Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, helicoid είπε

Αυτό  που πρέπει  να κάνει η Wind αν θέλει να σώσει  λίγη  από  την φήμη  της είναι να πάρει εθελοντικά και αναδρομικά πίσω  τις αυξήσεις. Σήμερα  έστειλε μήνυμα ότι  σε όλους τους  συνδρομητές σταθερής δίνει 3 μήνες  απεριόριστα  προς κινητά  Wind και q. Δεν αρκεί,  ας δώσει  πίσω  τα χρήματα  γιατί βλέπω  να χάνει πολλούς  συνδρομητές. 

• Like 2
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Αυτό  που πρέπει  να κάνει η Wind αν θέλει να σώσει  λίγη  από  την φήμη  της είναι να πάρει εθελοντικά και αναδρομικά πίσω  τις αυξήσεις. Σήμερα  έστειλε μήνυμα ότι  σε όλους τους  συνδρομητές σταθερής δίνει 3 μήνες  απεριόριστα  προς κινητά  Wind και q. Δεν αρκεί,  ας δώσει  πίσω  τα χρήματα  γιατί βλέπω  να χάνει πολλούς  συνδρομητές. 

Και πού θα πάνε οι συνδρομητές δηλαδή; Στους άλλους δύο;

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους, το λογικό έγινε νόμος του κράτους, γιατί μέχρι σήμερα ίσχυε το παράλογο

Αυξήσεις σε υφιστάμενα συμβόλαια, απαράδεκτο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, randomcat είπε

Και πού θα πάνε οι συνδρομητές δηλαδή; Στους άλλους δύο;

Ναι,  γιατί όχι; Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων αλλά  και συμπεριφοράς, άσε που πρέπει να είναι  η μόνη  εταιρεία  που δεν μπορείς να βγάλεις  γραμμή  να παραπονεθείς. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως πρόλαβα και έκανα καταγγελία σύμβασης αζημίως σε δύο οικογενειακά συμβόλαια. Καρτοκινητό και πάλι καρτοκινητό 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T23B/section/anakoinoseis_xreoseon

Ανακοίνωση με ημερομηνία 12/01/18

Περισσότερες πληροφορίες http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1590443/pairnoyn-piso-tis-ayxhseis-sthn-thlefonia.html

Επεξ/σία από ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ
Δημοσ.

Μια χαρα την εφαγε το καρτελακι στο....μαγουλο.

Και οι αυξησεις δεν περασαν και χασανε πολλους συνδρομητες που υπαναχωρησαν απο τα συμβολαια τους και το γυρισανε σε καρτοκινητα οπως εγω.

Παντα τετοια καρτελακι!

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, White Wolf είπε

Μια χαρα την εφαγε το καρτελακι στο....μαγουλο.

Και οι αυξησεις δεν περασαν και χασανε πολλους συνδρομητες που υπαναχωρησαν απο τα συμβολαια τους και το γυρισανε σε καρτοκινητα οπως εγω.

Παντα τετοια καρτελακι!

Έτσι ακριβώς και εγώ. ακόμα με παίρνουν να γίνω σύνδεση ή καρτοσυμβολαιο και τους λέω μην με ενοχλείτε για θα πάω στην cosmote και θα είσαι υπεύθυνη εσυ (τηλεφωνήτρια). Σε μια άλλη που με είχε πάρει σε κακή μέρα το πρωί ήταν είπα πως ονομάζεσαι Ια αναφέρω το όνομα σου όταν θα κάνω μεταφορά αριθμού σε άλλη εταιρία. Αλλά με είχε ενοχλήσει 3 μέρες συνεχόμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτα παραπάνω. Ήδη πληρώνω το παραπάνω ΦΠΑ.
Από εκεί και πέρα αν αυξήσουν τις τιμές, απλά θα βάζω στον λογαριασμό το ποσό που πλήρωνα πριν και ας το κόψουν. Απλά θα χάσουν και τα υπόλοιπα χρήματα μιας και θα σταματήσω να είμαι συνδρομητής τους.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς έχουμε τα λεφτά, εμείς κάνουμε ότι θέλουμε. Ναι, να είμαστε δίκαιοι, αλλά όχι θα σου αυξήσει τον λογαριασμό ενώ έχετε συμφωνήσει άλλα, όχι. Δεν παίρνεις φράγκο.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Έτσι ακριβώς και εγώ. ακόμα με παίρνουν να γίνω σύνδεση ή καρτοσυμβολαιο και τους λέω μην με ενοχλείτε για θα πάω στην cosmote και θα είσαι υπεύθυνη εσυ (τηλεφωνήτρια). Σε μια άλλη που με είχε πάρει σε κακή μέρα το πρωί ήταν είπα πως ονομάζεσαι Ια αναφέρω το όνομα σου όταν θα κάνω μεταφορά αριθμού σε άλλη εταιρία. Αλλά με είχε ενοχλήσει 3 μέρες συνεχόμενα.

Ρε φίλε κάθεσαι και απελείς μια κοπέλα που παίρνει λίγα χρήματα για να κάνει την τηλεφωνήτρια. Εσένα πως θα σου καθόταν η φάση να σε απειλούσαν στη δουλειά σου? Μάθετε να σέβεστε κάποιον άγνωστο άνθρωπο και τη δοουλειά του. Να είστε σωστοί. Σεβασμός για να σώσουμε τους εαυτούς μας και την κοινωνία....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vaskor είπε

Ρε φίλε κάθεσαι και απελείς μια κοπέλα που παίρνει λίγα χρήματα για να κάνει την τηλεφωνήτρια. Εσένα πως θα σου καθόταν η φάση να σε απειλούσαν στη δουλειά σου? Μάθετε να σέβεστε κάποιον άγνωστο άνθρωπο και τη δοουλειά του. Να είστε σωστοί. Σεβασμός για να σώσουμε τους εαυτούς μας και την κοινωνία....

αν και εχεις ενα δικιο καθως δεν φταιει η κοπελα, ομως εγω που με περνουν συνεχεια τηλεφωνο σε ποιον να παραπονεθω αφου η επικοινονια μου με την εταιρεια γινετε μεσο του υπαληλου αναγκαστικα ο υπαληλος τα ακουει ολα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaskor είπε

Θα σωθει η κοινωνια βγαζοντας μου το λαδι; Ειπα ΟΧΙ απο την πρωτη φορα. Ξερει αυτη καλυτερα απο μενα; Τοτε τι με ενοχλει επαννηλειμενα;

(Δεχονται) και δουλευουν για 7 ευρω την ενεργοποιηση αμα ισχυει το freelance καθεστως (μπλοκακι) για τετοιες εταιριες και εγω τους φταιω που βρηκαν μουφα δουλεια;

Στην τελικη ας εβλεπε και το "the office" να ηξερε πως κλεινουν μια πωληση και εναν πελατη σαν τον Dwight.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...