sakkoz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα εχω το εξης θεμα εκει που μπορει να παιζω 1-2 ωρες το πσ κολαει τελειως και πρεπει να το κανεις ρεσετ, απο θερμοκρασια δεν νομιζω γιατι του εχω υδροψυξη και δεν ανεβαινει πανω απο 42 βαθμους τωρα απο επεξεργαστη εχω τον fx-6300!
Manjaro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1) ποιο παιχνίδι; 2) έχεις OC; 3) Drivers και updates έχεις κάνει; 4) γράψε αναλυτικά την σύνθεση σου (+ το τροφοδοτικό) 5) συμβαίνει σε συγκεκριμένες στιγμές μέσα στο παιχνίδι; όταν δεν παίζεις κολλάει πάλι; 6) Όταν λες κολλάει ακούς μια λούπα στον ήχο και κολλημένη οθόνη ; ή βγαίνει μπλέ οθόνη; restart κάνει;
sakkoz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1)μου εχει τυχη στο lol csgo kai pubg 2)οχι 3)ναι εχω κανει 4)cpu:fx-6300 mobo:gigabyte 970a-ds3p gpu:rx 580 sapphire pulse 4gb psu:Aerocool KCAS-600 SSD:SanDisk 128gb και western digital green 500gb hydro:Coolermaster seidon 5)μου εχει τυχη να κολισει και στιγμη που δεν παιζω και απλα να ειμαι στο ιντερνετ 6)οχι στο ηχο δεν ακουγεται τιποτα απλα μενει κολλημενη η οθονη δεν βγαζει bluescreen και κανει κανονικα ρεσταρτ.
Manjaro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πόσα χρόνια έχεις το τροφοδοτικό; επίσης παίζεις σε 1080p ανάλυση σωστά; μια οθόνη; Τέλος πάτα το κουμπάκι των windows + X και διάλεξε την επιλογή "πρόγραμμα προβολής συμβάντων" και ψάξε τι δείχνει στο "κρίσιμα" και "σφάλματα" περίπου την ημέρα και ώρα που θυμάσαι να σου έχει κολλήσει βάλτο σε full screen και κάνε print screen (πατώντας το σχετικό κουμπάκι στο πληκτρολόγιο) μετά πήγαινε εδώ https://snag.gy και πάτα Ctrl+V θα σηκώσει το print screen σου (μπορείς να κάνεις crop out πράματα που δεν θες να δούμε) και κάνε copy το link που θα σου βγάλει πάνω αριστερά εδώ σαν ποστ (έτσι θα εμφανίσει την εικόνα του printscreen σου στο post) Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Manjaro
sakkoz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το τροφοδοτικο το εχω ενα χρονο ναι σε 1080π Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από sakkoz
Manjaro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν λες αναβάθμισες drivers τι εννοείς; πχ κατέβασες τους πιο πρόσφατους απο το internet για την κάρτα γραφικών κτλ και αυτούς απο την σελίδα του κατασκευαστή για την μητρική; Κάνε τα παρακάτω με την σειρά που τα παραθέτω και όχι ανακατεμένα: κάνε ρεσταρτ σε safemode (πάτα το κουμπάκι των windows+r πάτα msconfig και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πάτα στο tab "εκκίνηση υπολογιστή" κάτω απο αυτό έχει την επιλογή "ασφαλής εκκίνηση" τσέκαρε το και μετά επέλεξε επίσης την επιλογή "Δίκτυο" που έχει απο κάτω μετά πάτα εφαρμογή και οκ και κάνε restart) μπες εδώ (με Internet explorer, αυτό της microsoft με το μπλε/ασπρο "e" σαν εικόνα) https://www.eset.com/us/home/online-scanner/ τρέξε το scan πάτα "οκ" "accept" και γενικά ότι χρειάζεται για να το εγκαταστήσεις στο παράθυρο εγκατάστασης που θα βγεί τσέκαρε το "enable detection of potentially unwanted applications" μετά clickάρε το "advanced" και τσέκαρε τα όλα εκτός απο το τελευταίο που λέει "use custom proxy settings" κατέβασε μετά αυτό https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner πατά update και τρέξτο Τέλος κατέβασε και κάνε update και τρέξε κάποιο antivirus σαν το bit defender (https://www.bitdefender.com/solutions/antivirus.html - πάτα την επιλογή download 30day trial που έχει στο κέντρο) μετά κατέβασε αυτό https://www.ccleaner.com/ccleaner/download/standard τρέξε το cleaner και τρέξε το cleaner και για την registry μην κάνεις restart μετά πήγαινε (μέσα στο ίδιο πρόγραμμα ) sto tools και διάλεξε την επιλογή Startup απο δεξιά και στην λίστα ότι δεν ξέρεις (= ότι δεν έχει όνομα που να εμπιστεύεσαι πχ AMD,ASROCK,VALVE κτλ αν έχει καμιά μαλακιούλα google firefox officeτην κάνεις disabled δεν ειναι επικίνδυνα αλλά δεν τα χρειάζεσαι κιόλας ) απο enabled το κάνεις disabled. μετά πατάς πάλι το κουμπάκι των windows+r και πληκτρολογείς msconfig και πατάς enter μετά πας στο tab "Υπηρεσίες" και κάτω τσεκάρεις το "Απόκριψη όλων των υπηρεσιών της microsoft" Στην λίστα που θα μείνει ξετσεκάρεις τα πάντα με την ίδια λογική που περιέγραψα πιο πάνω. μετά ενώ συνεχίζεις να είσαι στο msconfig πατάς εκκίνηση υπολογιστή και ξετσεκάρεις το ασφαλής λειτουργία (έτσι όταν κάνεις επανεκκίνηση θα μπείς κανονικά στα windows όχι στο safemode) πατάς εφαρμογή και μετά οκ και μετά κάνεις επανεκκίνηση. Τέλος όταν μπεις κανονικά στα windows πατάς το κουμπάκι των windows + Χ και διαλέγεις την επιλογή "Επιλογές λειτουργίας" στο παράθυρο που θα βγεί πάτα δεξιά "πρόσθετες ρυθμίσεις ενέργειάς" και εκει δες αν είναι επιλεγμένο το "Υψηλές επιδόσεις" αν δεν είναι επέλεξε το. Αν δεν έχεις επιλογη "επιλογές λειτουργίας" θα έχεις κάτι σαν "ρυθμίσεις ενέργειας" και στο παράθυρο που θα βγει κατευθείαν μπορείς να τσεκάρεις το "υψηλές επιδόσεις" Λογικά θα σταματήσει το πρόβλημα έτσι. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Manjaro 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα