giannisag17 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Οπως λεει και ο τιτλος πολυ συχνα αλλαζει η ip του υπολογιστη μου..Οχι η εξωτερικη..Που οφειλεται?
panoc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Εννοεις η ip εντος του lan ; Εαν ναι πιθανοτατα γιατι εχεις ορισει αυτοματη ip και ο dhcp server (το οποιο μαλλον ειναι το dsl router σου) εχει μικρο lease time.
giannisag17 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Οπότε τι πρέπει να πειράξω στο ρούτερ?
panoc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 To πιο ευκολο ειναι απλα να βαλεις static ip στον υπολογιστη σου. Εδω https://winaero.com/blog/set-static-ip-address-windows-10/ μπορεις να δεις πως να το κανεις. Εαν επιμενεις να το ρυθμισεις στο router εχεις 2 επιλογες, ειτε να αυξησεις το lease time (οι αλλαγες θα γινονται πιο σπανια) ειτε να ορισεις το router να δινει συγκεκριμενη ip στον υπολογιστη σου, το οποιο προυποθετει οτι γνωριζεις τη mac address του και να εχει επιλογη το router για mac-ip binding. Δοκιμασε πρωτα το πρωτο, ειναι πιο ευκολο.
giannisag17 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Τελικά έκανα το πρώτο βήμα που μου έστειλες και νομίζω πως είναι εντάξει..Σε ευχαριστω..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα