Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω την μητρικη ga-8i945gzme-rh και εχω εναν pentium e5300 πανω,ο οποιος κανονικα ειναι στα 2,6 ghz αλλα εμενα τωρα τρεχει στα 1,2ghz.Μπορειτε να μου πειτε γιατι?Πως θα τον κανω να τρεχει κανονικα.Επεισης αν του κανω οβερκλοκ σε αλλη μητρικη και μετα τον βαλω εδω θα παει στα στοκ του η οπως ηταν στο οβερκλοκ

ευχαριστωω

Δημοσ.

Βάλε να παίξει κάνα βίντεο ή κάνε κάτι που τραβάει πόρους και κατά 99.9% θα δεις τα GHz να είναι στα κανονικά τους. Όταν δε χρησιμοποιείς τον υπολογιστή, ο επεξεργαστής ρίχνει τη συχνότητα και την τάση λειτουργίας του, ώστε να εξοικονομεί ενέργεια, να μη ζεστένεται χωρίς λόγο και διάφορους άλλους λόγους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτην την στιγμη τρεχω insomnia facebook kai youtube γιατι ακουω μουσικη και ο πεξεργαστης δουλευει στα 90-100% και η ταχυτητα παραμενει 1,2

το ειχα σκευτει και εγω

Επεξ/σία από rwtas antreas
Δημοσ.

Από θερμοκρασίες πώς είναι; Μήπως ζεστένεται πολύ; Τρέξε ένα HWMonitor και πες μας θερμοκρασίες (ή ανέβασε screenshot καλύτερα). Αυτό να το κάνεις με το load στο 90-100% όπως είσαι τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο bios στις ρυθμίσεις για τον επεξεργαστή (ή για το overclocking) το FSB τι τιμή έχει; 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ.

δεμ υπαρχουν ρυθμισεις επεξεργαστη η για οβερκλοκ δεν το υποστιριζει

κατι που παρατηρισα η μητρηκη μου σε αυτον τον επεξεργαστη λεει N/A και πως γινετε να λεει ετσι και δουλευει?

Δημοσ.

Aν μπεις στο BIOS, πρέπει να υπάρχει section όπου θα έχει διάφορες πληροφορίες για τον επεξεργαστή, όπως τάση, πολλαπλασιαστή, ακόμα και αν δε μπορείς να τις πειράξεις (δεν παίρνω και όρκο πάντως :P ).

Επίσης, ποια Windows τρέχεις; Μήπως έχεις ενεργοποιημένο κανένα power plan εξοικονόμησης ενέργειας; Θα το βρεις στις "ρυθμίσεις διαχείρησης ενέργειας".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω τα windows 7 και ναι ηταν στη λειτουτργεια εξοικονομισεις ενεργεις αλλα τι εχω αλλαξει εδω και 1 μηνα (καμια διαφορα)

τωρα με τα bios δεν το κατεχω τρελα  αλλα και με εναν φιλο που ξερει αλλα και απο το ιντερνετ ειδα πως δεν υποστειριζει οβερκλοκ παραμονο στις ραμ

ουτε τιποτα σε σχεση με τον επεξεργαστη (χωρις ορκο και εγω)

Επεξ/σία από rwtas antreas
Δημοσ.

Βγάλε φωτογραφία με το κινητό (στήριξε το στο γραφείο ή προσπάθησε να κρατάς σταθερά το χέρι σου)  το παράθυρο PC Health Status στο bios σου και αυτό που λέει MB Intelligent Tweaker (M.I.T) 

• Like 1
Δημοσ.

έλα ρε μαν μια δουλειά είχες να κάνεις να βγάλεις 2 φωτό... εμείς πως θα μπούμε στον κόπο να σε βοηθήσουμε αν εσύ βαριέσαι να κάνεις ενα απλό πράμα για τον εαυτό σου;  :P 1) με το ζόρι καταλαβαίνω τι γράφει 2) λείπει το tweaker που θα ανέφερε τιμές και συχνότητες... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...