Jimmy08 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/23/2018 στις 12:28 ΠΜ, aris1986 είπε Θα σωθει η κοινωνια βγαζοντας μου το λαδι; Ειπα ΟΧΙ απο την πρωτη φορα. Ξερει αυτη καλυτερα απο μενα; Τοτε τι με ενοχλει επαννηλειμενα; (Δεχονται) και δουλευουν για 7 ευρω την ενεργοποιηση αμα ισχυει το freelance καθεστως (μπλοκακι) για τετοιες εταιριες και εγω τους φταιω που βρηκαν μουφα δουλεια; Στην τελικη ας εβλεπε και το "the office" να ηξερε πως κλεινουν μια πωληση και εναν πελατη σαν τον Dwight. Τι λες ρε φιλαράκι; Να σου ζητήσει και συγνώμη δηλαδή που δεν έχει "δουλειά της προκοπής" σαν εσένα με τα 3 εξοχικά και τα 2 σκάφη, η πλέμπα; Ρε, είστε σοβαροί; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Jimmy08
Jimmy08 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Στις 1/23/2018 στις 6:59 ΜΜ, cp5120 είπε Λάθος Λάθος Το σκεπτικό του είναι πλήρως λογικής. Ο γιος μου άντεξε 1 μέρα σε μια τέτοια εταιρία και φεύγοντας είπε: "Δεν μπορώ να κοροϊδεύω ανθρώπους για να παίρνω εγώ λεφτά". Είναι θέμα ηθικής. Είτε την έχεις, είτε δεν την έχεις. Και σε περιόδους κρίσης είναι που φαίνονται οι αντοχές του καθενός. Κάποιοι θα πουλούσαν και τη μάνα τους για να έχουν μια δουλειά και κάποιο άλλοι θα πέθαιναν της πείνας προκειμένουν να μην έχουν μια τέτοια δουλειά. Και δηλώσεις του τύπου "πρέπει να ταϊσω τα παιδιά μου για να μην πεινάσουν" δεν απαλλάσουν από την ανηθικότητα. Το πρόβλημα δεν είναι ότι φτιάξαμε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένουν να έχουν αμοιβόμενη δουλεία. Αυτό γινόταν πάντα και θα γίνεται. Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα θεωρούμε ότι είναι ΟΚ κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και όσοι έχουν χρήματα θεωρούν ότι μπορουν να κάνουν τα πάντα με το χρήμα και, στο τέλος, να μην είναι υπόλογοι για τίποτα. Γιατί στο τέλος πάντα λένε "μαζί τα φάγαμε"... ΥΓ. Συνιστώμενη ανάγνωση: "Μια Χριστουγεννιάτικη ιστοριά" (1843) του Ντίκενς Ο γιόκας σου όμως έχει τον μπαμπάκα του από πίσω να τον χρηματοδοτεί και ξέρει ότι μπορεί να το παίξει ηθικολόγος και οτι δε θα πεινάσει. Αν όμως δεν είχε αυτή τη σιγουριά, να είσαι σίγουρος ότι θα καθόταν και θα έλεγε και ένα τραγούδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα