sea-marine Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Έχω linux mint στο λαπτοπ μου και από τοτε που έκανα update, σταμάτησε να δουλεύει το skype. Για την ακρίβεια, μου ανοίγει ένα άσπρο κάτασπρο παράθυρο όταν ανοίγω το skype και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...ούτε να στείλω μήνυμα, ούτε να κάνω κλήση. Έκανα φορματ και ξαναέβαλα πάλι τα linux mint και έκανα πάλι update και έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Το ίδιο και σε μένα, το διεγραψα και γύρισαν στην προηγούμενη εκδοση, τώρα δεν θυμάμαι την έκδοση αλλά μπορείς να την δεις στον update manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pvrytube Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Αν θελεις την γνωμη μου, εγκατεστησε Chromium και τρεχε το Skype απο την web υπηρεσια. Ολα μελι γαλα απο εκει. (σε Ubuntu Mate 16.04) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα