Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπωσδήποτε πρέπει να έχει αέρα το δοχείο διαστολής, αλλιώς θα τα τίναζε όλα. Από την στιγμή που δεν υπάρχει αυτόματος πλήρωσης και του βάζεις εσύ 1bar και κλείνεις την Βάνα , όταν δουλέψει σαφώς και θα ανέβασει πίεση αφού προφανώς το δοχείο είτε είναι τρύπιο είτε δεν έχει τη σωστή πίεση με αέρα. 

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, skiabox είπε

Τις τελευταίες δύο μέρες αδειάζοντας μόνος μου από τα καλοριφέρ νερό πάω τον δείκτη κάτω από ένα μπαρ το οποίο ζήτημα να του δίνει έναν ολοκληρωμένο κύκλο θέρμανσης και σίγουρα όχι 2ο.Δηλαδή από τις 7:30 το πρωί που τον σταμάτησα γιατί έπαιζε με διακοπές επειδή έφθανε πάνω από τα 3 bars και σταματούσε (οπότε δεν είχε νόημα να τον έχω αναμένο)  μέχρι τις 6 το απόγευμα και δεν είχε πέσει κάτω από τα 2 bars.

Βέβαια επειδή έχει ξαναπαιχθεί το έργο αρκετές φορές μάλλον είναι πάλι αέρας στο δοχείο διαστολής.

Το θέμα είναι γιατί μπαίνει αέρας εκεί μέσα;

Από το δίκτυο ύδρευσης;

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό με κάποια ενδιάμεση διάταξη που να μην επιτρέπει στον αέρα να συνεχίσει πιο κάτω;

Ή λέω βλακείες γενικά επειδή δεν είμαι μηχανικός;

Φέτος άλλαξα και τον διακόπτη που δίνει νερό στο σύστημα (το γεμίζεις χειροκίνητα όταν πέσει πολύ) οπότε από εκεί είμαι καλυμμένος!

Το δοχειο διαστολης εχει μεσα εναν αεροθαλαμο(κοινως σαμπρελα) ο οποιος οταν το δοχειο ειναι αποσυνδεμενο απο το κυκλωμα,πρεπει να εχει 1.5 bar.Καθως ζεστενεται το νερο μεσα στο κυκλωμα αυξανεται ο ογκος και συνεπως η πιεση.Αυτη την αυξηση της πιεσης αναλαμβανει να την αποροφησει ο αεροθαλαμος του ΔΔ.Ειναι λογικο να ανεβαινει η πιεση στο κυκλωμα οσο ζεσταινεται το νερο αλλα μεχρι ενα βαθμο.Αν απο 1 bar που λες οτι βαζεις παει 3 bar τοτε εχεις θεμα.Πολυ εμπειρικα σε ενα σωστο κυκλωμα(σωστο οταν λεω εννοω με σωστα διαστασιολογημενο ΔΔ και εννοειτε πληρως λειτουργικο)απο 1.5 η πιεση σε κρυο κυκλωμα πρεπει στους 75 βαθμους να ειναι κοντα στα 2 bar.Ποσο δυσκολο ειναι να φωναξεις εναν υδραυλικο να εγκαταστησει ενα εξωτερικο ΔΔ να τελειωνεις με το προβλημα?Ενα ταφ θα βαλει και λιγη σωληνα,δεν θα του παρει πανω απο 20 λεπτα.

11 ώρες πριν, Curtis76 είπε

Θα πω και γω την ιστορια μου. Νοικιαζω σπιτι με λεβητα στο μπαλκονι. Ειμαι ο πρωτος που μπαινει στο σπιτι. Θεώρησα λοιπον οτι πριν λειτουργήσει ο λεβητας πρεπει να φωναξω τεχνικο με εξοδα του ιδιοκτητη που να βεβαιωνει οτι ολα δουλευουν σωστα.... Παει να ξεκινησει ο λεβητας.... παπαλα... βγαζει ενα error (δε θυμαμαι νουμερο)... Μου λεει ο μηχανικος (τρομαρα του) οτι μαλλον φταιει η πλακετα, επειδη το σπιτι ηταν ακατοικητο για περιπου 5 χρονια απο τοτε που κατασκευαστηκε.... Μου λεει οτι δεν αξιζει η αντικατασταση πλακετας και να πω στην ιδιοκτητρια πως ισως συμφερει αλλαγη λεβητα.... Ψαχνω στο ιντερνετ με πολυ κοπο και βρισκω μανουαλ ρουμανικο και με γουγλη βρισκω οτι το error ηταν χαμηλη πιεση νερου... Τηλεφωνω στον μηχανικο και του λεω οτι πρωτα πρεπει να αλλαξουμε το αισθητηριο πιεσης. Μου λεει οκ.... Ερχεται σπιτι αλλαζει το αισθητηριο αλλα παπαλα...Ευχαριστώ τον μηχανικο (τρομαρα του). Ψαχνω παλι στο ρουμανικο και βρισκω οτι μπορω να δω τη πιεση και απο το display του λεβητα (ο μηχανικος ρυθμιζε απο το μανομετρο του αυτοματου πληρωσης). Πατατω τα κουμπακια (ηταν λιγο μανουρα) και βλεπω πιεση 0,3 στο display και 1,5 στο μανομετρο του αυτοματου πληρωσης. Φωναζω την επισημη αντιπροσωπεια και απλα εκαναν πληρωση με βαση το display και αλλαξαν τον αυτοματο... Δηλαδη για κοστος 50€ ο μηχανικος ηθελε να βγαλει 600€ επειδη δε ξερει να διαβαζει manual.... Παντως τοτε μου ειπαν πως καλο ειναι να μην ειναι σε λειτουργια ο αυτοματος πληρωσης διοτι σε περιπτωση διαρροης θα πλημμυρισεις.. Μου φαινεται σωστο αυτο, δεν ειναι τιποτα να το κοιτας μια φορα το μηνα....

Αν τις βαλβιδες ασφαλειας τις εχει συνδεσει ο υδραυλικος με σωληνα και τις βγαζει στην αποχετευση οπως ειναι το σωστο δεν θα πλημμυρισεις.Αν οχι,οπως τις δικες μου,τοτε ναι θα πλημμυρισεις.Ετσι επαθα την πρωτη χρονια που περασα τον ξυλολεβητα.Το καλοριφερ ειχε να δουλεψει 5 χρονια(δουλευα το τζακι),μολις δουλεψε το κυκλωμα πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια,την επομενη μερα το πρωι ειχε κολλησει ο αυτοματος και το υπογειο ειχε 20 ποντους νερο μεσα.Μολις πηγα το πρωι να αναψω το λεβητα παραλιγο να παθω εγκεφαλικο.Λιγο ακομα και το νερο θα αγγιζε τον καυστηρα του πετρελαιου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Το δοχειο διαστολης εχει μεσα εναν αεροθαλαμο(κοινως σαμπρελα) ο οποιος οταν το δοχειο ειναι αποσυνδεμενο απο το κυκλωμα,πρεπει να εχει 1.5 bar.Καθως ζεστενεται το νερο μεσα στο κυκλωμα αυξανεται ο ογκος και συνεπως η πιεση.Αυτη την αυξηση της πιεσης αναλαμβανει να την αποροφησει ο αεροθαλαμος του ΔΔ.Ειναι λογικο να ανεβαινει η πιεση στο κυκλωμα οσο ζεσταινεται το νερο αλλα μεχρι ενα βαθμο.Αν απο 1 bar που λες οτι βαζεις παει 3 bar τοτε εχεις θεμα.Πολυ εμπειρικα σε ενα σωστο κυκλωμα(σωστο οταν λεω εννοω με σωστα διαστασιολογημενο ΔΔ και εννοειτε πληρως λειτουργικο)απο 1.5 η πιεση σε κρυο κυκλωμα πρεπει στους 75 βαθμους να ειναι κοντα στα 2 bar.Ποσο δυσκολο ειναι να φωναξεις εναν υδραυλικο να εγκαταστησει ενα εξωτερικο ΔΔ να τελειωνεις με το προβλημα?Ενα ταφ θα βαλει και λιγη σωληνα,δεν θα του παρει πανω απο 20 λεπτα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό μου το έγραψαν και σε άλλο forum.

Δηλαδή παραδεχόμαστε ότι ο συγκεκριμένος λέβητας έχει σχεδιαστεί λάθος από την εταιρία;

Επίσης γιατί έχω θέμα κάθε 3 μήνες λειτουργίας;

Τι ακριβώς παθαίνει ξαφνικά;

Αυτό δεν μου έχει εξηγήσει κάποιος!

Δημοσ.

Δεν είναι λάθος της εταιρείας. Όλοι οι επιτοιχοι έχουν ένα δοχείο διαστολής περίπου 8 - 10 λίτρα. Πολλές φορές όμως δεν καλύπτει τα λίτρα νερού της κάθε εγκατάστασης. Το συγκεκριμένο πρέπει να έχει θέμα. Ή έχει χάσει τον αέρα του ή έχει τρυπήσει. Σε κάθε περίπτωση , για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, βάλε ένα εξωτερικό δοχείο διαστολής. Σε καμία περίπτωση δεν κάνει ζημιά, ίσα ίσα προστατεύεις το μηχάνημα και την εγκατάσταση. Εγώ προσωπικά αυτό κάνω πάντα. Βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι που στηρίζονται στο εσωτερικό του μηχανήματος. Όσο για το πόσα bar πρέπει να έχει το δοχείο, πάει σε συνάρτηση με το πόσα bar έχει η εγκατάσταση . Δεν έχουν όλα τα δοχεία 1,5 bar.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλό το θέμα σου 

Καλεις υδραυλικό,βάζει εξωτερικό δοχείο διαστολής και το ενώνει και τέλος 

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο η να βασάνιζεσαι.

Ίσα ίσα θα κάνεις και καλό στην ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Πριν ξεκινήσεις με προσθήκη νέου εξωτερικού δοχείου διαστολής, φώναξε μάστορα να δεί το εσωτερικό δοχείο σε τι κατάσταση είναι.

Αν είναι άδειο (το πιθανότερο) θα σου τρομπάρει αέρα να το γεμίσει και να δει μήπως είναι τρύπιο και θέλει αντικατάσταση (το κόστος του δεν είναι μεγάλο).

Από ότι κατάλαβα από πέρσι τον φεβρουάριο έκανε ένα χρόνο για να αδειάσει. Αν ο λέβητας είναι πάνω από πενταετίας δεν είναι και πολύ περίεργο.

Σε κάθε περίπτωση μην προσπαθείς να ρίξεις την πίεση και να τον λειτουργήσεις βγάζοντας νερό από το κλειστό κύκλωμα.

Δημοσ.

Κατ αρχήν πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και με το μοντέλο σου , ρωτα πόσο έχει το δοχείο του. Μου έχει τύχει σε άλλη μάρκα δοχείο 8 λίτρα 78 ευρώ?????? Γιατί? γιατί είναι ειδικα δοχεια για τον καθε λέβητα. Αν γνωρίζεις να το αλλάξεις μόνος σου, έχει καλως, αλλιώς , αφού θα φωνάξεις υδραυλικό καλυτερα να βάλεις ένα πρόσθετο εξωτερικό και ξενοιαζεις και για το μέλλον  , αφού θα είναι πιο εύκολη και οικονομικότερη η αντικατάσταση του μετά από μερικά χρόνια. Όταν ο λέβητας ανεβάζει πίεση στα 3 bar απλά σβήνει? Δεν άνοιγει κάποιο ασφαλιστικό ώστε να εκτονώσει την πίεση?

Δημοσ.

Συνήθως συμβαίνουν και τα δύο. Δηλαδή, ανεβαίνει η πίεση πάνω από 3 bar, εκτονώνει (λίγο) η βαλβίδα οπότε πέφτει στα 2.8 ή 2.9 και ταυτόχρονα κλείνει ο καυστήρας ώστε πέφτοντας η θερμοκρασία να μειωθεί ακόμα περισσότερο η πίεση. Μετά από λίγο προφανώς ο καυστήρας ξαναπέρνει μπρός και ξανά από την αρχή το παραπάνω.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Μια ερωτηση.

Σε καινουρια εγκατασταση θερμανσης και υδραυλικων,λογω ανακαινισης,με καινουρια ατομικο λεβητα φυσικου αεριου(τα παντα καινουρια),δοκιμασμενα,πρεσσαρισμενα,πως γινεται ο λεβητας καθε μηνα να θελει 0,1 εως 0,3 bar συμπληρωμα νερου;

Εχουν ελεγχθει ολα για διαρροη και τα παντα ειναι οκ.

Εφοσον μιλαμε για κλειστο συστημα.

Που πηγαινει αυτο το νερο ;

(Δεν μου εχει απαντησει ουτε ο καυστηρατζης και εγκαταστατης,ουτε ο υδραυλικος)

Επισης κατι ακομη αν γνωριζει καποιος.

Ειμαι στον δευτερο οροφο και η εγκατασταση του λεβητα εγινε ακριβως απο πανω στην ταρατσα,μια υψομετρικη διαφορα δηλαδη περιπου 3-4 μετρων, υπολογισμενης και της βασης που στηριχθηκε ο λεβητας.

Μου λεγανε πως δεν χρειαζεται να μπει εξτρα δοχειο διαστολης και αρκει του λεβητα.

Οταν εγινε η εγκατασταση εγω δεν ημουν εδω και δεν ξερω τι ρυθμισεις κανανε κλπ.

Εγω ολον τον χειμωνα ειχα μια χαρα ζεστη με θερμοκρασια εισαγωγης νερων τους 55 βαθμους.

Το μονο που διαπιστωσα ηταν πως στα 3 μεγαλυτερα σωματα και πιο απομακρυσμενα,κατω κατω ηταν απλα χλιαρα ενω πανω καιγανε κανονικα.

Φετος λοιπον στο service το ετησιο φουσκωσε το δοχειο διαστολης 1,4 και τα νερα στον λεβητα το ιδιο.Του ανεφερα και αυτο για τα σωματα αλλα μου ειπαν πως ετσι δουλευει.

Εγινε και εξαερωση και ολα ηταν κομπλε χωρις καποιο σωμα να εχει αερα.

Να συμπληρωσω πως μπηκανε κολλεκτερ στην εγκατασταση  και το καθε σωμα εχει την δικη του γραμμη.

7 σωματα συνολικα και μια πετσετοκρεμαστρα.

Διαβαζωντας το manual του λεβητα βλεπω πως λεει η πιεση στα νερα να ειναι 1-1,2 και το δοχειο ειναι προγεμισμενο στο 1 bar.

Προσεξτε τωρα.

Ο καυστηρατζης μου λεει πως δεν χρειαζεται εξτρα δοχειο γιατι δεν εχει πανω απο 50 λιτρα νερο η εγκατασταση.

Το manual λεει πως πανω απο 124 λιτρα να προβλεφθει και εξτρα δοχειο.

Ο υδραυλικος δεν ξερει αν πρεπει να μπει επισης.

Εμενα με απασχολει πως μπορω να αποφευγω το συμπληρωμα νερου (ξερω αλλους που συμπληρωνουν μια φορα στο εξαμηνο)και πως θα ζεσταινονται αυτα τα 3 σωματα εως κατω οπως και τα υπολοιπα.

Και ποια θα ηταν η σωστη πιεση στο δοχειο,στα νερα του λεβητα και αν πρεπει να μπει εξτρα δοχειο.

Επισης να πω πως εχω ρωτησει για τον κυκλοφορητη και οντως ειναι ο πιο μεγαλος που μπαινει σε αυτην την σειρα,πως ολη η εγκατασταση ειναι ολοκαινουρια,σωληνες μπηκανε τουμποραμα φ18.

Δεν τσιγκουνευτηκα την εγκατασταση ουτε να κανω κατι ακομη αν χρειαστει.

Οποιαδηποτε πληροφορια θα με βοηθουσε πολυ να βγαλω μια ακρη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giannis80x είπε

Καλησπερα παιδια.

Μια ερωτηση.

Σε καινουρια εγκατασταση θερμανσης και υδραυλικων,λογω ανακαινισης,με καινουρια ατομικο λεβητα φυσικου αεριου(τα παντα καινουρια),δοκιμασμενα,πρεσσαρισμενα,πως γινεται ο λεβητας καθε μηνα να θελει 0,1 εως 0,3 bar συμπληρωμα νερου;

Εχουν ελεγχθει ολα για διαρροη και τα παντα ειναι οκ.

Εφοσον μιλαμε για κλειστο συστημα.

Που πηγαινει αυτο το νερο ;

(Δεν μου εχει απαντησει ουτε ο καυστηρατζης και εγκαταστατης,ουτε ο υδραυλικος)

Επισης κατι ακομη αν γνωριζει καποιος.

Ειμαι στον δευτερο οροφο και η εγκατασταση του λεβητα εγινε ακριβως απο πανω στην ταρατσα,μια υψομετρικη διαφορα δηλαδη περιπου 3-4 μετρων, υπολογισμενης και της βασης που στηριχθηκε ο λεβητας.

Μου λεγανε πως δεν χρειαζεται να μπει εξτρα δοχειο διαστολης και αρκει του λεβητα.

Οταν εγινε η εγκατασταση εγω δεν ημουν εδω και δεν ξερω τι ρυθμισεις κανανε κλπ.

Εγω ολον τον χειμωνα ειχα μια χαρα ζεστη με θερμοκρασια εισαγωγης νερων τους 55 βαθμους.

Το μονο που διαπιστωσα ηταν πως στα 3 μεγαλυτερα σωματα και πιο απομακρυσμενα,κατω κατω ηταν απλα χλιαρα ενω πανω καιγανε κανονικα.

Φετος λοιπον στο service το ετησιο φουσκωσε το δοχειο διαστολης 1,4 και τα νερα στον λεβητα το ιδιο.Του ανεφερα και αυτο για τα σωματα αλλα μου ειπαν πως ετσι δουλευει.

Εγινε και εξαερωση και ολα ηταν κομπλε χωρις καποιο σωμα να εχει αερα.

Να συμπληρωσω πως μπηκανε κολλεκτερ στην εγκατασταση  και το καθε σωμα εχει την δικη του γραμμη.

7 σωματα συνολικα και μια πετσετοκρεμαστρα.

Διαβαζωντας το manual του λεβητα βλεπω πως λεει η πιεση στα νερα να ειναι 1-1,2 και το δοχειο ειναι προγεμισμενο στο 1 bar.

Προσεξτε τωρα.

Ο καυστηρατζης μου λεει πως δεν χρειαζεται εξτρα δοχειο γιατι δεν εχει πανω απο 50 λιτρα νερο η εγκατασταση.

Το manual λεει πως πανω απο 124 λιτρα να προβλεφθει και εξτρα δοχειο.

Ο υδραυλικος δεν ξερει αν πρεπει να μπει επισης.

Εμενα με απασχολει πως μπορω να αποφευγω το συμπληρωμα νερου (ξερω αλλους που συμπληρωνουν μια φορα στο εξαμηνο)και πως θα ζεσταινονται αυτα τα 3 σωματα εως κατω οπως και τα υπολοιπα.

Και ποια θα ηταν η σωστη πιεση στο δοχειο,στα νερα του λεβητα και αν πρεπει να μπει εξτρα δοχειο.

Επισης να πω πως εχω ρωτησει για τον κυκλοφορητη και οντως ειναι ο πιο μεγαλος που μπαινει σε αυτην την σειρα,πως ολη η εγκατασταση ειναι ολοκαινουρια,σωληνες μπηκανε τουμποραμα φ18.

Δεν τσιγκουνευτηκα την εγκατασταση ουτε να κανω κατι ακομη αν χρειαστει.

Οποιαδηποτε πληροφορια θα με βοηθουσε πολυ να βγαλω μια ακρη.

Ακριβώς στο έναν χρόνο λειτουργίας χρειάστηκε να συμπληρώσω 3 φορές μια τώρα τελευταία και δύο φορές μέσα στο χειμώνα και αυτό μετά από πολύωρη διακοπή νερού δεν ξέρω αν έτυχε η ήταν αυτός ο λόγος τώρα το καλοκαίρι είχε πέσει στο 1 bar και συμπλήρωσα λιγάκι επίσης προσαγωγή είχα μέγιστο τους 55 και επιστροφή κοντά στους 40 για τα σώματα μου είπαν και εμένα το ίδιο ότι έτσι δουλεύουν και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα θέμα με την ζέστη, φίλος είχε μια πολύ μικρή διαρροή και χρειαζόταν να συμπληρώνει σχεδόν κάθε μήνα βίδωσε λίγο παραπάνω την μια βίδα και μετά είχε διαρροή σαν δάκρυ από το ίδιο σημείο που δεν φαινόταν μήπως έχεις κάτι τέτοιο,οταν έγινε η εγκατάσταση και εμένα μου είπε ότι καλά είναι να κοντά στα 1.2 bar αλλά στο manual που διάβασα έλεγε μέχρι 1.5 δεν υπάρχει θέμα 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tollisth είπε

Ακριβώς στο έναν χρόνο λειτουργίας χρειάστηκε να συμπληρώσω 3 φορές μια τώρα τελευταία και δύο φορές μέσα στο χειμώνα και αυτό μετά από πολύωρη διακοπή νερού δεν ξέρω αν έτυχε η ήταν αυτός ο λόγος τώρα το καλοκαίρι είχε πέσει στο 1 bar και συμπλήρωσα λιγάκι επίσης προσαγωγή είχα μέγιστο τους 55 και επιστροφή κοντά στους 40 για τα σώματα μου είπαν και εμένα το ίδιο ότι έτσι δουλεύουν και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα θέμα με την ζέστη, φίλος είχε μια πολύ μικρή διαρροή και χρειαζόταν να συμπληρώνει σχεδόν κάθε μήνα βίδωσε λίγο παραπάνω την μια βίδα και μετά είχε διαρροή σαν δάκρυ από το ίδιο σημείο που δεν φαινόταν μήπως έχεις κάτι τέτοιο,οταν έγινε η εγκατάσταση και εμένα μου είπε ότι καλά είναι να κοντά στα 1.2 bar αλλά στο manual που διάβασα έλεγε μέχρι 1.5 δεν υπάρχει θέμα 

Διαρροη δεν εχω.

Η καθε μαρκα βεβαια λεει τα δικα της στο manual.

Διακοπη νερου δεν ειχα ποτε.

Οπως μου εκανες φοβερη εντυπωση,τωρα τελος Ιουλιου που εσβησε error επειδη η πιεση επεσε κατω απο 1.

Το πηγα στο 1,5 και ολα οκ.

Απλα καλοκαιρο με τοση ζεστη και να πεσει η πιεση ;

Δημοσ.

Πιστεύω ότι αν μπει εξωτερικό δοχείο διαστολής και ανέβει η πίεση στο 1.5 θα ζεσταίνονται τα σώματα. Επίσης επειδή είναι μεγάλα τα σώματα και ίσως πιο μακρινά δεν προλαβαίνουν να κάψουν μέχρι κάτω. Αν μπουν στα κοντινά σώματα θερμοστατικοί διακόπτες θα γίνει καλύτερη δουλειά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, esertas είπε

Πιστεύω ότι αν μπει εξωτερικό δοχείο διαστολής και ανέβει η πίεση στο 1.5 θα ζεσταίνονται τα σώματα. Επίσης επειδή είναι μεγάλα τα σώματα και ίσως πιο μακρινά δεν προλαβαίνουν να κάψουν μέχρι κάτω. Αν μπουν στα κοντινά σώματα θερμοστατικοί διακόπτες θα γίνει καλύτερη δουλειά.

Δεν ξερω αν εχεις γνωσεις,εχεις αποψη για την πιεση του δοχειου διαστολης;

Το ρωταω γιατι εμενα ειναι πανω απο την εγκατασταση,στην ταρατσα και κατεβαινει το νερο.

Υποψην εγω δεν το εσβηνα καθολου.

Εκαιγε συνεχομενα 24/07 και με κρυο 1,5 bar ζεστο ανεβαζε 1,8 με 1,9

Επεξ/σία από Giannis80x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...