Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Σε υπάρχον πακέτο Nova 3play που θέλει κάποιος να προσθέσει και το VDSL, που δίνουν με +5€, θέλω να δω τι περιθώριο παζαρέματος υπάρχει.

Η συνδρομή τρέχει ήδη αρκετά χρόνια με:
- ADSL έως 24mbps γραμμή
- Απεριόριστα προς σταθερά
- 720' προς κινητά
- Αθλητικά κανάλια
και κόστος 43,49€ το μήνα.

Δεδομένου και της εκ νέου 24μηνης δέσμευσης, τί καλύτερο πιστεύετε ότι μπορεί να πετύχει κάποιος; Ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στο οικονομικό και όχι να προστεθούν υπηρεσίες σαν αντιστάθμισμα, όπως τα novacimena πχ.

Υπάρχει κάποιος με το παραπάνω πακέτο και VDSL να μας πει τι τιμή έχει πετύχει στον συγκεκριμένο πάροχο; Ή έστω κάποιο παρεμφερές.

Το βλέπετε εφικτό να πάρεις το VDSL δωρεάν ή έστω να στρογγυλευθεί η τιμή στα 45€;

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.

Μου φαινεται δινεις παρα πολλα λεφτα....εδινα στην nova 19,90 με παρομοιο πακετο συν εξωτερικο δωρεαν απεριοριστο αλλα όχι 720 στο κινητο,νμζ ηταν 300'.Δηλαδη για τα καναλια 2πλασιαζεται και βαλε η τιμη?

Θα ελεγα να κανεις μια αιτησουλα στον ΟΤΕ η καπου αλλου πρωτα και μετα να τρεχουν...εγω αυτό εκανα να δω τι θα παιξει και τελικα εκατσα στον ΟΤΕ γτ η forthnet μου δινει χαζομάρες και ο οτε με τα κινητα κτλπ εκανε καλυτερη προσφορα.

Παντως το +5 ευρο δεν εινα τοσα πολλα,απλα το πακετο σου είναι μεγαλο ΧΩΡΙΣ λογο.το 16 που εβαλα VDSL στην forthnet ηταν +10.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν δύο μήνες ανανέωσα στα 44 ευρώ με απεριόριστα κινητά(όχι 720) και full pack + 5 vdsl, καλύτερη τιμή χωρίς τα cinema δεν έδιναν οπότε νομίζω ότι δεν πάει πιο κάτω. Τους πίεσα και μου έδωσαν και καινούργιο αποκωδικοποιητη. Υπολόγισε και τον 13 μήνα δωρεάν εάν πληρώνεις με πάγια εντολή,βγαινει δλδ 40 το μήνα χοντρικά. 

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DownUNDERground Το ιδιο πακετο εχουμε, ανανεωσα πριν 2 μηνες πηρα vdsl δωρεαν πληρωνοντας μονο 21 ευρω τελη ενεργοποιησης vdsl.

tsiro7 εισαι σιγουρος οτι προς κινητα ειναι απεριοριστα? Η συμβαση αναφερει απεριοριστα αλλα στα μικρα γραμματα αναφερει ορθης χρησης 720 λεπτα.Αν μπορεις τσεκαρε το.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αλέξανδρε το sports pack κάνει τη διαφορά. Εκεί κυμαίνεται το πακέτο γενικά.

tsiro δεν υπάρχει πραγματικό απεριόριστα. 720' είναι ουσιαστικά. Εσύ δηλαδή δίνεις 44 + 5 = 49€ τελική αν κατάλαβα καλά;

Γενικά έχω καταλάβει ότι αυτό που είναι σχεδόν απίθανο να σου κάνει ένας πάροχος, είναι να σου μειώσει τα χρήματα που ήδη δίνεις. Στην καλύτερη προτιμούν να σου δώσουν έξτρα παροχές παρά να σου μειώσουν το πάγιο. Μάλλον δε χτυπάει καθόλου καλά εσωτερικά στη forthnet το να παρουσιάσει υπάλληλος ανανέωση με λιγότερα ευρώ. Μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις δυσαρεστημένων πελατών από την υπηρεσία νομίζω ότι το έχω ακούσει να γίνεται.

Εσείς με το πακέτο κοντά σε αυτό που περιγράφω, πώς κινηθήκατε για να πάρετε τα έξτρα; Πού μιλήσατε;

Δημοσ.

Ότι πακετο το εχω παρει εγω είναι στην ανανεωση μετα από 2 χρονια η όταν ξεκιναγα διαδικασια με άλλη εταιρια και τελικα μου καναν καλυτερο και επεστρεφα.Απλα όπως λες οντως δεν θελουν να πεσουν στα λεφτα και στο προσφερουν υπηρεσίες που είναι τσαμπα ουσιαστικα.Οποτε μπαινουν στο παιχνιδι ο ΟΤΕ/wind/voda που εχουν κινητα,σταθερα και στο δινουν εκει λεφτα,mb,sms εκπτωση σε παγιο κτλπ και η forthnet δεν μπορει να κανει κατι.Εγω για 2 ευρο τον μηνα επελεγα ΟΤΕ λογω 20της εκατο επτωση σε παγιο συμβολαιου στο ΑΦΜ που χρεωνεται το σταθερο/ιντερνετ και απεριόριστες δωρεαν κλησεις μεταξυ του σταθερου και καποιων κινητών της οικογενειας για να μην με χρεωνει από τα τσαμπα λεπτα συν 1gb internet σε οποιο κινητο θελω.Συν ότι ο ΟΤΕ εχει την ευκολια για πληρωμη κάθε μην που το εκτιμησα,αλλα και call me back από το site αντι να πειρμενω 2 λεπτα στην αναμονη συν ότι χρεωνει τεχνικη υποστηριξη ανα κληση και όχι ανα λεπτο όπως εκανε η forthnet που υπουλα ότι σταθερο τηλεφωνο ειχε το περναγε με χρεωση η το απενεργοποιουσε.

Δημοσ.

Αν δεν δεσμεύεσαι πλέον με συμβόλαιο, πάρε στην εξυπηρέτηση πελατείας / τμήμα διακοπών συνδρομών και ρώτησέ τους "τι χρειάζεται να κάνω για να διακόψω την τηλεοπτική συνδρομή".

Μπορείς να προφασιστείς οικονομικό θέμα, προσφορά από άλλη εταιρία, ότι δεν προφταίνεις να παρακολουθήσεις TV κλπ.

Και μετά αρχίζει το πανηγύρι των προσφορών.

Διευκρινίζω ότι θα κάνεις μια ερώτηση, όχι ότι και καλά θα ζητήσεις άμεση διακοπή.

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο πιθανον είναι να σου πουν ότι αυτό αποτελει πακετο προσφορας και ότι αν την διακοψετε το ποσο θα αυξηθεί...αν και το βρισκω δυσκολο το αναφερω γτ μου εχει τυχει όταν ηθελα να αφαιρεσω τα κινητα για να μου ερχεται πιο φτηνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα αν διακοπεί η συνδρομή ποιό ποσό θα αυξηθεί; Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει θέμα αφαίρεσης υπηρεσίας από το πακέτο, αλλά προσθήκης χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. VDSL δωρεάν, έναντι εκ νέου 24μηνης δέσμευσης είναι ο στόχος ουσιαστικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α οκ. Καλά εγώ το σκεφτόμουν να τεθεί θέμα συνολικής διακοπής ούτως ή άλλως...Όχι μερικής.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

tsiro δεν υπάρχει πραγματικό απεριόριστα. 720' είναι ουσιαστικά. Εσύ δηλαδή δίνεις 44 + 5 = 49€ τελική αν κατάλαβα καλά;

Γενικά έχω καταλάβει ότι αυτό που είναι σχεδόν απίθανο να σου κάνει ένας πάροχος, είναι να σου μειώσει τα χρήματα που ήδη δίνεις. Στην καλύτερη προτιμούν να σου δώσουν έξτρα παροχές παρά να σου μειώσουν το πάγιο. Μάλλον δε χτυπάει καθόλου καλά εσωτερικά στη forthnet το να παρουσιάσει υπάλληλος ανανέωση με λιγότερα ευρώ. Μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις δυσαρεστημένων πελατών από την υπηρεσία νομίζω ότι το έχω ακούσει να γίνεται.

Εσείς με το πακέτο κοντά σε αυτό που περιγράφω, πώς κινηθήκατε για να πάρετε τα έξτρα; Πού μιλήσατε;

Εγω πηγα σε καταστημα nova και ειπα στο παλικαρι οτι παιζει μια προσφορα δωρεαν vdsl στο πακετο Nova 3play.Το επιβεβαιωσε και προχωρησαμε στην ανανεωση του συμβολαιου παιρνοντας δωρεαν το vdsl στο πακετο nova 3play.Μπορεις να το κανεις και τηλεφωνικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 23/1/2018 στις 2:28 ΜΜ, DownUNDERground είπε

Εγω ανανεωσα μετα απο απειλη διακοπης, για 24 μηνες με 44 ευρω τλκ τιμη,το vdsl δεν το εβαλα ,πριν για τα ιδια εδινα 55,μου εκαναν δλδ 11 ευρω μειωση.Πιστευω οτι το max που μπορεις να παρεις ειναι full pack στα 44 η το sportspack που εχεις τωρα + δωρεαν vdsl παλι στα 44.

Επεξ/σία από tsiro7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...