vlaxos80 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 παιδια ηδη εχω στην κατοχη μου αυτα τα powerline https://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/122031-tp-link-powerline-pa4010p-500mbps τα οποια και τα εχω συνδεδεμενα στο ΟΤΕTV..Μπορω να βαλω ενα ακομα εξτρα powerline για να συνδεσω και τον σταθερο υπολογιστη μου??Και αν γινεται πρεπει να βρω ενα μεμονομενο ιδιου τυπου και μαρκας??η θα ταιριαξει και καποιο αλλο powerline της Tp Link???γιατι οσο εψαξα για τα συγκεκριμενα πανε ζευγαρι απ οσο βλεπω..κι εγω χρειαζομαι μονο ενα ακομα..για δωστε τα φωτα σας ρε παιδια και αν εχετε να προτεινετε κατι ωστε να το αγορασω...ευχαριστω..
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μπορεις να προσθέσεις όσα powerline θες, αρκει να τα κανεις pair (δες το manual). Είναι παρα πολύ πιθανό να παιξουν και αλλης μάρκας, αλλά με tplink δεν θα εχεις προβλημα. 1
Zerg13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Το συνδεσα πανω σε πολυμπριζο, δεν εχω αλλη επιλογη δεν ειναι και τα 2 passthru. Εχω 2-3 επιλογες, πως μετραω ταχυτητα εγκαταστασης; Με lan speed εφαρμογη; link για κατι ευκολο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα