papajohnnnn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα στην ομορφη παρεα! Εχω συνδεση vdsl κι εχω το εξης θεματακι.Η αποσταση απο το ρουτερ μεχρι το δωματιο ειναι αρκετα μεγαλη και παρεμβαλεται απο τοιχους κι ετσι πιανω 2 γραμμες με wifi. Εχω συνδεσει 2 plc το ενα με το ρουτερ και το αλλο στο δωματιο που βρισκεται το pc μου. Στην κατοχη μου εχω κι ενα δευτερο ρουτερ vdsl και θελω να κανω την εξης πατεντα αν γινεται. Μπορει το plc να δωσει ιντερνετ στο ρουτερ μεσω ethernet? Το δοκιμασα αλλα δεν φαινεται να λειτουργει Ευχαριστω εκ των προτερων.
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ψάξε λιγο στο forum ή στο Internet πως μπορεις να κάνεις ένα παλιο modem router να δουλευει σαν access point (ΔΕΝ παιζει με όλα). Μετα βάλε το απευθειας στο καλο σου router (χωρις ενδιάμεσα plc) και δες αν παιζει σαν access point. Αν δεν παιζει, ειτε κάτι δε ρυθμισες σωστα ή απλά δεν μπορει να λειτουργήσει σαν ap. Αν αντιθετα παιξει, πήγαινε και βαλε το μετα το plc και 99% θα παιξει. Βέβαια υπάρχει και η άλλη λύση, να πάρεις ένα σκετο plc που να ειναι ταυτοχρόνα access ποιντ δηλαδη με wifi και διπλή εξοδο ethernet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα