oikpro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, darkman είπε με την ένδειξη "Δεν έχει εκχωρηθεί".??? σωστα ??? Κάνουμε δεξί κλικ επάνω του και επιλέγουμε "Νέος απλός τόμος". το εκανα,αλλα αυτο ειναι ο σκληρος του λαπτοπ.Δεν ξερω κατα ποσον βοηθαει.. στο Δισκο 1 που ειναι και το φλασακι το μονο που μπορω και εκανα ειναι οτι αλλαξα το γραμμα του σε K: πχ ... και τη διαδρομη τιποτα αλλο αυτο με το mbr μηπως πρεπει να κοιταξω?με το diskpart ισως? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από oikpro
darkman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, oikpro είπε το εκανα,αλλα αυτο ειναι ο σκληρος του λαπτοπ.Δεν ξερω κατα ποσον βοηθαει.. στο Δισκο 1 που ειναι και το φλασακι το μονο που μπορω και εκανα ειναι οτι αλλαξα το γραμμα του σε K: πχ ... και τη διαδρομη τιποτα αλλο αυτο με το mbr μηπως πρεπει να κοιταξω? μισό γιατι χασαμε την μπαλα και δεν ειδα και εγω καλα το στικακι που εχεις βαλει δεν το βλεπει ...... που ειδες εσυ στην εικονα που μου εστελεις οτι το βλέπει ????
oikpro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, darkman είπε μισό γιατι χασαμε την μπαλα και δεν ειδα και εγω καλα το στικακι που εχεις βαλει δεν το βλεπει ...... που ειδες εσυ στην εικονα που μου εστελεις οτι το βλέπει ???? a okay.... νομιζα οτι αυτο ζητουσες(δηλαδη αν υπαρχει σαν παρουσια στη διαχειριση δισκων) ,ναι ,τοτε δεν το βλεπει ,ο Δισκος 1 ειναι το φλασακι...σορρυ και με diskpart δεν μπορεσα να κανω τιποτα select the USB stick, execute the following command: select disk=number. Replace number by the disk number of the USB stick that you want to reset. Execute the clean command to delete the partition table from the USB stick. Execute the convert mbr command to create a new partition table on the USB stick. Execute the create partition primary command to create a new primary partition on the USB stick. αυτα δοκιμασα Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από oikpro
darkman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, oikpro είπε a okay.... νομιζα οτι αυτο ζητουσες(δηλαδη αν υπαρχει σαν παρουσια στη διαχειριση δισκων) ,ναι ,τοτε δεν το βλεπει ,ο Δισκος 1 ειναι το φλασακι...σορρυ κατι μου λεει οτι δεν μπορεις να κανεις κατι λογικα αμα ειναι κλειστη η διαχειριση και απο ενα cmd κανεις diskmgmt.msc θα ανοιξει με τον δισκο που δεν εχει mbr για να του το γραψεις για δες και αυτο θα στον βρει η θα ξανα ανοιξει την διαχειριση λοιπον ασ κανουμε και κατι αλλο να δουμε μπες σε cmd και γραψε diskpart και μετα list disk και πες μου αν βλεπεις εκει τον δισκο ??? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από darkman
oikpro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, darkman είπε κατι μου λεει οτι δεν μπορεις να κανεις κατι λογικα αμα ειναι κλειστη η διαχειριση και απο ενα cmd κανεις diskmgmt.msc θα ανοιξει με τον δισκο που δεν εχει mbr για να του το γραψεις για δες και αυτο θα στον βρει η θα ξανα ανοιξει την διαχειριση ξαναανοιξε τη διαχειριση
darkman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, oikpro είπε ξαναανοιξε τη διαχειριση σορρυ τωρα τα ειδα αυτα που εκανες edit εχεις παει απο το cmd και εχεις κανει mbr δεν ξερω κατι αλλο που μπορεις να κανεις Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από darkman
oikpro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, darkman είπε κανε και το αλλο και πες μου ναι με το diskpart το δοκιμασα και πιο πριν,το εγραψα παραπανω σε μηνυμα με επεξεργασια ισως και δεν το ειδες.. μου το εμφανιζει σαν Disk 1 , no media , size 0 bytes , free 0 bytes
darkman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, oikpro είπε ναι με το diskpart το δοκιμασα και πιο πριν,το εγραψα παραπανω σε μηνυμα με επεξεργασια ισως και δεν το ειδες.. μου το εμφανιζει σαν Disk 1 , no media , size 0 bytes , free 0 bytes James brown is dead 1
oikpro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, darkman είπε James brown is dead οχι οτι δεν το περιμενα κιολας ... tnx για τη βοηθεια παντως! 1
accipio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Στις 23/1/2018 στις 1:53 ΜΜ, oikpro είπε ναι με το diskpart το δοκιμασα και πιο πριν,το εγραψα παραπανω σε μηνυμα με επεξεργασια ισως και δεν το ειδες.. μου το εμφανιζει σαν Disk 1 , no media , size 0 bytes , free 0 bytes Χθες "ανάστησα" ένα φλασάκι Kingston Data Traveler 2.0 16GB που φαινόταν όπως και το δικό σου με 0 ΜΒ, no media. Βρήκα ένα ειδικό πρόγραμμα, το UFD_MPTool_V003T011_00 και οδηγίες από μια ισπανική ιστοσελίδα και τα κατάφερα να το επαναφέρω (χάνοντας όμως όλα τα δεδομένα, αλλά δεν ήταν σημαντικά). Αλλά απ' ό,τι κατάλαβα από τα γραφόμενα, πρέπει να βρεις το ειδικό πρόγραμμα που ταιριάζει με το δικό σου φλασάκι (αν υπάρχει βέβαια), και για να το κάνεις αυτό, πρέπει να βρεις το Controller Part-Number που έχει, κι αυτό γίνεται με ένα άλλο πρόγραμμα, το ChipGenius. Αν θέλεις κι έχεις όρεξη να ασχοληθείς, μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ, για να σώσεις το φλασάκι σου.
oikpro Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, accipio είπε Χθες "ανάστησα" ένα φλασάκι Kingston Data Traveler 2.0 16GB που φαινόταν όπως και το δικό σου με 0 ΜΒ, no media. Βρήκα ένα ειδικό πρόγραμμα, το UFD_MPTool_V003T011_00 και οδηγίες από μια ισπανική ιστοσελίδα και τα κατάφερα να το επαναφέρω (χάνοντας όμως όλα τα δεδομένα, αλλά δεν ήταν σημαντικά). Αλλά απ' ό,τι κατάλαβα από τα γραφόμενα, πρέπει να βρεις το ειδικό πρόγραμμα που ταιριάζει με το δικό σου φλασάκι (αν υπάρχει βέβαια), και για να το κάνεις αυτό, πρέπει να βρεις το Controller Part-Number που έχει, κι αυτό γίνεται με ένα άλλο πρόγραμμα, το ChipGenius. Αν θέλεις κι έχεις όρεξη να ασχοληθείς, μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ, για να σώσεις το φλασάκι σου. θα το δοκιμάσω! Και θα δώσω αναφορά αν πέτυχε. αρκεί βέβαια θυμηθώ εάν έχω ήδη πετάξει το φλασακι 😁😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα