και αν έχεις κάποια έρευνα που λέει ότι ποσοστιαία οι Έλληνες διαπρέπουν περισσότερο από τους άλλους λαούς και θα ήθελα ευχαρίστως να το δω και να δεχθώ την ανωτερότητα του Έλληνα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Retromaniac
stryder Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ισλαμιστή είπαν εμένα επειδή είπα ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι σαν άνθρωποι και όχι σαν Έλληνες. Επίσης το ορισμό ναζί το απέδωσα στην ανωτερότητα της φυλής που προσδίδεις στους Έλληνες και όχι στο ότι είσαι υπερήφανος. Το τι κάνουν οι Έλληνες στο εξωτερικό σε σχέση με εδώ είναι ανάλογο με διάφορες εθνικότητες που όταν πηγαίνουν σε μία χώρα με υποδομές μπορούν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Δεν είναι αποκλειστικότητα των Ελλήνων, εκτός και αν έχεις κάποια έρευνα που λέει ότι ποσοστιαία οι Έλληνες διαπρέπουν περισσότερο από τους άλλους λαούς και θα ήθελα ευχαρίστως να το δω και να δεχθώ την ανωτερότητα του Έλληνα. Δεν έχω την ερευνα συγνώμη , το είχα βρει κάπου, δεν έχω το link το είπα και πριν. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ που σχολίασες.
Retromaniac Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, stryder είπε Δεν έχω την ερευνα συγνώμη , το είχα βρει κάπου, δεν έχω το link το είπα και πριν. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ που σχολίασες. Κάτι τέτοιο αν ίσχυε θα ήταν πολύ εύκολο να το (ξανα)βρει κανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα