Mivas (myphone) Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στις 22/1/2018 στις 8:22 ΜΜ, koutoukos είπε Σε λίγο καιρό θα πέρνεις κάμερα και θα σου εχει extra να περνεις τηλέφωνο Βασικά το κύριο τηλέφωνό μου είναι αυτό που περιγράφεις. Ψάξε το Panasonic LUMIX DMC-CM1. Είναι ψηφιακή από την σειρά LUMIX, αλλά παίρνει και τηλέφωνο 1
ktlk21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Στις 23/1/2018 στις 12:49 ΠΜ, Hapatingo είπε Μάλλον την μπερδεύεις με την Lumen, διαφορετική εταιρία. Έχεις δίκιο,μπερδεύτηκα https://petapixel.com/2013/04/30/nokia-invests-in-pelican-imaging-for-lytro-style-cell-phone-cameras/ Βέβαια παίζει και αυτό https://www.gottabemobile.com/variable-aperture-control-could-be-nokias-next-pureview-3-0-innovation-for-lumia-cameras/ Στις 24/1/2018 στις 4:06 ΠΜ, touotaae86 είπε Παιδιά 1ον άσχημο δεν το λες για 2 λόγους 1) γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι η διάταξη στις κάμερες και 2) γιατί δεν έχουμε δει ακόμα το μπροστά. 2ον αν δεν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία δεν θα καταλάβεις ποτέ την αξία αυτών των τηλεφώνων, έχω πολλούς φίλους που με κοροιδεύουν με xiaomi mi6 για το ότι η samsung με κλέβει κλπ αλλά όταν θέλουν να στείλουν στο γκομενάκι σέλφι σε χαμηλό φωτισμό το δικό μου τηλέφωνο παίρνουν, προσωπικά λόγο δουλειάς τραβάω 30-40 φωτογραφίες την μέρα τις οποίες επεξεργάζομαι και ανεβάζω online ή τις στέλνω σε πελάτες επί τόπου άρα η κάμερα είναι ο βασικός λόγος αγοράς του κινητού μου. Τί δουλεία κάνεις? Γτ και η samsung το βράδυ είναι κλάμμα...εκτός αν έχεις google camera που ακομα και το μου redmi note 3 κανει παπάδες
xteliox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Εμενα μου φαινεται σαν τηλεφωνο ντουζιερας
nectons Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις 22/1/2018 στις 11:27 ΜΜ, geoeva01 είπε 2για ζουμ 1 wide 1 που να συνεργαζεται με τις προηγουμενες που θα δινει περισσοτερο φως για νυχτερινες ληψεις και μετα ποιος χρειαζεται dslr πηγα ταξιδι με lg g6 και yi2 4k action camera και ολα τα πλανα τα τραβηξα με το κινητο ηταν τοσο πιο βολικο και η διαφορα στην ποιοτητα ηταν αμελητεα Οι dslr σε λίγο θα μπουν στο χρονοντούλαπο. Προσωπικά η μόνη dslr που αξίζει να δώσει κανείς είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης με οικονομική άνεση είναι η sony a7s merk2 και καθαρά για λήψεις βιντεο με χαμηλό φωτισμό όπου πραγματικά δεν υπάρχει σύγκριση. Η νοκια με αυτό το έκτρωμα όπως σωστά είπες (το μόνο λογικό ποστ σε όλο το θέμα} θέλει να καλύψει όλο το φάσμα λήψεων. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει μειονεκτήματα στους υπόλοιπους τομείς συν ο άσχημος σχεδιασμός δεν θα είναι και το κελεπουρι. Θαθελα να το δοκιμάσω πάντως. Ρουφήχτρα θα είναι στην μπαταρία λογικά...άραγε θα έχει ξεχωριστό αισθητήρα για κάθε φακό η έναν με χρήση καθρεπτών? Περίπλοκο αλλά γίνεται... Σαν ιδέα σε τόσο μικρό σώμα είναι πάντως μεγάλος τσαμπουκας να γίνει. Ανυπομονώ για νέα.
geoeva01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/2/2018 στις 9:00 ΠΜ, nectons είπε Οι dslr σε λίγο θα μπουν στο χρονοντούλαπο. Προσωπικά η μόνη dslr που αξίζει να δώσει κανείς είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης με οικονομική άνεση είναι η sony a7s merk2 και καθαρά για λήψεις βιντεο με χαμηλό φωτισμό όπου πραγματικά δεν υπάρχει σύγκριση. Η νοκια με αυτό το έκτρωμα όπως σωστά είπες (το μόνο λογικό ποστ σε όλο το θέμα} θέλει να καλύψει όλο το φάσμα λήψεων. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει μειονεκτήματα στους υπόλοιπους τομείς συν ο άσχημος σχεδιασμός δεν θα είναι και το κελεπουρι. Θαθελα να το δοκιμάσω πάντως. Ρουφήχτρα θα είναι στην μπαταρία λογικά...άραγε θα έχει ξεχωριστό αισθητήρα για κάθε φακό η έναν με χρήση καθρεπτών? Περίπλοκο αλλά γίνεται... Σαν ιδέα σε τόσο μικρό σώμα είναι πάντως μεγάλος τσαμπουκας να γίνει. Ανυπομονώ για νέα. πηγα ταξιδι στην ντιζνευ με την μπουμπου μου και ενω ειχα μαζι μου την yi 4k action camera και δεν χρειαστηκε δευτερολεπτο ολα τα πλανα τα τραβηξα με ενα lg g6 και ενα smooth q gimbal αν δεις το αποτελεσμα νομιζεις οτι ειναι τραβηγμενο απο επαγγελματια. Φαντασου τι θα μπορουσε να κανει ενα κινητο με καλυτερα νυχτερινα πλανα dynamic range και περισσοτερο ζουμ Υ.Γ δες νυχτερινο βιντεο στο manual
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα