panosveto12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, aris1986 είπε Καλό από την μια αλλά να ετοιμάζονται να τα μαζεύουν οι θνητοί που δουλεύουν κανονικά. Σε 10 χρόνια θα έχουν γίνει έτσι στις πρωτεύουσες μόνο σε κανένα χωριό θα έχει εργαζόμενους. Αντε να έχουν μόνο προσωπικό φορτηγατζή-εργάτη να τα βάζουν στα ράφια 2 φορές την εβδομάδα. Σε λίγο και τα ράφια θα τα γεμίζουν ρομπότ .
Dts_Dimensions Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, argimeg είπε Μεταξύ ενός πτυχιούχου που έχει και μεταπτυχιακό και ξέρει και το ένα και το άλλο και ενός που έχει τελειώσει μια σχολή και ξέρει τα ίδια πάνω κάτω με τον πτυχιούχο, ποιόν θα επέλεγες; Η διαφορά στα χρήματα θα είναι η νόμιμη διαφορά που δίνει το κράτος για τους πτυχιούχους. Συμφωνώ με αυτά που λες γιατί και εγώ έχω συναντήσει στην δουλειά ανθρώπους που δεν έχουν πτυχίο αλλά είναι απίστευτα αποτελεσματικοί σε αυτό που κάνουν. Και δεν μιλάμε για απλές εργασίες αλλά και διοικητικές. Και εγώ συμφωνώ μαζί σου, εννοείται θα επέλεγα την 1η περίπτωση, άλλωστε στο αναφέρω και παραπάνω, "στο τέλος έρχετε να κουμπώσει και η κορνίζα" . Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάται η αξία ενός πτυχίου, όυτε ο "έντιμος" αγώνας για την απόκτηση του, όμως αντίστοιχη αξία θα πρέπει να έχει και ο υποψήφιος για να μπορέσει να το υποστηρίξει! Υπάρχουν όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις και εσύ άνθρωποι που βρίσκονται σε υψηλές διοικητικές θέσεις, σε μεγάλες εταιρείες, χωρίς το απαιτούμενο γνωσιακό επίπεδο για αυτές και χαρακτηρίστικαν ως επιτυχημένοι! Καλή η Μόνα Λίζα , αλλά χωρίς την κορνίζα δεν θα ήταν το ίδιο εντυπωσιακή! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Dts_Dimensions
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Dts_Dimensions είπε Και εγώ συμφωνώ μαζί σου εννοείται θα επέλεγα την 2η περίπτωση, άλλωστε στο αναφέρω και παραπάνω, "τέλος έρχετε να κουμπώσει και η κορνίζα" . Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάται η αξία ενός πτυχίου, όυτε ο έντιμος αγώνας για την απόκτηση του, όμως αντίστοιχη αξία θα πρέπει να έχει και ο υποψήφιος! Υπάρχουν όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις και εσύ άνθρωποι που βρίσκονται σε υψηλές διοικητικές θέσεις, χωρίς το απαιτούμενο γνωσιακό επίπεδο και χαρακτηρίστικαν ως επιτυχημένοι! Καλή η Μόνα Λίζα , αλλά χωρίς την κορνίζα δεν θα ήταν το ίδιο εντυπωσιακή! ναι μόνο που δεν είναι όλοι da vinci, οι ικανότητες καλλιεργούνται αλλιώς δεν θα υπήρχε καν σχολείο ή οι κοινωνίες που είναι περισσότερο αναλφάβητες από άλλες θα μεγαλουργούσαν
Hatsos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Ναι γιατί με διακοπή ρεύματος γίνεται μια χαρά δουλειά σε κανονικά ταμεία... Μπορεί να βγάλει το κομπιουτερακι, σίγουρα όχι στα μεγάλα καταστήματα αλλά στα πιο μικρα μου έχει τύχει πολλές φορές
Dts_Dimensions Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, logistoulis είπε ναι μόνο που δεν είναι όλοι da vinci, οι ικανότητες καλλιεργούνται αλλιώς δεν θα υπήρχε καν σχολείο ή οι κοινωνίες που είναι περισσότερο αναλφάβητες από άλλες θα μεγαλουργούσαν Πάει αλλού η κουβέντα και θέλει αρκετό χρόνο για να καταλήξει κάπου. Εν' τάχει αναφερόμουν στην ανεργία που θα αυξηθεί λόγο των ραγδαίων εξελίξεων στην τεχνολογία. Εσύ πιστεύεις ότι για το επίπεδο μόρφωσης της χώρας μας, οι συμπεριφορές εκεί έξω είναι αντίστοιχου επιπέδου? Εγώ σαν συμπεριφορές εισπράττω αναλφαβητισμό... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Dts_Dimensions
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Dts_Dimensions είπε Πάει αλλού η κουβέντα και θέλει αρκετό χρόνο για να καταλήξει κάπου. Εν' τάχει αναφερόμουν στην ανεργία που θα αυξηθεί λόγο των ραγδαίων εξελίξεων στην τεχνολογία. Εσύ πιστεύεις ότι για το επίπεδο μόρφωσης της χώρας μας, οι συμπεριφορές εκεί έξω είναι αντίστοιχου επιπέδου? Εγώ σαν συμπεριφορές εισπράττω αναλφαβητισμό... η κατάσταση στη χώρα μας είναι τεράστια κουβέντα, το μόνο που μπορώ να διαπιστώσω αν και αυτονόητο είναι ότι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά οικονομικά είναι επόμενο να υπάρχουν διάφορα προβλήματα το πρόβλημα του έλληνα εργαζομένου αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο οι ικανότητές του, όσο το ότι δεν έχει ευκαιρία να δουλέψει η μόρφωση στη χώρα μας πάντως δεν είναι και τόσο άσχημη αν σκεφτείς το πόσοι έχουν βρει μια δουλίτσα εκεί έξω, δεν νομίζω να τους πήραν για την ομορφιά τους ούτε για την φαντάστική τους προφορά στα αγγλικά Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από logistoulis
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, logistoulis είπε η κατάσταση στη χώρα μας είναι τεράστια κουβέντα, το μόνο που μπορώ να διαπιστώσω αν και αυτονόητο είναι ότι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά οικονομικά είναι επόμενο να υπάρχουν διάφορα προβλήματα το πρόβλημα του έλληνα εργαζομένου αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο οι ικανότητές του, όσο το ότι δεν έχει ευκαιρία να δουλέψει η μόρφωση στη χώρα μας πάντως δεν είναι και τόσο άσχημη αν σκεφτείς το πόσοι έχουν βρει μια δουλίτσα εκεί έξω, δεν νομίζω να τους πήραν για την ομορφιά τους ούτε για την φαντάστική τους προφορά στα αγγλικά Βάλε όμως πόσοι από αυτούς που έχουν μείνει εδώ είναι ψηφιακά αναλφάβητοι. 45 λεπτά πριν, what_if είπε μολις ο αυτοματισμος κ οι ai ακουμπησουν τις δουλειες η τα συμφεροντα των υπερμαχων θα δειτε ποσο γρηγορα θα αλλαξουν τροπαριο σχετικα με την υιοθετηση των σχετικων τεχνολογικων επιτευγματων τα γνωστα δλδ ,στον κωλο μας να μην ειναι κ στα @@ μας, plus πολυ λουλουδατη θεωρια κ scifi χωρις επαφη με τον πραγματικο κοσμο κλπ κλπ Και λεξιλόγιο. Φαντάζομαι γιατί τελικά ανησυχείς τόσο.
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Βάλε όμως πόσοι από αυτούς που έχουν μείνει εδώ είναι ψηφιακά αναλφάβητοι. δεκτό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 25 minutes ago, Hatsos said: Μπορεί να βγάλει το κομπιουτερακι, σίγουρα όχι στα μεγάλα καταστήματα αλλά στα πιο μικρα μου έχει τύχει πολλές φορές Κι απόδειξη? Πληρωμή με κάρτα? 1
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Κι απόδειξη? Πληρωμή με κάρτα? Τεφτέρι
what_if Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Βάλε όμως πόσοι από αυτούς που έχουν μείνει εδώ είναι ψηφιακά αναλφάβητοι. Και λεξιλόγιο. Φαντάζομαι γιατί τελικά ανησυχείς τόσο. ειμαι σιγουρος οτι εχεις μεγαλη φαντασια ,ειναι φανερο 1 1
aris1986 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 το εχω παθει σε supermarket, μου τα χτυπησε στο κομπιουτερακι, εγραψε τους κωδικου ςκαι μου ειπε περνα σε καμια ωρα να παρεις την αποδειξη σου. Δεν πηγα βαριομουν, αλλα για 10 πραγματα εκανε 15 λεπτα να γραφει τους 16ψηφιους κωδικους.
Hatsos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, ThReSh είπε Κι απόδειξη? Πληρωμή με κάρτα? Ξέρω ότι με την απόδειξη παίζει πρόβλημα αλλά καταλαβαίνεις.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Hatsos said: Ξέρω ότι με την απόδειξη παίζει πρόβλημα αλλά καταλαβαίνεις..... Καταλαβαίνω ότι ούτε στα normal supermarket γίνεται δουλειά σε περίπτωσης διακοπής ρεύματος και δεν είναι πρόβλημα μόνο γι' αυτό της Amazon. Σκέψου ότι και στα κανονικά supermarket τις τιμές τις βλέπουν από τα barcodes πάνω στα προϊόντα. Σε διακοπή ρεύματος θα τρέχουν στα ράφια για να τσεκάρουν πόσο κοστίζει το καθένα? Μόνο σε κάνα minimarket/ψιλικατζίδικο που παίζει χωρίς barcodes αλλά με κλασικές ετικέτες τιμών πάνω σε κάθε προϊόν δεν θα έχουν πρόβλημα σε διακοπή ρεύματος. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
Hatsos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, ThReSh είπε Καταλαβαίνω ότι ούτε στα normal supermarket γίνεται δουλειά σε περίπτωσης διακοπής ρεύματος και δεν είναι πρόβλημα μόνο γι' αυτό της Amazon. Σκέψου ότι και στα κανονικά supermarket τις τιμές τις βλέπουν από τα barcodes πάνω στα προϊόντα. Σε διακοπή ρεύματος θα τρέχουν στα ράφια για να τσεκάρουν πόσο κοστίζει το καθένα? Μόνο σε κάνα minimarket/ψιλικατζίδικο που παίζει χωρίς barcodes αλλά με κλασικές ετικέτες τιμών πάνω σε κάθε προϊόν δεν θα έχουν πρόβλημα σε διακοπή ρεύματος. Ακριβώς αυτό εννοώ και αυτό. Τα μπακάλικα εδώ και εκεί. Όπου δεν έχει barcode scanners
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα