bazzil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Expecto Patronum είπε Ηπατίτιδας στην ηλικία των 17 ετών. Αυτό το κάνεις όταν είσαι μικρός.
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, stryder είπε ΜΠΡΑΒΟ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ όταν όλοι που ακούνε Ελλάδα στο εξωτερικό σκέφτονται μόνο μνημόνια , βρισιές, σουβλάκι και να μας λένε τεμπέληδες και φωνακλάδες είναι πάρα πολύ υπερήφανο για όλους μας, όταν Έλληνες τρίβουν τέτοιες ανακαλύψεις στην μούρη όλων όσων χλευάζουν την χώρα μας και εμμέσως πλην σαφώς όλους εμάς. Ευχαριστούμε που θυμίζετε σε εμάς αλλά και σε όλο τον κόσμο τι μπορούν να κάνουν οι Έλληνες. Σημασία αγαπητέ δεν έχει τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας. Γιατί ο Έλληνας δεν είναι κάποια φυσική ιδιότητα. Δεν σημαίνει ότι επειδή αυτός είναι σπουδαίος είσαι και εσύ. Σημασία έχει τι κάνεις εσύ. Όλη η γη πρέπει να είναι υπερήφανη για αυτό τον άνθρωπο και όχι οι Έλληνες. Όλοι άνθρωποι είμαστε και η έρευνα είναι για όλους. 1 λεπτό πριν, Expecto Patronum είπε Ηπατίτιδας στην ηλικία των 17 ετών. Το πρώτο που είχε βγεί πρίν πολλά χρόνια. Και ποιος ακριβώς διαπίστωσε ότι έφταιγε το εμβόλιο; 1
Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, bazzil είπε Αυτό το κάνεις όταν είσαι μικρός. Άν δεν ξέρεις πρώτα να ρωτάς. Το έκανα στα 17 μου όταν πρωτοβγήκε! ΤΩΡΑ ναι..το κάνουν στα μικρά παιδιά.
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Expecto Patronum είπε Άν δεν ξέρεις πρώτα να ρωτάς. Το έκανα στα 17 μου όταν πρωτοβγήκε! ΤΩΡΑ ναι..το κάνουν στα μικρά παιδιά. Και ποιος διαπίστωσε ότι έπαθες από αυτό καρκίνο;
Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Σημασία αγαπητέ δεν έχει τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας. Γιατί ο Έλληνας δεν είναι κάποια φυσική ιδιότητα. Δεν σημαίνει ότι επειδή αυτός είναι σπουδαίος είσαι και εσύ. Σημασία έχει τι κάνεις εσύ. Όλη η γη πρέπει να είναι υπερήφανη για αυτό τον άνθρωπο και όχι οι Έλληνες. Όλοι άνθρωποι είμαστε και η έρευνα είναι για όλους. Και ποιος ακριβώς διαπίστωσε ότι έφταιγε το εμβόλιο; Έκανα την πρώτη δόση με εξετάσεις ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΥΡΕΤΟΣ και μετά την δεύτερη εμφάνισα ΠΥΡΕΤΟ 38,8 συνεχόμενο χωρίς να πέφτει καθόλου, πόνους στην μέση,έχανα βάρος κτλ...μετά απο 20 ημέρες είχα όλους τους Λεμφαδένες του σώματός μου πρησμένους!!! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum 1
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Expecto Patronum είπε Έκανα την πρώτη δόση με εξετάσεις ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΥΡΕΤΟΣ και μετά την δεύτερη εμφάνισα ΠΥΡΕΤΟ, πόνους στην μέση...μετά απο 20 ημέρες είχα όλους τους Λεμφαδένες του σώματός μου πρησμένους!!! Και τι καρκίνος ήταν; Και έπαθες καρκίνο σε 20 μέρες από το εμβόλιο; Συγνώμη πραγματικά για αυτό που πέρασες αλλά είσαι επιρρεπής στην συνωμοσιολογία.
Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Και τι καρκίνος ήταν; Και έπαθες καρκίνο σε 20 μέρες από το εμβόλιο; Συγνώμη πραγματικά για αυτό που πέρασες αλλά είσαι επιρρεπής στην συνωμοσιολογία. Αίματος.
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Expecto Patronum είπε Αίματος. Σου είπε κάποιος με αποδείξεις ότι έφταιγε το εμβόλιο και δεν ήταν σύμπτωση; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Retromaniac
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Guys, επειδή το προέβλεψα από την αρχή του τοπικ το που θα καταλήξουμε, κάντε μια προσπάθεια μπας και σωθεί την τελευταία στιγμή! 1
Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Σου είπε κάποιος με αποδείξεις ότι έφταιγε το εμβόλιο και δεν ήταν σύμπτωση; Έκανα αιματολογικές εξετάσεις πιό μπροστά. Ελπίζω να μην εννοείς να έρθει ο αιματολόγος και να μου πεί οτι έφταιγε το εμβόλιο όντας 100% υγιής με αποτέλεσμα να κυνηγάω εταιρείες στηριζόμενες στα λόγια αιματολόγων; Ποιός θα υπέγραφε ή θα έλεγε απέναντι σε αυτές τις εταιρείες οτι έφταιγε το εμβόλιο; Σκέψου λίγο... Απλά μου είπαν οτι αυτά συμβαίνουν και ξεκίνησε ένας γολγοθάς 4 ετών χημειοθεραπείας ΕΠΩΔΥΝΟΣ. Συγνώμη για το offtopic, εγώ θα το κλείσω εδώ επειδή ο καθένας έχει την άποψη του απο αυτό που υπηρετεί. Εγώ βλεπω τα πράγματα απο προσωπική εμπειρία και κριτική σκέψη. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum 1 1
AtiX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Οτιδήποτε ανακαλύπτουμε κατά του καρκίνου είναι υπέρ μας... Δεν πάει να έχει ποσοστό επιτυχίας 10%, καλό είναι... μην ακούω βλακείες σε τόσο σοβαρά θέματα!!!
bazzil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Άν δεν ξέρεις πρώτα να ρωτάς. Το έκανα στα 17 μου όταν πρωτοβγήκε! ΤΩΡΑ ναι..το κάνουν στα μικρά παιδιά. Που θες να ξέρω ρε φίλε την ηλικία σου; Αρα είσαι κοντά 60 χρονών.
Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Οτιδήποτε ανακαλύπτουμε κατά του καρκίνου είναι υπέρ μας... Δεν πάει να έχει ποσοστό επιτυχίας 10%, καλό είναι... μην ακούω βλακείες σε τόσο σοβαρά θέματα!!! 10% είναι λαχείο...όχι επιτυχία. Μόλις τώρα, bazzil είπε Που θες να ξέρω ρε φίλε την ηλικία σου; Αρα είσαι κοντά 60 χρονών. Σιγά μην είμαι και 80.
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Έκανα αιματολογικές εξετάσεις πιό μπροστά. Ελπίζω να μην εννοείς να έρθει ο αιματολόγος και να μου πεί οτι έφταιγε το εμβόλιο όντας 100% υγιής με αποτέλεσμα να κυνηγάω εταιρείες στηριζόμενες στα λόγια αιματολόγων; Ποιός θα υπέγραφε ή θα έλεγε απέναντι σε αυτές τις εταιρείες οτι έφταιγε το εμβόλιο; Σκέψου λίγο... Απλά μου είπαν οτι αυτά συμβαίνουν και ξεκίνησε ένας γολγοθάς 4 ετών χημειοθεραπείας ΕΠΩΔΥΝΟΣ. Συγνώμη για το offtopic, εγώ θα το κλείσω εδώ επειδή ο καθένας έχει την άποψη του απο αυτό που υπηρετεί. Εγώ βλεπω τα πράγματα απο προσωπική εμπειρία και κριτική σκέψη. Απλά θα σου πω ότι αν ίσχυε αυτό θα είχε γίνει σάλος. Μην ξεχνάς τι ΄σάλος είχε γίνει και συνεχίζει να γίνεται με εσφαλμένες έρευνες που μιλάνε για αυτισμό. Τροφή για σκέψη. 4 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε 10% είναι λαχείο...όχι επιτυχία. Σιγά μην είμαι και 80. Από το 0% είναι καλύτερο το 10%. Όπως και να το κάνεις. Πόσο μάλλον το 70% 4 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Σιγά μην είμαι και 80. Το εμβόλιο βγήκε στην Ελλάδα το 82, αν είσαι από τους πρώτους που το έκαναν στα 17 τότε είσαι 53. Δεν έπεσε και μακρυά. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Retromaniac 2
bazzil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε 10% είναι λαχείο...όχι επιτυχία. Σιγά μην είμαι και 80. Μα όταν το εμβόλιο κυκλοφόρησε στης ΗΠΑ το 81 και εσυ το έκανες στα 17 σου για λογάριασε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα