Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι πλεον πρεπει να αρχισουν να ασχολουνται περισσοτερο με τις μπαταριες....ταχυτητα εχουμε φωτογραφιες εχουμε εε μπαταρια δεν εχουμε ..σχεδον  τα περισσοτερα κινητα 1 μερα με 1,5 αντεχουν με μεση χρηση

Δημοσ.

Το έχετε δει και λέτε ότι είναι άσχημο; Γιατί το μόνο που βλέπω εγώ είναι ένα σχέδιο πιθανόν πρόχειρα φτιαγμένο σε κάποιο κινητό και μια φωτογραφία προϊόν Photoshop. Ας  υλοποιηθεί, ας βγει το τελικό και μετά βλέπουμε αν είναι άσχημο ή όμορφο ή τι κάνει. Αν έχει καλύτερο αποτέλεσμα σε φωτογραφίες η υλοποίηση σίγουρα αυτούς που τους ενδιαφέρει η φωτογραφία θα τους τραβήξει. Η ΝΟΚΙΑ προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφή και αυτό μόνο καλό θα είναι για τους καταναλωτές. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pavlos1995 είπε

Εγω πιστευω οτι πλεον πρεπει να αρχισουν να ασχολουνται περισσοτερο με τις μπαταριες....ταχυτητα εχουμε φωτογραφιες εχουμε εε μπαταρια δεν εχουμε ..σχεδον  τα περισσοτερα κινητα 1 μερα με 1,5 αντεχουν με μεση χρηση

Προσωπικα αυτο δεν μπορω να το καταλαβω... Αν γυριζεις καθε βραδυ σπιτι σου νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα να το βαζεις στον φορτιστη. Και σαν power user σε Nexus 5X με 2700mAh εβγαζα την ημερα! Δεν θα μιλησω για μεγαλυτερες μπαταριες που κυκλοφορουν σε αλλες εταιριες οπως Xiaomi, Lenovo, LG και η λιστα συνεχίζεται. Εκτος αν καποιος κανει μερες να γυρισει σπιτι του λογο οτι βρισκεται στο δρομο (πχ οδηγος) τοτε του χρειαζεται ακομα μεγαλυτερη μπαταρια. Γνώμη μου παντα αυτο! :)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Izzy Stradlin είπε

Προσωπικα αυτο δεν μπορω να το καταλαβω... Αν γυριζεις καθε βραδυ σπιτι σου νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα να το βαζεις στον φορτιστη. Και σαν power user σε Nexus 5X με 2700mAh εβγαζα την ημερα! Δεν θα μιλησω για μεγαλυτερες μπαταριες που κυκλοφορουν σε αλλες εταιριες οπως Xiaomi, Lenovo, LG και η λιστα συνεχίζεται. Εκτος αν καποιος κανει μερες να γυρισει σπιτι του λογο οτι βρισκεται στο δρομο (πχ οδηγος) τοτε του χρειαζεται ακομα μεγαλυτερη μπαταρια. Γνώμη μου παντα αυτο! :)

Υπάρχει πρόβλημα. Για τον απλό και μόνο λόγο, ότι κάθε φόρτιση σημαίνει και μείωση ζωής της μπαταρίας.:)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, ΟΤΑΝ θα βγει και ΟΠΩΣ θα βγει νη μην το αγοράσετε. Άλλωστε, τι συζητάμε; Το 80% εδώ έχει iPhone και ό,τι κι αν βγάλει η Apple θα είναι πάντα "για πρώτη φορά", το "ομορφότερο" και το "καλύτερο", ακόμη κι έχει notch γύρω γύρω και ass unlock. Άρα δεν θα αγοράσουν ποτέ κάτι άλλο. Αλλά κάθε φορά θα πρέπει να απαξιώνουν ό,τι ΚΑΛΥΤΕΡΟ βγαίνει (ή πρόκειται να βγει στο μέλλον) για να αισθάνονται ότι η ετήσια 1000άρικη συνδρομή τους στην Apple αξίζει. Τόσο απλά...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Izzy Stradlin είπε

Με ολη την καλη διάθεση αλλα αποκλείεται να είσαι power user ,να σου φτάνουν τα  2700mah και να βγάζεις και την ημερα .

Επεξ/σία από Drunkard
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά 1ον άσχημο δεν το λες για 2 λόγους 1) γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι η διάταξη στις κάμερες και 2) γιατί δεν έχουμε δει ακόμα το μπροστά.
2ον αν δεν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία δεν θα καταλάβεις ποτέ την αξία αυτών των τηλεφώνων, έχω πολλούς φίλους που με κοροιδεύουν με xiaomi mi6 για το ότι η samsung με κλέβει κλπ αλλά όταν θέλουν να στείλουν στο γκομενάκι σέλφι σε χαμηλό φωτισμό το δικό μου τηλέφωνο παίρνουν, προσωπικά λόγο δουλειάς τραβάω 30-40 φωτογραφίες την μέρα τις οποίες επεξεργάζομαι και ανεβάζω online ή τις στέλνω σε πελάτες επί τόπου άρα η κάμερα είναι ο βασικός λόγος αγοράς του κινητού μου.

3ον ο επεξεργαστής υποστηρίζει μέχρι 7 κάμερες άρα καταλαβαίνετε ότι το πράγμα εκεί πάει σιγά σιγά, κάνουν πειραματόζωα τα smartphone μας για να εξελείξουν μια τεχνολογία που στο τέλος θα τους χρειαστεί ώστε να μικρύνουν σε μέγεθος τις dslr

Τέλος να πω σε κάποιους που είπαν ότι πρέπει να κοιτάξουν λίγο το κομμάτι μπαταρία, έχουν δίκιο και να ενημερώσω ότι το κάνουν κι αυτό, όπως γκρινιάζατε για το δακτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη και ότι δεν σας βολεύει και ότι το θέλετε κάτω από την οθόνη...; εε οι εταιρίες σας άκουσαν και το έκαναν, έτσι και με τις μπαταρίες, υπάρχει εταιρία στην ινδία που μπόρεσε να φτιάξει μπαταρία που φορτίζει σε 100% σε 5 λεπτά με ίδιο χρόνο αποφόρτισης και ξέρω θα πείτε ότι όσο το φορτίζεις μειώνετε ο χρόνος ζωής της μπαταρίας, η μόνη απάντηση που έχω να σου δώσω είναι η εξής, όσο χαλάς σε 3 μέρες για καφέ τσιγάρα και τυρόπιτα κοστίζει η μπαταρία που θα χρειαστεί να αλλάξεις σε 2 χρόνια οπότε κομμένες οι δικαιολογίες...
Προσωπικά εύχομαι να δουλέψει το σύστημα της nokia και για καλύτερο design θα πρότεινα φιμέ γιαλί όλο πίσω και οι κάμερες κάτω από το γυαλί (όπου έχει κάμερες να μην είναι φιμέ το γυαλί) έτσι πιστεύώ θα είναι κόσμημα...

Επεξ/σία από touotaae86
  • Like 1
Δημοσ.

Μα αυτό λέμε.Ότι αν την φορτίζεις κάθε μέρα δεν θα βγάλει τα 2 χρόνια όσο θα βγάλει μία άλλη μπαταρία με νορμάλ χρήση!!! Όσο για τις 3 μέρες καφέ,τσιγάρα και τυρόπιτα ΔΕΝ κάνω κανένα από αυτά!!!!:D Κάνω υγιεινή ζωή!!!:)  Όπως υπάρχει και πολύς κόσμος που ΔΕΝ τρώει τέτοιες χαζομάρες κι ούτε καπνίζει. Οπότε κομμένες οι δικαιολογίες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...