leros2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, nekronon είπε Νομιζω πως ξεκαθαρισα το θεμα με το gpu εχω βαλει σε προτεραιότητα τον cpu λογο οτι ειναι παρα πολυ αργος και δευτερον ειπα ξεκαθαρα οτι ξερω ποιον gpu θελω να παρω απλα ολα στην ωρα τους Αν πιστεύεις Ότι η cpu κρατάει πίσω την Rx 560 και με την αλλαγή του θα μεταμορφωθεί η vga, θα σε δυσαρεστήσω.....
nekronon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Αν πιστεύεις Ότι η cpu κρατάει πίσω την Rx 560 και με την αλλαγή του θα μεταμορφωθεί η vga, θα σε δυσαρεστήσω..... Οταν ο cpu μου δεν μπορει να τρεξει pubg και το τρεχω μονο με της επιδόσεις της καρτας σημενει οτι δεν παιρνω αυτο που μπορει να δωσει τουλαχιστον στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν ειπα οτι με τον 1600 θα ειναι σαν να εχω 1060 αλλα τουλάχιστον θα παιζω το pubg στην συγκεκριμενη περιπτωση στα medium αντι για τα very low. Ξερω τι εχω μεσα στο υπολογιστη μου δεν ειμαι τοσο ασχετος
efkar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ στην θέση σου άμα βιαζόμουν θα κοιτούσα είτε σε r5 1600 είτε σε i3-8100 αφού μπορείς να περιμενεις 1-2 μήνες που θα βγούν φθηνότερες μητρικές για ιντελ, και νέοι ryzen, περίμενε να συγκρίνεις περισσότερο τιμές και συνθέσεις να δεις τι συμφέρει προσωπικα πιστεύω είναι κακή περίδος για κάρτα γραφικών, είνα πολύ ακριβές για αυτά που προσφέρουν. Εκτός και αμα εισαι τυχερος και βρεις καμια καλη προσφορα η κατι καλο σε μεταχειρισμενο Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από efkar
leros2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, nekronon είπε Οταν ο cpu μου δεν μπορει να τρεξει pubg και το τρεχω μονο με της επιδόσεις της καρτας σημενει οτι δεν παιρνω αυτο που μπορει να δωσει τουλαχιστον στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν ειπα οτι με τον 1600 θα ειναι σαν να εχω 1060 αλλα τουλάχιστον θα παιζω το pubg στην συγκεκριμενη περιπτωση στα medium αντι για τα very low. Ξερω τι εχω μεσα στο υπολογιστη μου δεν ειμαι τοσο ασχετος Pubg με 560 σε Intel i5-8400 με medium ρυθμίσεις πάνω απο 40 fps δεν..... Κάνε το κόπο και βάλε το afterburner, θα δεις τα πάντα..... Γνώμη μου μην πάρεις τίποτα αν οικονομικά δεν είσαι έτοιμος να αλλάξεις και την κάρτα γραφικών μαζί...
nekronon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, leros2004 είπε Pubg με 560 σε Intel i5-8400 με medium ρυθμίσεις πάνω απο 40 fps δεν..... Κάνε το κόπο και βάλε το afterburner, θα δεις τα πάντα..... Γνώμη μου μην πάρεις τίποτα αν οικονομικά δεν είσαι έτοιμος να αλλάξεις και την κάρτα γραφικών μαζί... Τωρα σκεψου οτι παιζω στα 40 fps. Ειπα οτι θα αλλαξω vga τι σημενει αυτο; οτι πρεπει να τα αλλαξω ολα μαζι; και τα εχω ψαξει μην αγχωνεσαι
leros2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, nekronon είπε Τωρα σκεψου οτι παιζω στα 40 fps. Ειπα οτι θα αλλαξω vga τι σημενει αυτο; οτι πρεπει να τα αλλαξω ολα μαζι; και τα εχω ψαξει μην αγχωνεσαι 40fps τώρα, 40 και μετά .... με i5 8400 το τεστ. Και i7 8700k να πάρεις, πάλι 40 fps θα έχεις, αυτό σημαίνει τσάμπα αναβάθμιση χωρίς νέα κάρτα γραφικών.
nekronon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, leros2004 είπε 40fps τώρα, 40 και μετά .... με i5 8400 το τεστ. Και i7 8700k να πάρεις, πάλι 40 fps θα έχεις, αυτό σημαίνει τσάμπα αναβάθμιση χωρίς νέα κάρτα γραφικών. Ναι 40 στα very low 40 medium εχει διαφορα. Αυτο που λες εσυ ειναι τσαμπα τελειος το να παρω vga χωρις να εχω παρει cpu η vga θα λειτουργει οπως λειτουργεί και αυτη τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα