Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Ετσι μου χε πει ενας που ειχα παρκαρει εξω απο το μαγαζι του

και μετα του λεω τι ειναι πιο ακριβο, το αμαξι μου η το μαγαζι σου?

το βουλωσε και εφυγε 

Εισαι τυχερός έπεσες σε καλο άνθρωπο.εμενα μου κάνανε ζημιά χαρακιά σε όλο το καπό σε BMW 316 e90 τριών χρόνων αυτοκίνητο.400 ευρώ για βάψιμο.απο τότε ποτε ξανά.παντα σε πάρκινγκ η σε μέρος χωρίς καρεκλες.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sotirisl είπε

Σκέψου απλά ότι σε ημερήσια βάση, και μάλιστα πολλές φορές μέσα στην ίδια ημέρα, ο άλλος θέλει ή πρέπει να πάει κάπου με το αμάξι και δεν μπορεί ή διστάζει

Δηλαδη απο καπου δεν θα ξεκινησω κι εγω? Με τη λογικη σου (την οποια θεωρω παραλογη, το ξεκαθαριζω) εγω ειμαι σε χειροτερη μοιρα γιατι δισταζω να παω στο μερος με τα καφασια γιατι δε θα βρω να παρκαρω, αλλα επισης δισταζω και  να φυγω απο την περιοχη μου οπου δε βαζω καφασια αρα δε θα βρω να παρκαρω οταν γυρισω.

Ελπιζω να τρολαρεις παντως, διοτι δεν ειναι επιχειρηματα σοβαρα αυτα. Και σου ξαναλεω, δεν ειναι υποκειμενικο για να προσπαθησει κανεις να στο αντικρουσει, ειναι αντικειμενικοτατο πραγμα που εμπιπτει (τουλαχιστον) στον ΚΟΚ.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 22/1/2018 στις 6:00 ΜΜ, sotirisl είπε

Το να αρχίσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Όμως αλήθεια, νομίζεις ότι ο άνθρωπος που παρκάρει όπως περιγράφεις και δημιουργεί αυτή την κατάσταση πραγματικά το θέλει; Πιστεύεις ότι του δίνεται η δυνατότητα να παρκάρει σε μια ωραιότατη νομίμη θέση και επιλέγει να διπλοπαρκάρει και να κλείνει τον δρόμο;  Έχεις την εντύπωση ότι ο άλλος την βρίσκει με το να βάζει καρέκλες και καφάσια στον δρόμο και να τσακώνεται με όποιον τα μετακινεί; Προφανώς και όχι. Αγανακτισμένοι άνθρωποι είναι που δεν έχουν άλλη επιλογή. 

Ο λόγος που συμβαίνει όλη αυτή η κατάσταση με τα παρκινγκ είναι πάρα πολύ απλός. 1) Χωρίς αυτοκίνητο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 2) έχουμε μαζευτεί περισσότεροι από ότι αντέχουν οι υποδομές μας (τουλάχιστον στα αστικά κέντρα). 

Δε ξέρω αν θέλει και το κάνει, μπορεί κιόλας, αλλά σίγουρα δεν τον νοιάζει αν ενοχλεί. 

Για το ότι έχει μαζευτεί περισσότερος κόσμος στις μεγάλες πόλεις από αυτόν που αντέχουν οι υποδομές συμφωνώ.

10 ώρες πριν, gdriver είπε

και τόσον καιρό που νόμιζα πως τρελοί είναι αυτόι που δικαιολογούν την οριζόντια στάθμευση των δίτροχων για να καβατζώσουν θέση για το αμαξάκι τους. Τελικώς στην Ελλάς πάντοτε υπάρχουν νέα όρια για να σπάσει κανείς.

τό ίδιο έχω δει σε δεκάδες αστυνομιά τμηματα. ειδικώς κοντά στη φωκίωνος ο δρόμος που βρίσκεται το κτήριο της αστυνομίας είναι πάντοτε κλειστός, και τον έχει κλεισει, παρανόμως φυσικά, η ίδια η αστυνομία.

Αυτό είναι άλλο πράγμα, μπροστά από τα αστυνομικά τμήματα απαγορεύεται το παρκάρισμα αν δεν κάνω λάθος και είναι και λογικο.

(Για το οριζόντιο παρκάρισμα μηχανής, το νομότυπο έτσι είναι, αν φωνάξεις τροχαία γι'αυτό το πράγμα δηλαδή δεν μπορεί να τον γράψει).

Δημοσ.
12 ώρες πριν, mp123 είπε

Εισαι τυχερός έπεσες σε καλο άνθρωπο.εμενα μου κάνανε ζημιά χαρακιά σε όλο το καπό σε BMW 316 e90 τριών χρόνων αυτοκίνητο.400 ευρώ για βάψιμο.απο τότε ποτε ξανά.παντα σε πάρκινγκ η σε μέρος χωρίς καρεκλες.

Δεν ηταν καλος ανθρωπος, ηταν μαλακας. Απλα φοβηθηκε περισσοτερο απ οσο εγω.

Δημοσ.

Σε μερικά αστυνομικά τμήματα κλείνουν με εμπόδια τον δρόμο τις νυχτερινές ώρες γιατί φοβούνται μην περάσει κανείς με αυτοκίνητο και τους γαζωσει.

Δημοσ.
Στις 1/23/2018 στις 7:03 ΜΜ, sotirisl είπε

γιατί; αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου, προσπάθησε να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα...

Είναι απόψεις αυτές για να μπει κάποιος σε αντιπαράθεση μαζί σου;

Ας τους δικαιολογήσουμε όλους λοιπόν, αυτούς που βάζουν καρέκλες τραπέζια για να κλείσουν θέσεις, αυτούς που παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων,

Αυτούς που παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια κτλ.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα, δεν θες να μπεις στην διαδικασία να παρκάρεις όπως όλος ο κόσμος; Δεν παίρνεις αμάξι!!

Θες ντε και καλά αμάξι; Δεκτό, είτε ψάχνε να βρεις όπως όλοι μια θέση όποτε αδειάσει είτε πλήρωσε παρκινγκ.

Και μάγκας και γύφτος δεν γίνεται να είσαι. 

Ο δρόμος δεν ανήκει σε κανέναν, ανήκει σε όλους. Με αφήνει εντελώς αδιάφορο τι ζόρι μπορεί να τραβάει ο καθένας για να βάζει καφάσια και καρέκλες.

Μην σώσει και οδηγήσει ποτέ ξανά από το άγχος του αν θα βρει θέση ή όχι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως κανετε ετσι για μια θεση παρκινγκ.η το αφηνετε σε παρκινγκ με πληρωμη η να μην γκρινιαζετε.προσωπικα πριν λιγο καιρο πηρα σκουτερ και ησυχασα.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mp123 είπε

Πως κανετε ετσι για μια θεση παρκινγκ.η το αφηνετε σε παρκινγκ με πληρωμη η να μην γκρινιαζετε.προσωπικα πριν λιγο καιρο πηρα σκουτερ και ησυχασα.

Γκρινιάζουμε γιατί μερικοί έχουν την ιδέα ότι εμείς είμαστε μαλάκες - μαζοχιστές και γουστάρουμε να γυρνάμε στενά γύρω γύρω ενώ αυτοί βάζουν ότι μαλακία έχουν για να κρατήσουν την θέση.

Το παρκινγκ για όποιον έχει τέτοια κολλήματα είναι μονόδρομος.

Αλλά το γύφτος και μάγκας που είπα πιο πάνω δεν το είπα τυχαία, στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JohnTehGreek είπε

Γκρινιάζουμε γιατί μερικοί έχουν την ιδέα ότι εμείς είμαστε μαλάκες - μαζοχιστές και γουστάρουμε να γυρνάμε στενά γύρω γύρω ενώ αυτοί βάζουν ότι μαλακία έχουν για να κρατήσουν την θέση.

Το παρκινγκ για όποιον έχει τέτοια κολλήματα είναι μονόδρομος.

Αλλά το γύφτος και μάγκας που είπα πιο πάνω δεν το είπα τυχαία, στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Εγω μια φορα την πατησα.οταν βλεπω καρεκλες καδους και λοιπα και δεν εχει θεση παω σε παρκινγκ οταν ειμαι με το αυτοκινητο.

Δημοσ.

Η λυση ειναι να εχεις ενα ρημαδι και να σπρωχνεις τις καρεκλες η τους καδους με το ιδιο το αυτοκινητο. Εαν ειναι αρκετα ρημαδι ο "μαγκας" καταλαβαινει οτι οσο και να το χαραξει δεν θα σε πειραξει καθολου. Αυτα ειναι αυτοκινητα.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, orck είπε

Η λυση ειναι να εχεις ενα ρημαδι και να σπρωχνεις τις καρεκλες η τους καδους με το ιδιο το αυτοκινητο. Εαν ειναι αρκετα ρημαδι ο "μαγκας" καταλαβαινει οτι οσο και να το χαραξει δεν θα σε πειραξει καθολου. Αυτα ειναι αυτοκινητα.

Τωρα ειπες το καλυτερο.σωστος

Δημοσ.
20 ώρες πριν, orck είπε

Aυτοι με το ρημαδι κανουν το αλλο , παρκαρουν σε γωνιες χυμα (δεν βλεπεις να δεις για να βεις απ το στοπ φαση) , παρκαρουν σαν συγκρουομενα μπαμ μπουμ κατα βαση ! Παρολα αυτα με αυτα που βλεπω αυτα τα λιγα χρονια που οδηγω, οντως ενα χάρβαλο ειναι η λυση απο την αποψη δε σε νοιαζει να το γρατσουνισουν να το ακουμπησουν , να το κοπανησουν (σε λογικα πλαισια)

Δημοσ.
Στις 23/1/2018 στις 1:21 ΜΜ, gdriver είπε

και τόσον καιρό που νόμιζα πως τρελοί είναι αυτόι που δικαιολογούν την οριζόντια στάθμευση των δίτροχων για να καβατζώσουν θέση για το αμαξάκι τους. Τελικώς στην Ελλάς πάντοτε υπάρχουν νέα όρια για να σπάσει κανείς.

Το ξερεις πιστευω οτι ετσι οριζει ο κοκ για το παρκαρισμα των διτροχων ετσι;
Αλλο που εχουμε φιλοτιμο και τα σφηνωνουμε αναμεσα στα παρκαρισμενα και  τα ριχνει ο καθε κουταμαρας..

2 ώρες πριν, panosno1com είπε

Aυτοι με το ρημαδι κανουν το αλλο , παρκαρουν σε γωνιες χυμα (δεν βλεπεις να δεις για να βεις απ το στοπ φαση) , παρκαρουν σαν συγκρουομενα μπαμ μπουμ κατα βαση ! Παρολα αυτα με αυτα που βλεπω αυτα τα λιγα χρονια που οδηγω, οντως ενα χάρβαλο ειναι η λυση απο την αποψη δε σε νοιαζει να το γρατσουνισουν να το ακουμπησουν , να το κοπανησουν (σε λογικα πλαισια)

Και εγω τεινω να πουλησω το αμαξι και να παρω κανενα πιο παλιο να κανω τη δουλεια μου.
Καθως ειμαι του διτροχου,δεν το οδηγαω πολυ συχνα το αμαξακι μου,με αποτελεσμα να μενει πολλες μερες στο παρκινγκ που εχει η συνοικια.
Θα ελεγε κανεις οτι γλυτωνω απο τα γδαρσιματα,αλλα οχι.. Βλεπω μονιμως παρκαρισμενα κολλητα στο δικο μου,σε φαση να μη μπορω σχεδον να μπω στο αμαξι μου.
Φυσικα αυτοι οταν βγηκαν απο το δικο τους δεν τους απασχολησε το ποσο θα ανοιξουν την πορτα,με αποτελεσμα να μου εχουν κανει το αμαξι ολο σημαδια.

Εβαλα χερι σε ενα μπαρμπα,αλλα αρνηθηκε οτι παρκαρει κοντα στο αμαξι μου. "Μαστορα" του λεω,"πηγα να μπω στο αμαξι μου και δε μπορουσα,τι μου λες οτι δεν παρκαρεις κοντα;"

Φυσικα το σημαδι ηταν και στο υψος της πορτας του και στο ιδιο χρωμα,αλλα συνεχισε να το αρνειται..

Δημοσ.

Α ρε Ελλάδα,να βγάζει φωνη αυτός που κάνει την καραμπινατη παρανομία,να καπαρωνει δηλαδή εντελώς παράνομα με το έτσι θέλω θέση για το αμάξι του,και ο άλλος που έχει το δίκαιο,την λογική και τον νομο με το μέρος του,διότι είναι κάλλιστα νόμιμο να πάρει το καφάσι και να παρκάρει, να φοβάται μην του κανουν ζημιά. Η αστυνομία να μην ασχολείται και να υπάρχουν και ατομα που να τον δικαιολογουν.

Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτήν τη χώρα,επικρατούν οι τσαμπουκαδες,οι σταρχιδιστες.Άκου εκεί δικαιολογία επειδή δεν έχει πολλές θέσεις κλείνω μια με ενα τελάρο επειδή έτσι γουσταρω.Αυτός που το κάνει, το κάνει συνειδητά,αυτός είναι που θα κλείσει εξοδο γκαράζ,αυτός που θα παρκάρει σε θέσεις αναπήρων,αυτός που θα κλείσει τον άλλον επειδή έτσι γουσταρει,ΑΛΛΑ αν κλείσει κάποιος άλλος αυτον τον σταρχιδιστη θα φωνάζει σαν τρελός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...