Προς το περιεχόμενο

e-books στα ελληνικά για εκμάθηση Η/Υ.Που?????

tnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ένας γνωστός μου πήρε υπολογιστή.... Είναι εντελώς άσχετος και θέλω να βρω τίποτα e-books ή απλές οδηγίες για το πως να κάνει τα βασικά.....Π.χ. να γράφει cd,να μπαινει στο νετ, κ.τ.λ...... Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Είδατε κανέναν ρε παιδιά που μόλις πήρε πήρε το pc πρώτη φορά ήξερε και pc. ??

Nα βρείτε τέτοια βιβλία ; Εντάξει κάπου είναι σωστό.

Αλλά !!!!!!!

Το internet γιατί υπάρχει. Το insomnia και κάθε λογής forum γιατί υπάρχει;

Για περνάτε και από το software αλλά και από το Λειτουργικά συστήματα και κάντε μια αναδρομή ή ένα search :P

Π.χ. να γράφει cd

To nero τώρα έχει και Ελληνικά. :wink:

να μπαινει στο νετ

Ο οδηγός δημιουργίας σύνδεσης στο internet είναι και αυτός σε άπταιστα Ελληνικά. :wink:

Από εκεί και πέρα μόλις ο καθένας μπεί στο internet το που θα κάνει κλίκ ναι ή όχι και το τι πρόκειται να δεί ή να πάθει είναι θέμα πείρας και μόνο.

Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα δύο δεν χρειάζονται εκπαίδευση.

Σίγουρα σε κάποια πράγματα όλοι κολάμε. Αλλά κάθε κόλημα για καλό είναι. Αν δεν κολήσεις και σε κάτι τότε πως θα το αναζητήσεις να το βρείς και να το μάθεις;

Επίσης κυκλοφορούν μερικά περιοδικά ειδικά για τα pc όπως το RAM ή το pc magazine αλλά και διάφορα άλλα που σίγουρα όλο και κάτι χρήσιμο θα βρούν μέσα που θα βοηθήσει.

• 9 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό, είναι δυνατόν να πρέπει να διαβάσεις tutorial για το πως χρησιμοποιείς έναν υπολογιστή ;;;! κάτσε μπροστά του πάτα τα κουμπιά , παίξε μάθε τελείωσες. Βέβαια ένα μίνιμουμ ευφυίας είναι προαπαιτούμενο, και όταν οι ηλικίες είναι μεγάλες ίσως να δυσκολεύουν τα πράγματα, δεν ξέρω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...