Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, AliasAndrew είπε

Μην αλλαξεις κουτι. Οση ηχομονωση και αν εχει το κουτι αν βαρανε κομπρεσερ τα φαν και οι δισκοι μεσα δεν θα δεις ικανοποιητικη διαφορα οποιο κουτι και να παρεις. Η πιο αποδοτικη και φτηνη λυση στην περιπτωση σου ειναι να αλλαξεις τα φαν του κουτιου (και του επεξεργαστη αν μπορεις) με αλλα πιο ησυχα. Ειναι αρκετες οι μαρκες, εγω θα σου προτεινω τα be quiet που τα εχω δει στην πραξη στο pc μου και ειμαι ικανοποιημενος. https://www.skroutz.gr/s/3925672/Be-Quiet-Pure-Wings-2-120mm.html

Στις 1/23/2018 στις 9:37 ΜΜ, GoldenAssassin είπε

Πιστεψτε με τα μονα ανεμηστηρακια που τρεχουν ειναι τα push pull της ψυχτρας κι ειναι οσο το δυνατον πιο σιγα.Το τροφοδοτικο δεν ακουγεται ενω ακουω συχνα το σκληρο.  Απλα το κουτι μου ειναι ενα Aerocool με τρυπα στο πλαι και μπροστα (οχι τζαμι τρυπα)  κι επειδη τα εχω κατω απο το γραφειο και κολλημενο στον τοιχο ολος ο θορυβος ερχεται στο αριστερο μου αυτι και με νευριαζει παρα πολυ.

Οσο πιο οικονομικο γινεται

Δεν υπάρχει όσο πιο οικονομικό ρε αδερφέ. Γράψε ένα εύρος από τόσο μέχρι τόσο να συνεννοηθούμε. 

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Γυρω στα 50 ευρώ πιστεύω είναι καλά χωρίς τα μεταφορικά. Δε θέλω να διαθέσω περισσότερα καθώς σκοπεύω να πάρω έναν ssd

Δημοσ.

Σου έχουμε πεί τρία άτομα οτι οποιοδήποτε κουτί και να πάρεις, άν δεν ρυθμίσεις ανεμιστήρες-ψύκτρες και λοιπές δυνάμεις δεν υπάρχει γιατρειά.

Θέλεις να βγάλεις καμμια photo απο το εσωτερικό σε παρακαλώ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...