murcielago580 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους. Προσφατα αγορασα μια τηλεοραση 55" sharp η οποια μετα απο αναβαθμιση λογισμικου που της εκανα σταματησε να υποστηριζει ηχο dts απο ταινιες μεσω σκληρου δισκου,η απαντηση της εταιριας ηταν οτι επειδη εχει συναψει συνεργασια με την εταιρια που εχει τα πνευματικα δικαιωματα του dts σταματησε την υποστηριξη του για λογους πειρατειας.τελως παντων... Αυτο που θελω λοιπον ειναι ενα media player-android tv box-tv box δεν ξερω πως να το πω γτ ειμαι αρχαριος σε αυτα τα gadget, στο οποιο να συνδεσω εξωτερικο σκληρο δισκο στον οποιο εχω αποθηκευμενες ταινιες full hd με ηχο dts-dts hd και αυτο να ειναι συνδεδεμενο στην τηλεοραση με hdmi, να εχει τηλεκοντρολ για χρηση απο αποσταση καθως και να εχει εξοδο για ηχο σε ηχοσυστημα 5.1(ενισχυτης 5.1). Για το τελευταιο θελω καποια εξηγηση καθως ο ηχος θα φευγει απευθειας απο το media player για τον ενισχυτη ή απο την τηλεοραση στον ενισχυτη? Απο χαρακτηριστικα να εχει μνημη ddr4 3gb ή 4gb και απο τιμη εως 100 ευρω ειτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο(μαζι με μεταφορικα κ τελωνειο αν χρειαστει) και να μπορει να παιζει ταινιες χωρις σπασιματα κολληματα frame drop κτλ, οι ταινιες full hd με ηχο dts dtshd ειναι συνηθως απο 8-15 gb αλλα αν μπορει να παιζει και ταινιες(εστω για αργοτερα)σε αναλυση ultra hd ειναι καλοδεχουμενο καθως η τηλεοραση υποστηριζει την αναλυση αυτη. Το γνωριζω οτι υπαρχει ξεχωριστο θεμα για αυτα τα media player αλλα διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες πιο πολλες αποριες μου δημιουργηθηκαν παρα λυσεις. Να πω οτι δεν θελω-οσο γινεται τουλαχιστον-να ασχοληθω με αλλαγη rom σε οτι παρω, δλδ αυτο που θελω ειναι να το αγορασω να το συνδεσω και να μην ξανα ασχοληθω με αυτο. Σας ευχαριστω. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από murcielago580
slk200gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, murcielago580 είπε Αυτο που θελω λοιπον ειναι ενα media player-android tv box-tv box δεν ξερω πως να το πω γτ ειμαι αρχαριος σε αυτα τα gadget, στο οποιο να συνδεσω εξωτερικο σκληρο δισκο στον οποιο εχω αποθηκευμενες ταινιες full hd με ηχο dts-dts hd και αυτο να ειναι συνδεδεμενο στην τηλεοραση με hdmi, να εχει τηλεκοντρολ για χρηση απο αποσταση καθως και να εχει εξοδο για ηχο σε ηχοσυστημα 5.1(ενισχυτης 5.1). Για το τελευταιο θελω καποια εξηγηση καθως ο ηχος θα φευγει απευθειας απο το media player για τον ενισχυτη ή απο την τηλεοραση στον ενισχυτη? Σας ευχαριστω. το σωστο ειναι απο τον mediaplayer στον ενισχυητη με hdmi ,ηχος παει στα ηχεια και εικονα στην τιβι 1
Feregorn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήχο στέλνεις όπως θέλεις, αλλά καλύτερα απευθείας στον ενισχυτή. Εάν δεν κάνω τεράστιο λάθος dts-hd και λοιπά τελευταία φορμά ήχου δεν περνάνε από optical. Το HDMI είναι ούτως ή άλλως καλύτερο αλλά άμα δεν έχει hdmi-in ο ενισχυτής σου μένεις στην οπτική. Σε αυτά τα λεφτά πάρε ότι τελευταίο έχεις βγάλει η Xiaomi εφόσον δεν θέλεις να ψάχνεσαι πολύ. Για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο media player ή άλλα παρόμοια καλύτερα να απευθυνθείς στο ειδικό θέμα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Feregorn 1
murcielago580 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καλα ολα λετε.αλλα εφοσον εχει 1 hdmi καθε media player η οποια θα χρησιμοποιηθει για συνδεση με την τηλεοραση οποτε εξοδος για τον ενισχυτη θα παρω απο την θυρα?spdif?δεν εχω ξανα χρησιμοποιησει ουτε εχω δει ποτε τετοια θυρα,συγχωρεστε την απορια μου. Η xiaomi εχει πολυ κατωτερα χαρακτηριστικα σε σχεση με τα 2 παρακατω στα οποια εχω καταληξει, https://www.lightinthebox.com/gr/beelink-gt1-ultimate-android-7-1-tv-box-amlogic-s912-4gb-ram-32gb-rom-octa-core_p6514732.html?category_id=5997&prm=1.4.1.1 https://www.lightinthebox.com/gr/beelink-gt1-ultimate-android-7-1-tv-box-amlogic-s912-3gb-ram-32gb-rom-octa-core_p6395753.html?category_id=5997&prm=1.4.1.1 Απο τα οποια δεν εχω καταλαβει τι διαφορες εχουν(αν εχουν δλδ)αλλα μετα ειδα οτι αυτα τα 2 ειναι usb 2.γινεται απο usb 2 να εχεις αρκετο ευρος μεταφορας δεδομενων για να περασει τοσο μεγαλη ταινια?γτ λεει οτι αναπαραγει 4k@60fps.
slk200gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) με hdmi θα δωσεις στον ενισχυτη και ο ενισχυτης θα δωσει εικονα στην τιβι και ηχο στα ηχεια με μια συνδεση περναει και εικονα και ηχο καλα θα ειναι ομως ο ενισχυτης σου να υποστηριζει passthrough ωστε ακομα και να κλεισεις τον ενισχυτη να παιζει αυτοματα ηχο απο την τιβι (ποιον εχεις?) φανταζομαο οτι θα υπαρχουν στιγμες που δεν θα θελεις να ακους απο τα ηχεια Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από slk200gr 1
murcielago580 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Εχω εναν pioneer vsx 322 δεν θυμαμαι ακριβως το νουμερο του μοντελου απεξω, εχει passthrough παντως οποτε ναι ευχαριστω, δεν το ειχα σκεφτει οτι θα μπορουσε να γινει ετσι. Τοτε η θυρα spdif που χρισημευει?
slk200gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, murcielago580 είπε Εχω εναν pioneer vsx 322 δεν θυμαμαι ακριβως το νουμερο του μοντελου απεξω, εχει passthrough παντως οποτε ναι ευχαριστω, δεν το ειχα σκεφτει οτι θα μπορουσε να γινει ετσι. Τοτε η θυρα spdif που χρισημευει? σε περιπτωση που δεν εχει καποιο μηχανημα hdmi ,ο ενισχυτης ειναι μια χαρα Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από slk200gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα