unforgiven Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 H δικαιολογία πως η θέση τους ανήκει δεν στέκει πουθενά. Είναι δημόσιος ο δρόμος και δεν ανήκει σε κανέναν. Ή μάλλον, ανήκει σε όλους εξ' ίσου. Δεν περνάς κάποια μέρα από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα να τους μιλήσεις; Και αν σου απαντήσουν "ώχου μωρέ..." ή αόριστα ζήτησε να κάνεις γραπτή καταγγελία, ώστε να πάρεις γραπτή απάντηση. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, sotirisl είπε Το να αρχίσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Όμως αλήθεια, νομίζεις ότι ο άνθρωπος που παρκάρει όπως περιγράφεις και δημιουργεί αυτή την κατάσταση πραγματικά το θέλει; Πιστεύεις ότι του δίνεται η δυνατότητα να παρκάρει σε μια ωραιότατη νομίμη θέση και επιλέγει να διπλοπαρκάρει και να κλείνει τον δρόμο; Έχεις την εντύπωση ότι ο άλλος την βρίσκει με το να βάζει καρέκλες και καφάσια στον δρόμο και να τσακώνεται με όποιον τα μετακινεί; Προφανώς και όχι. Αγανακτισμένοι άνθρωποι είναι που δεν έχουν άλλη επιλογή. Ο λόγος που συμβαίνει όλη αυτή η κατάσταση με τα παρκινγκ είναι πάρα πολύ απλός. 1) Χωρίς αυτοκίνητο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 2) έχουμε μαζευτεί περισσότεροι από ότι αντέχουν οι υποδομές μας (τουλάχιστον στα αστικά κέντρα). Kατσε μισο λεπτακι, δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Αντε και ισχυει πως δεν το θελει πραγματικα να καβατζωνει τη θεση με καφασια. Ουτε εγω θελω να τα κλωτσησω μακρια και να διαπληκτιστω αλλα να που με αναγκαζει να το κανω. Ποιος εχει δικιο, εγω ή αυτος? Δε θα ηταν σουπερ να υπηρχε ενας τροπος να το βρουμε? Wait, υπαρχει, λεγεται κ.ο.κ. και οριζει πως τα καφασια απαγορευονται. Αρα μετα λυπης μου θα καλεσω την αστυνομια. Ασε που αν ηταν ετσι, σε ολες τις περιοχες, ολοι οι αγανακτισμενοι κατοικοι/οδηγοι, θα καβατζωναμε και απο μια θεση στο οδοστρωμα. Και μετα το χαος. 4 1
phanispal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμμέσως πλην σαφώς, ο sotirisl δικαιολογεί τους γείτονές μου, που έχουν καταφέρει να έχουν κάνει το δρόμο έξω απ' το σπίτι τους ιδιοκτησία τους. Έχουν τσακωθεί με τη γειτονιά, και κανείς πλέον δεν ασχολείται μαζί τους. Ξέρουν πλέον ότι όταν χρειαστεί να ξεκουβαλήσουν, θα βάλουν τον κουβά τους και όταν γυρίσουν θα έχουν πού να βάλουν το μπρίκι τους. Αμ πώς; Του αρέσει να το κάνει; Αναγκάζεται όμως. Εγώ που γυρνάω απ' τη δουλειά και ψάχνω στα γύρω στενά έχω λιγότερα δικαιώματα. Δηλαδή έχουμε ξεφύγει έτσι; Πλέον δεν κρύβονται, βγαίνουν και δικαιολογούν τους εαυτούς τους ευθαρσώς. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από phanispal 3
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, sotirisl είπε Το να αρχίσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Όμως αλήθεια, νομίζεις ότι ο άνθρωπος που παρκάρει όπως περιγράφεις και δημιουργεί αυτή την κατάσταση πραγματικά το θέλει; Πιστεύεις ότι του δίνεται η δυνατότητα να παρκάρει σε μια ωραιότατη νομίμη θέση και επιλέγει να διπλοπαρκάρει και να κλείνει τον δρόμο; Έχεις την εντύπωση ότι ο άλλος την βρίσκει με το να βάζει καρέκλες και καφάσια στον δρόμο και να τσακώνεται με όποιον τα μετακινεί; Προφανώς και όχι. Αγανακτισμένοι άνθρωποι είναι που δεν έχουν άλλη επιλογή. Ο λόγος που συμβαίνει όλη αυτή η κατάσταση με τα παρκινγκ είναι πάρα πολύ απλός. 1) Χωρίς αυτοκίνητο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 2) έχουμε μαζευτεί περισσότεροι από ότι αντέχουν οι υποδομές μας (τουλάχιστον στα αστικά κέντρα). Φυσικα και το θελει Γραφει στα αρχιδια του ολους τους αλλους, για να βολευεται ο ιδιος. Πρεπει να παρεις τη καρεκλα και να του σπασεις πρωτα το κεφαλι και μετα το αμαξι, μονο ετσι θα μαθει.
djuan1988 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, sotirisl είπε Το να αρχίσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Όμως αλήθεια, νομίζεις ότι ο άνθρωπος που παρκάρει όπως περιγράφεις και δημιουργεί αυτή την κατάσταση πραγματικά το θέλει; Πιστεύεις ότι του δίνεται η δυνατότητα να παρκάρει σε μια ωραιότατη νομίμη θέση και επιλέγει να διπλοπαρκάρει και να κλείνει τον δρόμο; Έχεις την εντύπωση ότι ο άλλος την βρίσκει με το να βάζει καρέκλες και καφάσια στον δρόμο και να τσακώνεται με όποιον τα μετακινεί; Προφανώς και όχι. Αγανακτισμένοι άνθρωποι είναι που δεν έχουν άλλη επιλογή. Ο λόγος που συμβαίνει όλη αυτή η κατάσταση με τα παρκινγκ είναι πάρα πολύ απλός. 1) Χωρίς αυτοκίνητο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 2) έχουμε μαζευτεί περισσότεροι από ότι αντέχουν οι υποδομές μας (τουλάχιστον στα αστικά κέντρα). Όχι, θέλει και το κάνει. Έχει επιλογή να παρκάρει λίγο παρακάτω. Για όσους γνωρίζουν η Ανατολικής Θράκης έχει κενές θέσεις το βράδυ, αλλά τα στενά τριγύρω είναι όλα κλειστά, γιατί θέλουν όλοι να παρκάρουν κάτω από το σπίτι τους. Και δε γίνεται τίποτα. Αν γινόταν πιστεύω θα τα έβαζαν μέσα στην κουζίνα τους. 1
kiko33gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Εδώ έξω από την Τροχαία στο Μεταξουργείο ακριβώς σε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του δρόμου έχουν βγάλει γλάστρες για να μην παρκάρουν και δε γίνεται τίποτα. Σιγά μην τρέχουν για τέτοια θέματα.
gdriver Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 και τόσον καιρό που νόμιζα πως τρελοί είναι αυτόι που δικαιολογούν την οριζόντια στάθμευση των δίτροχων για να καβατζώσουν θέση για το αμαξάκι τους. Τελικώς στην Ελλάς πάντοτε υπάρχουν νέα όρια για να σπάσει κανείς. τό ίδιο έχω δει σε δεκάδες αστυνομιά τμηματα. ειδικώς κοντά στη φωκίωνος ο δρόμος που βρίσκεται το κτήριο της αστυνομίας είναι πάντοτε κλειστός, και τον έχει κλεισει, παρανόμως φυσικά, η ίδια η αστυνομία.
mp123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα.ειναι ζώα αυτοί που το κάνουν.θα σου κάνουν ζημιά στο αυτοκίνητο.
Aims Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Συμφωνω με τον φιλο πιο πανω..Και τροχαια να φερεις και να τους γραψει,θα στην φερουν αλλιως.. Θα σου χαλασουν το αυτοκινητο.. Ειναι γεματη ψευτομαγκες η Ελλαδα..
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, mp123 είπε Δεν υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα.ειναι ζώα αυτοί που το κάνουν.θα σου κάνουν ζημιά στο αυτοκίνητο. Ετσι μου χε πει ενας που ειχα παρκαρει εξω απο το μαγαζι του και μετα του λεω τι ειναι πιο ακριβο, το αμαξι μου η το μαγαζι σου? το βουλωσε και εφυγε
sotirisl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 @Speculoos δεν τρολλάρω καθόλου! λέω τα αυτονόητα πράγματα, δηλαδή: 1) Με την αστυνομία και τις μαγκιές δεν λύνεται το πρόβλημα. Η αστυνομία δεν έρχεται ποτέ για τέτοια θέματα και ακόμα και αν έρθει πιθανότατα δεν θα καταφέρει να κόψει πρόστιμο. Αν πας να κλωτσήσεις την καρέκλα και το καφάσι (ή τελικά η αστυνομία καταφέρει και κόψει πρόστιμο στον παραβάτη), το πιο πιθανό είναι να βρεις το αμάξι σου σε αθλία κατάσταση, από το να σου έχουν πετάξει 'απλα' αυγά στο παμπριζ μέχρι να λείπουν οι πόρτες (το έχω δει και αυτό σε αμάξι κυρίας που πούλαγε τσαμπουκάδες σε Ρωσοπόντιους). Και εσύ μετά τι θα κάνεις; θα κάψεις το αμάξι του άλλου; Ή θα πας να τον βρεις να παίξεις μπουνιές; Και αν πέσεις σε κανά τρελό και εκείνη την στιγμή βγάλει το αεροζόλ και σε ψεκάσει στα μάτια; Οι μαγκιές και οι τσαμπουκάδες ζωή εκεί έξω απέχουν πολύ από τις μαγκιές στο Μπλα Μπλα του insomnia.gr. Και έστω και τσακώνεσαι μια φορά με κάποιον που έχει βάλει καφάσι και όντως απομακρύνει το καφάσι. Αυτό θα λύσει το πρόβλημα; Μόλις φύγεις δεν θα το ξανακάνει; 2) Προσπαθώ να εξηγήσω οτι την αγανάκτηση και τον αναβρασμό που νιώθει κάποιος που βλεπει το καφάσι στον δρόμο, την νιώθει επί δέκα ο αλλος που βάζει το καφάσι. Σκέψου απλά ότι σε ημερήσια βάση, και μάλιστα πολλές φορές μέσα στην ίδια ημέρα, ο άλλος θέλει ή πρέπει να πάει κάπου με το αμάξι και δεν μπορεί ή διστάζει επειδή ξέρει ότι όταν έρθει θα δυσκολευτεί πολύ να βρει να παρκάρει. Και την ταλαιπωρία που ζεις εσύ μια φορά μέσα στην ημέρα την βιώνει ο άλλος με το καφάσι δέκα φορές. Απο την δικιά του πλευρά, του στερείται το αυτονόητο δικαιώμα της ελευθερίας, να μπορεί να πάει κάπου με το αυτοκίνητο.
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δηλαδη εγω που θα πρεπει να παρκαρω πρεπει οχι μονο να υποστω οσα υποκειται ο μαλακας με το καφασι, αλλα πρεπει να υποστω ΚΑΙ τον μαλακα με το καφασι. Ο οποιος εκτος απο μαλακας και σταρχιδιστης, ειναι και χαζος, γιατι την ωρα που λειπει αυτος και το καφασι τρωει μια θεση, θα μπορουσε να εχει παρκαρει καποιος αλλος εκει, και να μειωθει εστω και στο ελαχιστο το προβλημα του παρκινγκ αλλα προφανως δε το σκεφτηκε αυτο, γιατι ειναι χαζος.
sotirisl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 16 minutes ago, phanispal said: Έλα εντάξει, πετάξτε τον έξω. γιατί; αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου, προσπάθησε να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα