Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδία καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος και ενδιαφέρομαι να αγοράσω οθόνη για την εργασία μου.

Δυστηχώς πάσχω από γλαύκωμα και έχω υποβληθεί σε 4 χειρουργεια. Ο ιατρός μου μ είπε πως μπορώ να χρησιμοποιώ υπολογιστή.

Είμαι σχεδιαστής στατικών προγραμμάτων (σχεδιαζουν σιδερα και μεταλλικές κατασκευες).  Δουλεύω σε 2D KAI 3D. Θα ήθελα να ρωτησω σε 24 - 27 ιντσες οθόνη ποια μοντελα θα μ προτείνατε για πολυωρη ξεκουραστη  χρηση. Σας ενημερώνω πως πλέον με εντολή ιατρού ο χώρος πρέπει να έχει πολύ φώς...σε ότι αφορα αντανακλάσεις απο την οθόνη.

Από τα λίγα π ξέρω φανταζομαι ότι θα πρέπει να είναι πολλά hz και τεχνολογία led.

Τα χρήματα που διαθέτω είναι βαρια 250 - 450Ε. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα.

Διαθέτω ένα laptop I5 της ΗP 2129EV το οποίο πλέον με κουράζει αφάνταστα στον σχεδιασμό!

Ποιά μοντέλα μ προτείνετε;

Επεξ/σία από panos_aste
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλος μηχανικος που εχει τα ματια του ,κατεληξε σε  Ειζο μαρκα .Ακριβη,δεν ξερω μοντελο .Ειχε δοκιμασει πολλες .Ειπε εχει αυτη που πηρε τις καλυτερες ρυθμισεις.Ισως αξιζει να δωσεις παραπανω χρηματα.

Επεξ/σία από Diskimpex
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και εγω μαλλον εκει καταληγω αν μαθεις μοντελο σε παρακαλώ ενημερωσε με. Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασε και αυτό: ASUS Eye Care Monitors

Δεν ξέρω αν στην πράξη έχει αποτελέσματα, μιας και δεν έχω δοκιμάσει την τεχνολογία προσωπικά, αλλά ίσως αξίζει να ρίξεις μια ματιά και να το ψάξεις περισσότερο.

Η Eizo έχει τη σειρά FlexScan Ev η οποία είναι πιο φιλική στα μάτια. Διάβασε και αυτό τον οδηγό επίσης της Eizo.

Επεξ/σία από techPro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...