oikpro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Kingston usb/micro USB φλασακι που το χρησιμοποιούσα για να περνάω διάφορες ρομ στο κινητό μου σήμερα, και έπειτα από πολλά περάσματα διαφορετικών ρομ και που πάντοτε ήταν συνδεδεμένο στη micro USB θύρα του κινητού (το λέω αυτό διότι δεν ξέρω αν ανεβάζοντας πολλη θερμοκρασία μπορεί να πάθει κάτι το φλασακι), ξαφνικά όταν το έβαλα στον υπολογιστή να αντιγράψω άλλα αρχεία, δεν το δείχνει καν στο 'ο υπολογιστής μου' ενώ στην ασφαλή κατάργηση συσκευών υπάρχει για να το επιλέξω. σχεδόν παρόμοια κατάσταση και στο Ταμπλετ που το τοποθετώ, δεν φαίνεται κανένας φάκελος, τίποτα, αλλά όταν το αφαιρώ μου βγάζει μήνυμα ότι αφαιρέθηκε η κάρτα sd. Στα Windows ξανά προσπάθησα μήπως το διαβάζει καποιο partition πρόγραμμα όπως το aomei αλλά δεν... μήπως ενδεχομένως κάποιο live CD θα το διάβαζε; και αν ναι, μόνο με διαμόρφωση θα επανέλθει; έχω πολύ χρήσιμα αρχεία μέσα δυστυχώς...
darkman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, oikpro είπε Kingston usb/micro USB φλασακι που το χρησιμοποιούσα για να περνάω διάφορες ρομ στο κινητό μου σήμερα, και έπειτα από πολλά περάσματα διαφορετικών ρομ και που πάντοτε ήταν συνδεδεμένο στη micro USB θύρα του κινητού (το λέω αυτό διότι δεν ξέρω αν ανεβάζοντας πολλη θερμοκρασία μπορεί να πάθει κάτι το φλασακι), ξαφνικά όταν το έβαλα στον υπολογιστή να αντιγράψω άλλα αρχεία, δεν το δείχνει καν στο 'ο υπολογιστής μου' ενώ στην ασφαλή κατάργηση συσκευών υπάρχει για να το επιλέξω. σχεδόν παρόμοια κατάσταση και στο Ταμπλετ που το τοποθετώ, δεν φαίνεται κανένας φάκελος, τίποτα, αλλά όταν το αφαιρώ μου βγάζει μήνυμα ότι αφαιρέθηκε η κάρτα sd. Στα Windows ξανά προσπάθησα μήπως το διαβάζει καποιο partition πρόγραμμα όπως το aomei αλλά δεν... μήπως ενδεχομένως κάποιο live CD θα το διάβαζε; και αν ναι, μόνο με διαμόρφωση θα επανέλθει; έχω πολύ χρήσιμα αρχεία μέσα δυστυχώς... Στην διαχειριση δισκων το βλεπει ?
oikpro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, darkman είπε Στην διαχειριση δισκων το βλεπει ? Οχι ,μονο στη γραμμη εργαλειων ,στην ασφαλη καταργηση ... EDIT: ΜΟΛΙΣ το ειδε! αγνωστο πως...αφαιρουμενος D, χωρις μεσα αποθηκευσης γραφει.. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από oikpro
Diskimpex Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δες το και με αλλη θυρα συνδεση Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από Diskimpex
oikpro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Δες το και με αλλη θυρα συνδεση νομίζω τα έχει παίξει το φλασακι. έχω κατεβάσει το ultimate boot CD, και μπουταρω, μπαίνω κανονικά στο μενού του και στα υπομενου του, αλλά όταν συνδέω το φλασακι σε διάφορες θύρες, κολλάει το λογισμικό, απλά δεν μπορεί να εκτελέσει καμια ενέργεια!
Diskimpex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μηπως ειναι θεμα του ultimate boot CD απο την εγκατασταση στο φλασακι
darkman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, oikpro είπε Οχι ,μονο στη γραμμη εργαλειων ,στην ασφαλη καταργηση ... EDIT: ΜΟΛΙΣ το ειδε! αγνωστο πως...αφαιρουμενος D, χωρις μεσα αποθηκευσης γραφει.. Αν το βλεπει εκει τοτε υπαρχουν προγράμματα ανακτήσεις δεδομένων που μπορεις να τρεξεις και ισως βρεις αυτα που εχει μεσα :)
oikpro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Μηπως ειναι θεμα του ultimate boot CD απο την εγκατασταση στο φλασακι Οχι, νομιζω σε μπέρδεψα. Το boot cd το χρησιμοποιω ,μπουταροντας απο το cd μηπως και καταφερει να 'δει' και να επιδιορθωσει το φλασακι εκτος windows. 1 λεπτό πριν, darkman είπε Αν το βλεπει εκει τοτε υπαρχουν προγράμματα ανακτήσεις δεδομένων που μπορεις να τρεξεις και ισως βρεις αυτα που εχει μεσα δεν με πολυνοιαζει πλεον,αλλα θα ηθελα να μου πεις με ποιον τροπο να μπορουσα να το διαμορφωσω ωστε να μπορεσει να λειτουργησει ομαλα παλι.Θυμιζω στο 'ο υπολογιστης μου' και στο partition προγραμμα δεν το εμφανιζει ωστε να το κανω φορματ....
darkman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, oikpro είπε δεν με πολυνοιαζει πλεον,αλλα θα ηθελα να μου πεις με ποιον τροπο να μπορουσα να το διαμορφωσω ωστε να μπορεσει να λειτουργησει ομαλα παλι.Θυμιζω στο 'ο υπολογιστης μου' και στο partition προγραμμα δεν το εμφανιζει ωστε να το κανω φορματ.... αν το βλεπει πας εκει και κανει πανω του δεξι κλικ και πατας διαμόρφωση, για δες τον εχει εκει μπλε σε καλη κατασταση η μαυρο ?
oikpro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, darkman είπε αν το βλεπει πας εκει και κανει πανω του δεξι κλικ και πατας διαμόρφωση, για δες τον εχει εκει μπλε σε καλη κατασταση η μαυρο ? ΔΕΝ το εμφανιζει... και σημερα σταματησε παλι να το εμφανιζει και στη διαχειριση δισκων σε ολες τις θυρες... απορω ομως γιατι υπαρχει στην ασφαλη καταργηση...
darkman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, oikpro είπε ΔΕΝ το εμφανιζει... και σημερα σταματησε παλι να το εμφανιζει και στη διαχειριση δισκων σε ολες τις θυρες... απορω ομως γιατι υπαρχει στην ασφαλη καταργηση... To το εχεις βαλει και σε αλλο pc ετσι ? παιξε λιγο και οταν το δει μπες να δεις αν μπορεις απο εκει να κανεις format η να γραψεις παλι το mbr του
oikpro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, darkman είπε To το εχεις βαλει και σε αλλο pc ετσι ? παιξε λιγο και οταν το δει μπες να δεις αν μπορεις απο εκει να κανεις format η να γραψεις παλι το mbr του ναι το εβαλα και σε αλλο pc, χωρις αποτελεσμα. Ομως να τωρα το εμφανιζει παλι στη διαχειριση δισκων..Δισκος 1
oikpro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, darkman είπε Ποιο ειναι το 3,36? απο τον 500 αρη σκληρο του υπολογιστη απλα το χω unallocated
darkman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, oikpro είπε απο τον 500 αρη σκληρο του υπολογιστη απλα το χω unallocated με την ένδειξη "Δεν έχει εκχωρηθεί".??? σωστα ??? Κάνουμε δεξί κλικ επάνω του και επιλέγουμε "Νέος απλός τόμος".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα