Voyaller Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Από μικρός βουτυρομπεμπές μέχρι τώρα που μαντραχάλεψα πάντα μου άρεσε η Nutella. Μμμμ. Μου τρέχουν τα σάλια μόνο και μόνο που το λέω. Aaaanyway. Μου φέρανε σήμερα έναν "κουβά" ( Γυάλινο βάζο του 1KG είναι) λοιπόν από τη Γερμανία. Έχει διαφορά στην γεύση. Τόσα χρόνια που τη χλαπάκιαζα πρώτη φορά έχω γευτεί τόσο ωραία Nutella. Είχε μικρά κομματάκια φουντουκιού και μια ποιο σοκολατένια γεύση, επίσης ήταν ποιο πηχτή. Έφαγα λοιπόν μια κουταλιά για την υπογλυκαιμία, αφού λοιπόν άνθησε το προσωπάκι μου πήρα μια κουτάλα και έφαγα το μισό βάζο. Είμαι καλά τώρα. Εσείς παιδιά μου έχετε δει αυτή τη διαφορά; 2
Alexlooker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Merenda rules! (αλλα μην το παρεις και προσωπικα) 6 1
palawiaris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Γερμανιστάν μένω και παίρνω από καμιά φορά την μικρή συσκευασία αλλά μικρά κομμάτια φουντουκιού δεν έχω δει ποτέ μου. Τελος πάντων το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα το τεστ Nutella και Merenda. 50/50 1
papoys1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ότι μας αρέσει φυσικά το τρώμε σε μεγάλες ποσότητες για να το χορτάσουμε.Εμένα μικρός μου άρεσαν οι σοκολάτες αμυγδάλου,ειδικά οι ΙΟΝ, αλλά επειδή δεν μπορούσα να φάω πολλές βγάζω το άχτι μου τώρα που μεγάλωσα.
bakalex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Εγω παίρνω Γαλαξίας τη συσκευασία του 1 κιλού και είναι μαμάτη
sargio01 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδω υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, με τη Μερέντα. Όταν ήμουν στρατιώτης, άνοιγε ανα διαστήματα ο σιτιστής την αποθήκη για να μπαίνω και να παίρνω ό,τι θέλω για να τρώω. Απο ολόκληρη αποθήκη γεμάτη τρόφιμα εγώ πήγαινα συστημένος στα χαρτόκουτα με τις μερέντες(και τα καρότα), φόρτωνα καμιά 40αριά που ήμασταν οι έφεδροι και μοίραζα! Επί ~8 μήνες η μια φυσιγγιοθήκη στις εξαρτήσεις μας ήταν τετραγωνισμένη απο τη μερέντα... απίστευτο πάρτι τότε. Ποτέ δεν δοκίμασα Nutella, Nucrema κλπ, μόνο και μόνο γιατί ένιωθα οτι θα την απατούσα! Η διαφορά της τότε Μερέντας με της σημερινής είναι μεγάλη, άλλο πράγμα. Σαν να άλλαξε ο "μερεντοφτιάχτης" και ο παλιός να πήρε τη συνταγή στον τάφο του, τί να πω; Και σε άλλα εχω παρατηρήσει διαφορές(βλ kiss). Το κολλητάρι μου δουλεύει στην Γιώτης και απ' όσα μου έχει πει για την δουλειά του, καταλαβαίνω οτι η συνταγή εξαρτάται παραδόξως σε μεγάλο βαθμό απο το team της κάθε μηχανής και τους προμηθευτές. Ίσως κάτι τέτοιο να παίζει και στη Nutella που αναρωτιέται ο ts... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από sargio01 3
bakalex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, sargio01 είπε Και σε άλλα εχω παρατηρήσει διαφορές(βλ kiss). Πράγματι.Οι παλιές kiss ήταν υπέροχες.Οποτε τρώω πιά,κλαίω..
sargio01 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Διαφορά, και μάλιστα μεγάλη, εχω διαπιστώσει και στον Nescafe! Του κουτιού των 100gr που έπαιρνα απο τα super market δεν έχει καμιά σχέση στην πυκνότητα με την συσκευασία των 550 που εχω καθιερώσει να παίρνω απο σκρουτζομάγαζο με αντίκτυπο στην γεύση. Της επαγγελματικής συσκευασίας είναι πολύ πιο μεστή...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Voyaller είπε Από μικρός βουτυρομπεμπές μέχρι τώρα που μαντραχάλεψα πάντα μου άρεσε η Nutella. Μμμμ. Μου τρέχουν τα σάλια μόνο και μόνο που το λέω. Aaaanyway. Μου φέρανε σήμερα έναν "κουβά" ( Γυάλινο βάζο του 1KG είναι) λοιπόν από τη Γερμανία. Έχει διαφορά στην γεύση. Τόσα χρόνια που τη χλαπάκιαζα πρώτη φορά έχω γευτεί τόσο ωραία Nutella. Είχε μικρά κομματάκια φουντουκιού και μια ποιο σοκολατένια γεύση, επίσης ήταν ποιο πηχτή. Έφαγα λοιπόν μια κουταλιά για την υπογλυκαιμία, αφού λοιπόν άνθησε το προσωπάκι μου πήρα μια κουτάλα και έφαγα το μισό βάζο. Είμαι καλά τώρα. Εσείς παιδιά μου έχετε δει αυτή τη διαφορά; Η κανονικη Nutella δεν εχει κομματακια ουτε στη Γερμανια. Πιθανον να κυκλοφορησε καποια παραλλαγη και να σου φερανε αυτη.
tsifotis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δυστυχως αυτο που λες ισχυει Το οτι δεν ειναι το ιδιο καλη η ποιοτητα απο χωρα σε χωρα σε προιοντα ιδιας μαρκας δεν ειναι κατι δυσκολο να το πιστεψουμε. Θεωρητικα ειναι αλλο το νερο ας πουμε της Ολλανδιας και αλλο της Αττικης ωστε να ειναι ακριβως ιδια η γευση σε μια Heineken. Ομως αυτο που εχει παρατηρηθει ειναι οτι ριχνουν και για οικονομικους λογους την ποιοτητα σε χωρες που ας πουμε "ουτε αντεχουν οικονομικα αλλα ουτε εχουν τα υψηλα στανταρτς κι οι ιδιοι" Με λιγα λογια ενα σαμπουαν Head N Shoulders για την βρετανικη ειναι καλυτερης ποιοτητας (υφη, αρωμα κλπ) απο αυτο της ελληνικης. Το ιδιο συμβαινει σε πολλα ειδη προιοντων. Μια πολυεθνικη δεν θα εχει τα ιδια στανταρτς για Ελβετους και Ρουμανους. Ενα ενδιαφερον θεμα. https://www.euractiv.com/section/health-consumers/news/lower-quality-of-same-food-brands-in-eastern-europe-raises-eyebrows/ 1
antemore Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 νουτελα, μερεντα, νουκρεμα, φινετι και τα σχετικα. Ποια εχει περισσοτερο φουντουκι και ποια ειναι πιο υγιεινη; Ξερει κανεις;
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, antemore είπε νουτελα, μερεντα, νουκρεμα, φινετι και τα σχετικα. Ποια εχει περισσοτερο φουντουκι και ποια ειναι πιο υγιεινη; Ξερει κανεις; Αυτή που έχει λιγότερη ζάχαρη και λιπαρά, ίσως και κάτι που μου διαφεύγει. Και αυτό μόνο για όσους έχουν πρόβλημα, γιατί κανονικά ο οργανισμός και λιπαρά και ζάχαρη χρειάζεται. Αν παίρνεις ένα μεγάλο κουτί και τρως αρκετή ποσότητα τακτικά τότε υπάρχει θέμα.
antbyron Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Εγώ την πάτησα, πήρα μία της 365 και είναι χάλια. Άτιμη φτώχια.
dhmak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε όσες πραλίνες φουντουκιού, που έχω διαβάσει τα συστατικά τους, γράφουνε πρώτα πρώτα οτι περιέχουνε υδρογονωμένα λιπαρά και ως φυτικό έλαιο έχουνε το καρκινογόνο φοινικέλαιο. Δηλαδή άστα να πάνε, όσο ουάου είναι η γεύση του συγκεκριμένου εδέσματος, τόσο κακό μας κάνει. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από dhmak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα