drntg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, fanboy είπε Μας εχει καταστρεψει, δεν μπορουμε πια να κανουμε ενα βιντεο.. ολοκληρη ταινια και μου εκοψε τα εσοδα επειδη την θεωρει βιαη λεει... Μπορείς να στείλεις σύνδεσμο να δούμε το έργο σου? 2
fanboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, drntg είπε Μπορείς να στείλεις σύνδεσμο να δούμε το έργο σου?
driftingcris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Συγνώμη αλλά με αυτόν τον τίτλο τι περίμενες
Hellfire45 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και το δικό μου το κανάλι μια από τα ίδια λόγω συνδρομητών. Έτσι και αλλιώς βέβαια για χόμπι το έχω άλλα όπως και να είναι είχα ανοιχτά τα έσοδα ( με ελάχιστα βέβαια κέρδη) Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από Hellfire45
fanboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, driftingcris είπε Συγνώμη αλλά με αυτόν τον τίτλο τι περίμενες Χαχαχαχαχχα
exitpc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Ο Σπανουλης δεν ειναι αυτος?? Όσο για το insomnia που είπε ο φιλαράκος ορίστε μια λίστα. Απόκρυψη περιεχομένων pcsteps.gr & .com adslgr.com thelab.gr www.freestuff.gr osarena.net www.linuxinsider.gr/ forum.ubuntu-gr.org/ linuxmint.gr/ howtofixit.gr/forum/forum.php Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από exitpc δεν εγραψα το σχολιο που ηθελα
Sotersofter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Το θέμα είναι ότι με αυτον τον ρυθμό οι διαφημιστές ουσιαστικά θα περνάνε του κεφαλιού τους και οι δημιουργοι θα πρεπει να παιζουν μπαλα..
GoldenAssassin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Εισαι πολυ λαθος εδω. Ο πραγματικος κοσμος ειναι γεματος βια, ναρκωτικα, ρατσισμο, ηλιθιοτητες κλπ κλπ. Το να κλεινεις το παιδι σου η τον ιδιο σου τον εαυτο σε μια φουσκα και να εθελοτυφλεις για το τι υπαρχει εξω απο την πορτα σου ειναι μεγαλο λαθος και θα το πληρωσεις οταν αργοτερα τα συναντησεις απο κοντα. Το θεμα δεν ειναι να εθελοτυφλεις σε αυτα τα φαινομενα αλλα να μαθεις να τα διαχειριζεσαι και να τα αποφευγεις με δικη σου επιλογη ουτε των γονιων σου ουτε των συμβουλων marketing του YouTube. 1
kilias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Και εγώ την έφαγα με το δικό μου κανάλι, έχω λίγο πάνω από 4000 ώρες προβολής αλλά δεν έχω subscribers
AliasAndrew Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Αν ειχε αυτες τις πολιτικες εξαρχης ουτε το 1% των καναλιων δεν θα υπηρχαν σημερα. Ολα τα καναλια απο το μηδεν ξεκινησαν και πλεον οι αλλαγες καταστρεφουν τους νεους δημιουργους 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι και να λέτε για τον Eli εγώ το παλικάρι το συμπαθώ έχει γνώσεις Όσο για το τσεκούρωμα που κάνουν στο yt στο τέλος θα μείνουν 3 και ο κούκος αν αρχίζουν να τσεκουρώνουν. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
mike299 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/22/2018 στις 12:09 ΜΜ, cp5120 είπε Και για να σου το κάνω πιο κατανοητό, αν αύριο το insomnia αποφάσιζε να επιτρέπει σχόλια στο forum με βάση τις αξιολογήσεις, την ηλικία, το μορφωτικό επίπεδο, τη γνώση ορθογραφίας κτλ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ? Κι αυτό ιδιωτικό είναι. Σαν μια πολύ καλή ιδέα 1
DJTaurus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Η διαφημιστική εταιρία επί το έργον. YouTube Increasing Ads Between Music Videos So More Users Pay for Upcoming Streaming Service
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα