Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δεν βλέπω κάποιο κενό. Δοκιμάστηκε σε 1.005 ασθενείς με καρκίνο στις ωοθήκες, το συκώτι, το στομάχι, το πάγκρεας, τον οισοφάγο, τους πνεύμονες ή το στήθος, οι οποίοι δεν έχουν εμφανίσιε μεταστάσεις. Δηλαδή είχαν Καρκίνο. Και τί εντοπίζει τότε προληπτικά. Έτσι που το παρέθεσες εννοώ;
Miracle Worker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Παντως, ηδη δεν υπαρχει τεστ αιματος που ανιχνευει καρκινο; Ενας φιλος που ειχε ασχοληθει λογο πολλων κρουσματων στην οικογενεια μου το ειχε πει πριν χρονια. Ισως βεβαια εκεινο να μην ειναι σε αρχικο σταδιο, αλλα γνωριζει καποιος;
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Τόσα χρόνια με τόσα Δίς σε έρευνα που έριξε η ανθρωπότητα το θεωρώ αμφιλεγόμενο η ανθρωπότητα να μην έχει δεί θεραπεία ή θεραπεία με δόσεις. Και εγώ έχω δει αρκετά με το πόσο τεράστια πολυπλοκότητα και πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί θεραπεία. Τα ίδια λένε και για το AIDS, αλλά αν δεις πως κρύβεται το AIDS μέσα στον Άνθρωπο θα πάθεις πλάκα. Πάει και γίνεται μέρος της αλυσίδας του DNA του ανθρώπου. Ούτε οι πιο σύγχρονες μέθοδοι (CRISP) editing του DNA δεν μπορούν να δουλέψουν σε αυτή την έκταση για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Αλλά οι οπαδοί της συνομωσιολογίας θα σου που ότι έχει βρεθεί το φάρμακο για το AIDS. Πιστεύω ότι είχε βρεθεί όντως το φάρμακο για τον καρκίνο θα ήταν αδύνατο να το αποκρύψουν. Γιατί υπάρχουν κάποιοι πιο ισχυροί και από τις φαρμακοβιομηχανίες που το χρειάζονται. 1 λεπτό πριν, Miracle Worker είπε Παντως, ηδη δεν υπαρχει τεστ αιματος που ανιχνευει καρκινο; Ενας φιλος που ειχε ασχοληθει λογο πολλων κρουσματων στην οικογενεια μου το ειχε πει πριν χρονια. Ισως βεβαια εκεινο να μην ειναι σε αρχικο σταδιο, αλλα γνωριζει καποιος; Υπάρχουν οι καρκινικοί δείκτες αλλά με πολύ μεγαλύτερο σφάλμα και οι οποίοι δεν ανεβαίνουν αποκλειστικά από τον καρκίνο. 1
Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Και εγώ έχω δει αρκετά με το πόσο τεράστια πολυπλοκότητα και πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί θεραπεία. Τα ίδια λένε και για το AIDS, αλλά αν δεις πως κρύβεται το AIDS μέσα στον Άνθρωπο θα πάθεις πλάκα. Πάει και γίνεται μέρος της αλυσίδας του DNA του ανθρώπου. Ούτε οι πιο σύγχρονες μέθοδοι (CRISP) editing του DNA δεν μπορούν να δουλέψουν σε αυτή την έκταση για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Αλλά οι οπαδοί της συνομωσιολογίας θα σου που ότι έχει βρεθεί το φάρμακο για το AIDS. Πιστεύω ότι είχε βρεθεί όντως το φάρμακο για τον καρκίνο θα ήταν αδύνατο να το αποκρύψουν. Γιατί υπάρχουν κάποιοι πιο ισχυροί και από τις φαρμακοβιομηχανίες που το χρειάζονται. Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένη έρευνα του Κουτι της Πανδώρας και σε λόγια Γιατρού που ήταν επικεφαλής. Προφανώς είχε δεί και τα αποτελέσματα της έρευνας του και των υπολοίπων Γιατρών. Πάνω σε αυτό τί έχεις να πείς; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Δοκιμάστηκε σε 1.005 ασθενείς με καρκίνο στις ωοθήκες, το συκώτι, το στομάχι, το πάγκρεας, τον οισοφάγο, τους πνεύμονες ή το στήθος, οι οποίοι δεν έχουν εμφανίσιε μεταστάσεις. Δηλαδή είχαν Καρκίνο. Και τί εντοπίζει τότε προληπτικά. Έτσι που το παρέθεσες εννοώ; Δεν κατάλαβες. Ένα τεστ κάνανε σε ασθενείς που έχουν καρκίνο, για να δουν το δικό τους τεστ πόσοι επιτυχία έχει. Όχι ότι θα γίνεται σε ασθενείς που έχουν ήδη διαγνωσθεί.
Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Δεν κατάλαβες. Ένα τεστ κάνανε σε ασθενείς που έχουν καρκίνο, για να δουν το δικό τους τεστ πόσοι επιτυχία έχει. Όχι ότι θα γίνεται σε ασθενείς που έχουν ήδη διαγνωσθεί. Συγνώμη αλλά άν έχεις ΗΔΗ Καρκίνο όλοι οι δείκτες της νόσου χτυπάνε κόκκινο. Άν δεν ξέρουμε πού βασίζεται και πάνω σε τί το τέστ απλά συζητάμε. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Expecto Patronum είπε Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένη έρευνα του Κουτι της Πανδώρας και σε λόγια Γιατρού που ήταν επικεφαλής. Προφανώς είχε δεί και τα αποτελέσματα της έρευνας του και των υπολοίπων Γιατρών. Πάνω σε αυτό τί έχεις να πείς; Και εγώ ανακάλυψα ένα φάρμακο για ΟΛΕΣ τις ασθένειες αλλά ένας κλέφτης μπήκε στο σπίτι και μου έκλεψε την έρευνα. Μάλιστα έχω και ένα χαρτί με τα αποτελέσματα. Καταλαβαίνεις ότι ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει για διάφορους λόγους. Μόλις τώρα, Expecto Patronum είπε Συγνώμη αλλά άν έχεις ΗΔΗ Καρκίνο όλοι οι δείκτες της νόσου χτυπάνε κόκκινο. Άν δεν ξέρουμε πού βασίζεται και πάνω σε τί το τέστ απλά συζητάμε. Ποιοι δείκτες;
Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Και εγώ ανακάλυψα ένα φάρμακο για ΟΛΕΣ τις ασθένειες αλλά ένας κλέφτης μπήκε στο σπίτι και μου έκλεψε την έρευνα. Μάλιστα έχω και ένα χαρτί με τα αποτελέσματα. Καταλαβαίνεις ότι ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει για διάφορους λόγους. Μην ρίχνεις το επίπεδο της συζήτησης επειδή αδυνατείς να απαντήσεις. Ο Άνθρωπος μίλησε με όνομα και πρόσωπο προφανώς γιατί μπορεί να απειλούταν και η ζωή του. Δές την εκπομπή και μετά πές ότι θέλεις. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, Expecto Patronum said: Μην ρίχνεις το επίπεδο της συζήτησης επειδή αδυνατείς να απαντήσεις. Ο Άνθρωπος μίλησε με όνομα και πρόσωπο προφανώς γιατί μπορεί να απειλούταν και η ζωή του. Κι ο Καματερός με όνομα είχε βγει φάτσα φόρα... 2
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Μην ρίχνεις το επίπεδο της συζήτησης επειδή αδυνατείς να απαντήσεις. Ο Άνθρωπος μίλησε με όνομα και πρόσωπο προφανώς γιατί μπορεί να απειλούταν και η ζωή του. Όχι δεν αδυνατώ να απαντήσω ούτε ρίχνω το επίπεδο. Παράδειγμα σου φέρνω ότι ο καθένας μπορεί να ισχυρισθεί οτιδήποτε. Αν μίλησε με όνομα και πρόσωπο προφανώς και δεν φοβάται τίποτε, γιατί μάλλον λέει και ψέματα. Όπως και να έχει ένα ρεπορτάζ του Βαξεβάνη δεν θα με πείσει για τους ισχυρισμούς κάποιου χωρίς αποδείξεις που θα μπορεί να τις εξετάσει η επιστημονική κοινότητα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Retromaniac 1
Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Όχι δεν αδυνατώ να απαντήσω ούτε ρίχνω το επίπεδο. Παράδειγμα σου φέρνω ότι ο καθένας μπορεί να ισχυρισθεί οτιδήποτε. Αν μίλησε με όνομα και πρόσωπο προφανώς και δεν φοβάται τίποτε, γιατί μάλλον λέει και ψέματα. Όπως και να έχει ένα ρεπορτάζ του Βαξεβάνη δεν θα με πείσει για τους ισχυρισμούς κάποιου. Και οι Φαρμακοβιομηχανίες που δίνουν "θεραπείες" με ποστοστά επιτυχίας και ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ που δεν πληρώνονται ισχυρίζονται οτι θέλουν.
bazzil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Όταν το διαθέσουν θα σώζουν ζωές. Και δεν χρειάζεται να είναι 100% ακριβές. Ειδικά αυτός στο πάγκρεας είναι και ο ποιο ύπουλος. Με τα σημερινά μέσα, μόνο η βιοψία δείχνει αν έχεις κάτι και δεν γίνεται να κάνεις βιοψία παντού. 2
Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, bazzil είπε Όταν το διαθέσουν θα σώζουν ζωές. Και δεν χρειάζεται να είναι 100% ακριβές. Ακριβές κατά πόσο εννοείς; Το 60,70,80 είναι χαμηλό όταν αναφερόμαστε σε τέτοια νόσο με τόση σοβαρότητα. Πάνω απο 95 τουλάχιστον θα πρέπει να έχει.
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Expecto Patronum είπε Και οι Φαρμακοβιομηχανίες που δίνουν "θεραπείες" με ποστοστά επιτυχίας και ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ που δεν πληρώνονται ισχυρίζονται οτι θέλουν. Η φαρμακοβιομηχανία κάνει 5 χρόνια δοκιμές και περνάει σταδιακά από ζώα σε ανθρώπους, και πρέπει να κάνει έρευνα με ασθενείς που παίρνουν το πραγματικό φάρμακο και ασθενείς που παίρνουν το placebo, και να αποδείξει ότι δεν έχει πολύ βλαβερές παρανέργειες και ότι έχει οφέλη ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ να πάρει άδεια από τον οργανισμό φαρμάκων. Το ίδιο είναι με έναν που βγήκε στον βαξεβάνη και έλεγε ότι βρήκε το φάρμακο για τον καρκίνο; Μόλις τώρα, Expecto Patronum είπε Ακριβές κατά πόσο εννοείς; Το 60,70,80 είναι χαμηλό όταν αναφερόμαστε σε τέτοια νόσο με τόση σοβαρότητα. Πάνω απο 95 τουλάχιστον θα πρέπει να έχει. Εννοεί ότι από εκεί που δεν έχει ιδέα ότι έχει καρκίνο γιατί δεν υπάρχει εύκολη διαγνωστική εξέταση να το προλάβεις νωρίς, με αυτή την εξέταση τουλάχιστον κάποιοι από αυτους που θα πέθαιναν θα το προλάβουν. Θες να μην σωθούν ούτε αυτοί; 3
Expecto Patronum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Η φαρμακοβιομηχανία κάνει 5 χρόνια δοκιμές και περνάει σταδιακά από ζώα σε ανθρώπους, και πρέπει να κάνει έρευνα με ασθενείς που παίρνουν το πραγματικό φάρμακο και ασθενείς που παίρνουν το placebo, και να αποδείξει ότι δεν έχει πολύ βλαβερές παρανέργειες και ότι έχει οφέλη ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ να πάρει άδεια από τον οργανισμό φαρμάκων. Το ίδιο είναι με έναν που βγήκε στον βαξεβάνη και έλεγε ότι βρήκε το φάρμακο για τον καρκίνο; Οι Φαρμακοβιομηχανίες απο πού παίρνουν την μέθοδο; Προφανώς απο έρευνα και αποτελέσματα. Εσύ απλά είπες τα στάδια έγκρισης ενός φαρμάκου ή θεραπείας. Αυτός που βγήκε ήταν Γιατρός Επικεφαλής. Δεν ήταν ο μπακάλης της γειτονιάς, εσύ κι εγώ. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα