mitseuler Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, gatokoritso είπε το τερματίσαμε με τα fake news.τα ίδια τα media το ξεκίνησαν όλο αυτό που αντέγραφαν οτι βλακεία έβρισκαν χωρίς καν να μπουν στη διαδικασία κάποιας έρευνας.οι πολίτες το μόνο που χρειάζονται, για αρχή, είναι κοινή λογική που αμφιβάλω αν οι κυβερνήσεις θέλουν να καλλιεργήσουμε.. Το σχόλιο ΔΕΝ είναι πολιτικό. Το καλοκαίρι του 2015 εφαρμόστηκαν κάπιταλ κοντρόλς. Ένα από τα κύρια επιχειρήματα (εκατέρωθεν των πολιτικών πλευρών τότε στην τηλέοραση αλλά και των δημοσιογράφων) ήταν η ανακοίνωση του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα ή όχι του χρέους. Μιλάμε για μια ανακοίνωση 6 (ή 8) γραμμών χωρισμένη στη μέση που οι μέν στηρίζαν τη ρητορική τους στις πρώτες 3 γραμμές και οι δε στις άλλες 3. Και ένας λαός σε πλήρη αφασία που δε μπαίνει στον κόπο να διαβάσει 6 γραμμές κείμενο αλλά είναι υπεύθυνος αρκετά να ψηφίζει ναι/οχι κτλ. Παραθέτω το παράδειγμα γιατί δεν νομίζω οτι η λύση είναι ο περιορισμός αλλά η δυνατότητα ο κόσμος πραγματικά να κρίνει. Υπάρχει στην Ελλάδα ΕΣΡ, ασχολήθηκε ποτέ με το παραπάνω θέμα..;;; Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό... 1
Chester_Nox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στις 22/1/2018 στις 2:56 ΜΜ, sjjj15 είπε Δεν ξερω... μήπως αυτό θα βοηθούσε στον έλεγχο της γνώσης ? Ποιός καθορίζει αν είναι κάτι ψέυτικο ή αληθινό ? Αν κάτι για παράδειγμα είναι είδηση που είναι ενάντια σε μιά κυβέρνηση ή ένα οργανισμό ? Cross reference, ξερωγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα