Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, fanboy είπε

Μας εχει καταστρεψει, δεν μπορουμε πια να κανουμε ενα βιντεο.. ολοκληρη ταινια και μου εκοψε τα εσοδα επειδη την θεωρει βιαη λεει...

Μπορείς να στείλεις σύνδεσμο να δούμε το έργο σου?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το δικό μου το κανάλι μια από τα ίδια λόγω συνδρομητών.

Έτσι και αλλιώς βέβαια για χόμπι το έχω άλλα όπως και να είναι είχα ανοιχτά τα έσοδα ( με ελάχιστα βέβαια κέρδη)

Επεξ/σία από Hellfire45
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

Ο Σπανουλης δεν ειναι αυτος?? :D

Όσο για το insomnia που είπε ο φιλαράκος ορίστε μια λίστα.

Απόκρυψη περιεχομένων

pcsteps.gr & .com

adslgr.com

thelab.gr

www.freestuff.gr

osarena.net

www.linuxinsider.gr/

forum.ubuntu-gr.org/

linuxmint.gr/

howtofixit.gr/forum/forum.php

Επεξ/σία από exitpc
δεν εγραψα το σχολιο που ηθελα
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι με αυτον τον ρυθμό οι διαφημιστές ουσιαστικά θα περνάνε του κεφαλιού τους και οι δημιουργοι θα πρεπει να παιζουν μπαλα..

Δημοσ.

Εισαι πολυ λαθος εδω. Ο πραγματικος κοσμος ειναι γεματος βια, ναρκωτικα, ρατσισμο, ηλιθιοτητες κλπ κλπ. Το να κλεινεις το παιδι σου η τον ιδιο σου τον εαυτο σε μια φουσκα και να εθελοτυφλεις για το τι υπαρχει εξω απο την πορτα σου ειναι μεγαλο λαθος και θα το πληρωσεις οταν αργοτερα τα συναντησεις απο κοντα. Το θεμα δεν ειναι να εθελοτυφλεις σε αυτα τα φαινομενα αλλα να μαθεις να τα διαχειριζεσαι και να τα αποφευγεις με δικη σου επιλογη ουτε των γονιων σου ουτε των συμβουλων marketing του YouTube.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ την έφαγα με το δικό μου κανάλι, έχω λίγο πάνω από 4000 ώρες προβολής αλλά δεν έχω subscribers

Δημοσ.

Αν ειχε αυτες τις πολιτικες εξαρχης ουτε το 1% των καναλιων δεν θα υπηρχαν σημερα. Ολα τα καναλια απο το μηδεν ξεκινησαν και πλεον οι αλλαγες καταστρεφουν τους νεους δημιουργους

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι και να λέτε για τον Eli εγώ το παλικάρι το συμπαθώ έχει γνώσεις ;)

Όσο για το τσεκούρωμα που κάνουν στο yt στο τέλος θα μείνουν 3 και ο κούκος αν αρχίζουν να τσεκουρώνουν.

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
Δημοσ.
Στις 1/22/2018 στις 12:09 ΜΜ, cp5120 είπε

Και για να σου το κάνω πιο κατανοητό, αν αύριο το insomnia αποφάσιζε να επιτρέπει σχόλια στο forum με βάση τις αξιολογήσεις, την ηλικία, το μορφωτικό επίπεδο, τη γνώση ορθογραφίας κτλ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ? Κι αυτό ιδιωτικό είναι.

Σαν μια πολύ καλή ιδέα :P

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...