Hellaslover Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Γενικευω το θεμα αλλα αυτο που με απασχολει λιγο ειναι οτι πριν καμποσους μηνες παρατηρησα κατι σαν σπυρακι η μαλλον κατι σαν ελια στο χρωμα του δερματος πανω στη μυτη στο αριστερο ρουθουνι. Δε ξερω πως να το εξηγησω καλυτερα. Σημερα ειδα εχω βγαλει κατι πολυ παρομοιο πανω πανω στη μυτη απο τα δεξια. Αυτο πρεπει να εγινε τις τελευταιες μερες γιατι χτες και σημερα προσπαθουσα να το ξυσω να φυγει χωρις να δωσω πολυ σημασια αλλα τωρα ειδα στο καθρεφτη οτι ειναι οπως το αλλο στο ρουθουνι. Τι ειναι; μπορει με καποια κρεμα να φυγει; και γιατι δημιουργουνται; η αληθεια ειναι οτι δε πλενω το προσωπο συχνα, 1-2 φορες τη βδομαδα με face wash, και σκετο νερο οταν κανω μπανιο.
Dimi00 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατι σαν ελιά στο χρώμα του δέρματος. Blackhead δεν είναι, γιατι το blackhead ειναι black Κρεμες απο φαρμακειο θα ζητήσεις, υπαρχουν απειρες. Αναλογα με το δερμα σου, θα σου δωσει την κατάλληλη ο φαρμακοποιός Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00
alxlightning Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Κατι σαν ελιά στο χρώμα του δέρματος. Blackhead δεν είναι, γιατι το blackhead ειναι black βγαίνει και σε πιο δερματι αποχρώσεις
Dimi00 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, alxlightning είπε βγαίνει και σε πιο δερματι αποχρώσεις Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα μήπως εννοεί τα ασπρα που βγαινουν απ τον ιδρώτα τοτε Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00
alxlightning Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Dimi00 είπε Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα αλήθεια λέω δεν αστειεύομαι, ειδικά μύτη με τόσους σμηγματογόνους είναι πιθανό για ελιά που βγαίνει απ τι μια μέρα στην άλλη δε νομίζω
vrwmiaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Πάρε ένα της loreal, δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι πορτοκαλί.καθαρίζω το πρόσωπο και αφήνει την γενειάδα μου απαλή.
dimpa16 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Hellaslover είπε Γενικευω το θεμα αλλα αυτο που με απασχολει λιγο ειναι οτι πριν καμποσους μηνες παρατηρησα κατι σαν σπυρακι η μαλλον κατι σαν ελια στο χρωμα του δερματος πανω στη μυτη στο αριστερο ρουθουνι. Δε ξερω πως να το εξηγησω καλυτερα. Σημερα ειδα εχω βγαλει κατι πολυ παρομοιο πανω πανω στη μυτη απο τα δεξια. Αυτο πρεπει να εγινε τις τελευταιες μερες γιατι χτες και σημερα προσπαθουσα να το ξυσω να φυγει χωρις να δωσω πολυ σημασια αλλα τωρα ειδα στο καθρεφτη οτι ειναι οπως το αλλο στο ρουθουνι. Τι ειναι; μπορει με καποια κρεμα να φυγει; και γιατι δημιουργουνται; η αληθεια ειναι οτι δε πλενω το προσωπο συχνα, 1-2 φορες τη βδομαδα με face wash, και σκετο νερο οταν κανω μπανιο. Περίπτωση να πας σε δερματολόγο και να σου πει,αφού το ΔΕΙ,υπάρχει; Αν σε ανησυχεί,δηλαδή.
Hellaslover Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Blackhead δεν ειναι. Εχω 2-3 κ απ αυτες πανω στο μαγουλο, αυτα ειναι σαν ingrown hair καπως σα μαυρες τελιτσες. Καμια σχεση με αυτο στη μυτη. Δε με ανησυχει ιδιαιτερα, και αυτο πανω πανω στη μυτη σα να φευγει τωρα. Εχει ξεραθει και με το ξυσιμο εφυγε ισα ισα που φενετε τωρα αλλα θα φυγει. Το αλλο στο ρουθουνι δε ξερω τι ειναι, ισως να ειναι blackhead και να μη φενετε. Με ενα καλο καθαρισμου προσωπου και μετα κρεμα πιστευω θα φυγει κ αυτο.
mindreader Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδια, για αποφυγη παρανοησεων, οσοι ξερετε για τι ακριβως μιλαμε, δεν δινετε και καμια φωτο να ειμαστε σιγουροι;
alxlightning Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 πόρος με σμήγμα είναι και απλά έχει πιο σκληρή επιφάνεια στο χρώμα του δέρματος περίπου (?)
Hellaslover Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Οριστε. Δε με ενοχλει (δε ποναει) και ειναι αρκετα μικρο, αλλα περιεργος τι ειναι. Παρατηρησα το χει κ ενας φιλος, ειναι πιο μεγαλο σαυτον και πιο πανω λιγο. Θα τον ρωτησω αν ξερει τι ειναι αν και δε νομιζω να χει νοιαστει η να χει δει δερματολογο κ αυτος 1
logokrimenos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 To είχε και ένας θείος μου αυτό ακριβώς.... Συγχωρέθηκε
Hellaslover Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, logokrimenos είπε To είχε και ένας θείος μου αυτό ακριβώς.... Συγχωρέθηκε Λολ φιλε απλα μου σπαει τα νευρα και θελω να φυγει, αλλιως βαζω σκουλαρικι στη μυτη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα