Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Zus είπε

Σιγά μη δώσει και αναφορά γιατί δεν απάντησε με την πρώτη. Έχετε ξεφύγει ορισμένοι...

Άρα γιατί να μας το αναφέρει λοιπόν?

Ας βάλει το νούμερο σε block list, χθες γεννηθήκατε ορισμένοι και δεν ξέρετε ότι γίνονται τηλ πωλήσεις?

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, cp5120 είπε

Το σκεπτικό του είναι πλήρως λογικής. Ο γιος μου άντεξε 1 μέρα σε μια τέτοια εταιρία και φεύγοντας είπε: "Δεν μπορώ να κοροϊδεύω ανθρώπους για να παίρνω εγώ λεφτά". Είναι θέμα ηθικής. Είτε την έχεις, είτε δεν την έχεις. Και σε περιόδους κρίσης είναι που φαίνονται οι αντοχές του καθενός. Κάποιοι θα πουλούσαν και τη μάνα τους για να έχουν μια δουλειά και κάποιο άλλοι θα πέθαιναν της πείνας προκειμένουν να μην έχουν μια τέτοια δουλειά. Και δηλώσεις του τύπου "πρέπει να ταϊσω τα παιδιά μου για να μην πεινάσουν" δεν απαλλάσουν από την ανηθικότητα. Το πρόβλημα δεν είναι ότι φτιάξαμε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένουν να έχουν αμοιβόμενη δουλεία. Αυτό γινόταν πάντα και θα γίνεται. Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα θεωρούμε ότι είναι ΟΚ κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και όσοι έχουν χρήματα θεωρούν ότι μπορουν να κάνουν τα πάντα με το χρήμα και, στο τέλος, να μην είναι υπόλογοι για τίποτα. Γιατί στο τέλος πάντα λένε "μαζί τα φάγαμε"...
ΥΓ. Συνιστώμενη ανάγνωση: "Μια Χριστουγεννιάτικη ιστοριά" (1843) του Ντίκενς

Η ανηθικότητα της δουλειάς  αυτής  που είναι; 

Επεξ/σία από Conan2046
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, cp5120 είπε

Λάθος

Λάθος

Το σκεπτικό του είναι πλήρως λογικής. Ο γιος μου άντεξε 1 μέρα σε μια τέτοια εταιρία και φεύγοντας είπε: "Δεν μπορώ να κοροϊδεύω ανθρώπους για να παίρνω εγώ λεφτά". Είναι θέμα ηθικής. Είτε την έχεις, είτε δεν την έχεις. Και σε περιόδους κρίσης είναι που φαίνονται οι αντοχές του καθενός. Κάποιοι θα πουλούσαν και τη μάνα τους για να έχουν μια δουλειά και κάποιο άλλοι θα πέθαιναν της πείνας προκειμένουν να μην έχουν μια τέτοια δουλειά. Και δηλώσεις του τύπου "πρέπει να ταϊσω τα παιδιά μου για να μην πεινάσουν" δεν απαλλάσουν από την ανηθικότητα. Το πρόβλημα δεν είναι ότι φτιάξαμε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένουν να έχουν αμοιβόμενη δουλεία. Αυτό γινόταν πάντα και θα γίνεται. Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα θεωρούμε ότι είναι ΟΚ κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και όσοι έχουν χρήματα θεωρούν ότι μπορουν να κάνουν τα πάντα με το χρήμα και, στο τέλος, να μην είναι υπόλογοι για τίποτα. Γιατί στο τέλος πάντα λένε "μαζί τα φάγαμε"...
ΥΓ. Συνιστώμενη ανάγνωση: "Μια Χριστουγεννιάτικη ιστοριά" (1843) του Ντίκενς

Να υποθέσω κύριε οτι δεν έχετε κινητό, γιατί αν έχετε, κάποιος ανήθικος πωλητής σας έπεισε να το αποκτήσετε. Εκτός αν έχετε δικιά σας εταιρεία τηλεφωνίας την οποία κανείς δεν γνωρίζει.

Επίσης ο γιός σας ίσως δεν άντεξε όχι γιατι είναι κάτι ανήθικο ούτε γιατι είναι μια δουλειά που είναι μόνο ψέμματα.

Δεν άντεξε γιατι εσείς μάλλον δεν τον μάθατε να αγωνίζεται να βγάζει σκληρά το ψώμι του.

Και μπορεί να υπάρχουν "πωλητές" που λένε ψέμματα, ώστε να κλείσουν μια πώληση και να βγάλουν το ψωμί τους, αλλα πιστέψετε δεν είναι όλοι έτσι.

Τέτοια άτομα σιγουρα υπάρχουν σε όλες τις δουλειές και σε όλους τους κλάδους.

Όχι μονο στις τηλεπικοινωνίες.

• Like 4
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, helicoid είπε

Και το είπα στην αρχή, πολύ περίεργο να λέω μπράβο στην ΕΕΤΤ.

Φτου κι απ'την αρχή λοιπόν.

Αρχικά το άρθρο είναι λάθος, και ο τίτλος και η πρώτη παράγραφος μιας και δεν πιάνει την Wind ο νέος κανονισμός που μόνο νέος δεν είναι, από τις 15/11/2017 υπάρχει ο κανονισμός και 06/12/2017 έχει βγει το ΦΕΚ αλλά προφανώς ο συντάκτης το θεώρησε είδηση τωρα επειδή τώρα ο ΟΤΕ ανακοίνωσε οτι δεν θα κάνει τις αυξήσεις (δεν μπορεί πλέον έτσι κι αλλιώς). Άρα το άρθρο ούτε φρέσκια είδηση είναι, και παραπλανεί μιας και περιέχει και την Wind στην αρχή ονομαστικά και στον πληθυντικό που χρησιμοποιεί. Λίγη προσοχή ρε παιδιά, εκτός και αν έχουμε για μπούσουλα το clickbait ftw. Ακόμα και τώρα μπορείτε να το διορθώσετε.

Και οχι, δεν είναι διόρθωση στην πρώτη παράγραφο να λες οτι μπλοκάρει τις αυξήσεις τις Wind και κάτω να βάζεις μια υποσημείωση οτι δεν πιάνει την Wind επειδή ήδη έχουν γίνει. Αλλιώς να αναφερθεί οτι μιλάει ο γράφων για μελλοντικές/υποθετικές αυξήσεις.

Επίσης έχουμε βγει λίγο off-topic με την ανάλυση περί κωλ-σέντερς (γιατί περί τούτου πρόκειται, και το λέω χωρίς μομφή προς τους εργαζόμενους σε αυτά). Μήπως λεώ μήπως να μέναμε on-topic και να οργανωνόμασταν λίγο σε σχέση με το τι έχει κάνει ο καθένας με την Wind (ειπώθηκαν καταγγελίες κτλ) και ίσως και πιο συλλογική οργάνωση και ίσως και ένα mini-guide για άλλους ενδιαφερόμενους που σίγουρα είναι αρκετοί; (λέω εγω τώρα).

Παιδιά αν κάποιος εχει οποιοδήποτε νέο απο την Wind ας μας ενημερώσει. Κάπου ειπώθηκε οτι σε επικοινωνία με την εταιρεία, θα επαναφέρουν την τιμή προ αυξήσεων και κάπου οτι δεν τους πιάνει ο νόμος. Τελικά τι ισχύει? Και αν κάποιος εχει καποια λύση να προτείνει ώστε να δράσουμε είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά μέσω του forum...

Δημοσ.
On 22/01/2018 at 10:38 PM, ThReSh said:

Δεν μπορείς να τους απαγορεύσεις να μην αυξήσουν τιμές όμως.

Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι;; έχεις υπογράψει μια συμφωνία για ενα διάστημα με ενα α ποσό εσυ απο την μεριά σου έχεις δικαίωμα;; να πεις στην εταιρία από εδώ και μέχρι να λήξει η συμφωνία μας θα σου δινω 1 ευρώ λιγότερο !! η εταιρεία με πιο δικαίωμα να αναιρέσει την συμφωνία ;; αρα όποιος αναιρέσει την συμφωνία ειναι παραβάτης συμφωνιών και για αυτό έχεις δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς... ας μην τους αφήνουμε να κάνουν οτι θέλουν ... άλλωστε αυτο που λέγεται συμβόλαιο δεν είναι βεβαια συμβόλαιο δεν εχει υπογραφεί απο συμβολαιογράφο ποτέ!! μια συμφωνία ειναι με τιμιότητα και απο τις δυο πλευρές όποιος την αναιρεί είναι και ο πονηρουλης εις βαρος του αλλου.. 

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, zd82 είπε

Παιδιά αν κάποιος εχει οποιοδήποτε νέο απο την Wind ας μας ενημερώσει. Κάπου ειπώθηκε οτι σε επικοινωνία με την εταιρεία, θα επαναφέρουν την τιμή προ αυξήσεων και κάπου οτι δεν τους πιάνει ο νόμος. Τελικά τι ισχύει? Και αν κάποιος εχει καποια λύση να προτείνει ώστε να δράσουμε είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά μέσω του forum...

Τον περασμένο Ιούλιο έκανα ανανέωση συμβολαίου στα €62.  Κανένας από τους επόμενους λογαριασμούς δεν ήρθε σε αυτό το ποσό.  Όλοι πάνω από €75.  Κάθε μήνα πήγαινα και έκανα αίτηση για διόρθωση του ποσού.  Το ίδιο έκανα και τον προηγούμενο μήνα και χτες που εκδόθηκε ο νέος στα €70,68. (Δεν έχω χρεώσεις εκτός παγίου)

Αυτή τη φορά πήγα φορτωμένος στο κατάστημα όπου μου άρχισαν το παραμύθι ότι η εταιρία έκανε αυξήσεις και ότι είχα ενημερωθεί αν ήθελα να αποχωρήσω.  Ζήτησα να μου υποδείξει σε ποιο σημείο έγινε η ενημέρωση και μου τύπωσε τον λογαριασμό του Σεπτεμβρίου με το σχετικό μπλε πλαίσιο στην πρώτη σελίδα που αναφέρει τις "τιμολογιακές αλλαγές" .  Την ρώτησα σε ποιο σημείο αναφέρει ότι θα αυξηθούν οι χρεώσεις μου και αφού το διάβασε άρχισε τα μισόλογα ότι το πλαίσιο είναι γενικό και να πάω στην ιστοσελίδα της wind για πλήρη ενημέρωση.  Της ζήτησα να μεταβεί στην σχετική σελίδα και να μου καταγράψει αναλυτικά την αύξηση που μου βάλανε.  Αφού έφαγε 10 λεπτά ψάχνοντας και ζήτησε τη βοήθεια του αφεντικού μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και να πάω στα κεντρικά (Λ. Κηφισίας) ή να καλέσω το σχετικό αριθμό (με χρέωση) να μου εξηγήσουν.  Μάλιστα επέμενε ότι τα γραφεία στη Λ. Κηφισίας έχουν ωράριο καταστημάτων και θα μπορούσα να πήγαινα την ώρα εκείνη (19.30).  [και αυτό άτοπο αφού τα γραφεία κλείνουν στις 17.00] .

Την ρώτησα τότε σε τι ποσό θα γινόταν η ανανέωση αν την έκανα τώρα (και όχι τον Ιούλιο) και μου ανέφερε €62.  Δηλαδή την έκανα τον Ιούνιο και με πιάνει η αύξηση, ενώ δεν έχουν αυξήσει το κόστος των ανανεώσεων....

Δεν ήθελα να με βγάλουν αστυνομικοί έξω και έτσι μάζεψα την χαρτούρα μου και θα βρω χρόνο να πάω από τα κεντρικά να δω τι θα μου πούνε.  Το κακό με εκεί είναι ότι δεν βρίσκεις να παρκάρεις ...

Για την ιστορία είμαι αρκετά παλαιός πελάτης της wind και το πακέτο που έχω τώρα ξεκίνησε από τα €45 (+5 VDSL) και κατέληξε στα €70+.

Δημοσ.

αν υπαρχει καποιος τροπος ισως θα επρεπε να οργανωθουμε και να κανουμε ολοι μαζι καταγγελια στην Ε.Ε.ΤΤ και ισως και καποιο εξωδικο ολοι μαζι για την συμβαση που εχουμε υπογραψει αν ειμαστε πολλοι το κοστος θα ειναι μηδαμινο και το αποτελεσμα σιγουρα πιο ουσιαστικο απο το να κανει ο καθενας ξεχωριστα....

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, takisggg said:

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;; ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ Α ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ Α ΠΟΣΟ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;; ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ 1 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ !! Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ;; ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ... ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΤΕ!! ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ..

Εννοώ γενικά να αυξήσουν τις τιμές, όχι για αυτούς που έχουν ακόμα συμβόλαια σε ισχύ.

Δημοσ.

Παντως στις 100 αναφορες για την wind οι 105 ειναι για προβληματα με χρεωσεις

Αναρωτιεμαι καθε φορα για 2 -5 -10 ευρω πλασματικης εξοικονομησης, γιατι ποτε δεν την βλεπουν, τι μπελαδες βαζουν οι ανθρωποι στο κεφαλι τους οταν περιχαρεις ανακοινωνουν οτι δεσμευονται με την κυρια wind

Και οπως ειχε πει καποιος γαμος σημαινει να αναλαβεις να λυσεις προβληματα που ποτε δεν θα ειχες αν δεν ειχες παντρευτει εξαρχης

Ποσο αληθεια ειναι αυτο για την wind

Δημοσ.
15 ώρες πριν, barbariangr είπε

Να υποθέσω κύριε οτι δεν έχετε κινητό, γιατί αν έχετε, κάποιος ανήθικος πωλητής σας έπεισε να το αποκτήσετε. Εκτός αν έχετε δικιά σας εταιρεία τηλεφωνίας την οποία κανείς δεν γνωρίζει.

Επίσης ο γιός σας ίσως δεν άντεξε όχι γιατι είναι κάτι ανήθικο ούτε γιατι είναι μια δουλειά που είναι μόνο ψέμματα.

Δεν άντεξε γιατι εσείς μάλλον δεν τον μάθατε να αγωνίζεται να βγάζει σκληρά το ψώμι του.

Και μπορεί να υπάρχουν "πωλητές" που λένε ψέμματα, ώστε να κλείσουν μια πώληση και να βγάλουν το ψωμί τους, αλλα πιστέψετε δεν είναι όλοι έτσι.

Τέτοια άτομα σιγουρα υπάρχουν σε όλες τις δουλειές και σε όλους τους κλάδους.

Όχι μονο στις τηλεπικοινωνίες.

Μάλλον δεν κατάλαβες. Πρώτα πρώτα ποιος σου είπε ότι πρέπει κάποιος από κάποια εταιρία πρέπει να μου πουλήσει κάτι να έχω κινητό; Με έχουν πάρει άπειρες φορές από εταιρίες κινητής για κάνω την ΚΑΡΤΑ σύνδεση. Άλλες φορές είναι ευγενικοί, άλλες φορές είναι καθίκια (όπως λες). Έτσι είναι η ζωή. Το αν ο γιος μου (ή οποιοσδήποτε άλλος) "αγωνίζεται σκληρά για να βγάλει το ψωμί του" το ξέρει ο ίδιος (ή οποιοσδήποτε άλλος) καλύτερα από τον καθένα μας. Και αυτό δεν είναι κάτι που διδάσκεται. Το μαθαίνει ο καθένας ανάλογα με το πως μεγαλώνει. Και το "σκληρά" δεν είναι πάντα το ίδιο για όλους. Πχ. ένας ανάπηρος σε καροτσάκι που τελειώνει τον μαραθώνιο σε 10 ώρες μπορεί να αγωνίζεται πολύ πιο σκληρά από κάποιον που τον τελειώνει σε 3 ώρες.
Όσο για το "ηθικό", είναι απλό: Ηθικό είναι αυτό που ΔΕΝ βλάπτει τους άλλους (και στη "βλάβη" περιλαμβάνεται και η σύγχιση μεσημεριάτικα) και, ίσως, να κάνει στους άλλους καλό. Ανήθικο είναι αυτό που βλάπτει τους άλλους για ίδιο (με την ευρύτερη έννοια) όφελος. Και η "βλάβη" μπορεί να είναι πχ. από την παραγωγή μεταλλαγμένων στη MONSANTO μέχρι την πώληση ενός συμβολαίου κινητής σε κάποιον που δεν το χρειάζεται. Τόσο απλά (ξανά)...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, cp5120 είπε

Ανήθικο είναι αυτό που βλάπτει τους άλλους για ίδιο (με την ευρύτερη έννοια) όφελος. Και η "βλάβη" μπορεί να είναι πχ. από την παραγωγή μεταλλαγμένων στη MONSANTO μέχρι την πώληση ενός συμβολαίου κινητής σε κάποιον που δεν το χρειάζεται. Τόσο απλά (ξανά)...

Με αυτήν την φράση έχεις ακυρώσει ολόκληρη την αγορά και ολόκληρο το εμπόριο του πλανήτη. Προφανώς και δεν ήθελες να πεις το "σε κάποιον που δεν το χρειάζεται" γιατί με αυτήν την λογική δεν χρειαζόμαστε τίποτα εκτός από φαγητό και νερό. Φαντάζομαι δεν εννοείς να τα καταργήσουμε όλα και να επιστρέψουμε σε εποχές που το μόνο που χρειαζόταν να ψάξουμε είναι αυτά τα δυο για επιβίωση σωστά; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cp5120 είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες. Πρώτα πρώτα ποιος σου είπε ότι πρέπει κάποιος από κάποια εταιρία πρέπει να μου πουλήσει κάτι να έχω κινητό; Με έχουν πάρει άπειρες φορές από εταιρίες κινητής για κάνω την ΚΑΡΤΑ σύνδεση. Άλλες φορές είναι ευγενικοί, άλλες φορές είναι καθίκια (όπως λες). Έτσι είναι η ζωή. Το αν ο γιος μου (ή οποιοσδήποτε άλλος) "αγωνίζεται σκληρά για να βγάλει το ψωμί του" το ξέρει ο ίδιος (ή οποιοσδήποτε άλλος) καλύτερα από τον καθένα μας. Και αυτό δεν είναι κάτι που διδάσκεται. Το μαθαίνει ο καθένας ανάλογα με το πως μεγαλώνει. Και το "σκληρά" δεν είναι πάντα το ίδιο για όλους. Πχ. ένας ανάπηρος σε καροτσάκι που τελειώνει τον μαραθώνιο σε 10 ώρες μπορεί να αγωνίζεται πολύ πιο σκληρά από κάποιον που τον τελειώνει σε 3 ώρες.
Όσο για το "ηθικό", είναι απλό: Ηθικό είναι αυτό που ΔΕΝ βλάπτει τους άλλους (και στη "βλάβη" περιλαμβάνεται και η σύγχιση μεσημεριάτικα) και, ίσως, να κάνει στους άλλους καλό. Ανήθικο είναι αυτό που βλάπτει τους άλλους για ίδιο (με την ευρύτερη έννοια) όφελος. Και η "βλάβη" μπορεί να είναι πχ. από την παραγωγή μεταλλαγμένων στη MONSANTO μέχρι την πώληση ενός συμβολαίου κινητής σε κάποιον που δεν το χρειάζεται. Τόσο απλά (ξανά)...

Καλησπέρα σας,

Πρώτον δεν ανέφερα κάπου τον χαρακτηρισμό  "καθίκια".

Δεύτερον νομίζω ξεφύγατε απο απο το θέμα και γύρισε η συζήτηση σε επίπεδο διδάγματος της ζωής.

Απάντησα στην αποψη σας σχετικά με την εργασια του πωλητή στις τηλεποικινωνίες ως "ανήθικη" . 

Απλά πιστέψτε με, μόνο ανήθικη δεν είναι, γιατι πολλές φορές έχουν βοηθηθεί άνθρωποι να μείωσουν τα έξοδα της καθημερινότητας τους στον τομέα της τηλεποικοινωνιας. 

Αυτό και τίποτα άλλο.

Να είστε καλά.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/1/2018 στις 10:35 ΜΜ, Litost είπε

Άτιμη Σοβιετία... Πως θα έρθει η ανάπτυξη με τέτοιες παρεμβάσεις στην ελεύθερη οικονομία;

μαλιστα, σοβιετια και κουραφέξαλα...μια χαρά τα παει ο τσιπρας με του καπιταλες και συ μια χαρα καταπινεις  το φουμαρο του δήθεν αριστερού συριζα (ας μην πουμε κατι για τους ανελ)

το ειπε και ο Ανιελι... με τους σοσιαλδημοκρατες θα περάσουμε ακίνδυνα ολα οσα θελουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...