Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Manjaro είπε

μην πάρεις Nintendo τότε στα παιδιά σου και μάθε τα κάποιο χόμπι...

Αν δεν καταλαβαίνεις πως ειναι ξεκάθαρη κίνηση για να εξοικονομίσουν χρήματα στο prototyping περιφερικών και για να μεγαλώσουν το κέρδος τους πάραυτα πουλώντας φύκια χαρτόνια για μεταξωτές κορδέλες τότε  ανησυχώ ταμάλα για το ποια μαθήματα θα δώσεις στο παιδί σου... 

είναι σαν να χαίρεσαι που πχ τα McDonalds πλέον στο happy meal για παιδιά δεν θα ψήνουν τίποτα θα φέρνεις εσύ το τιγανάκι σου και τα υλικά θα νοικιάζεις ΜΟΝΟ 50 λεπτά/λεπτό τον χώρο της κουζίνας και θα φτιάχνεις μονος σου το happy meal σου με τα υλικά σου!!

Διδάσκει στα παιδιά την τέχνη της μαγειρικής.. καταπληκτικό.. μετά απορούμε γιατι έχουμε δικομματισμό 100 χρόνια στην ελλάδα... 

το γιατί θες να επιβάλεις την άποψη σου, και ότι εσύ πρέπει να εισαι ο σωστός... δεν το έχω καταλάβει ακόμα.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το cardboard vr απεδειξε ότι μια κατασκευή από χαρτόνι μπορεί να έχει κ πολύ χρήση κ αντοχή. 

Πανέξυπνη η ιδέα της Νιντεντο και για μεγάλους που θέλουν να κάνουν ένα δημιουργικό διάλειμμα από το hardcore gaming και προφανώς για τα παιδιά που θα δουνε ότι ένα τάμπλετ μπορεί να ζωντανεψει πολύ πιο όμορφα από τη Minecraft/candy crash χρήση του. Και βέβαια θα τα φέρει στην αγκαλιά της μαμάς Νιντεντο. :)

Όλοι κερδισμένοι, όλοι χαρούμενοι!

..εκτός από κάποιους σχολιαστές που κολυμπάνε μέσα στη χολή τους(και δε λένε να πνιγούνε!)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ περιμένω ανάλογη άνοδο τιμής και στη κονσόλα αφού έρχεται bundle με το "χαρτόνι" για συσκευασία. :o

Μια χαρά κονσόλα είναι το switch, αλλά όσοι υπερασπίζεστε την "Ν" όσο αφορά την τιμολόγηση στα αξεσουάρ της και τα virtual console μπλiμπλίκια της καλά κάνει και σας μιλκάρει :wub:.

Δημοσ.

WOW! Μου κάνει πολύ εντύπωση ότι το Switch ήταν εξ αρχής σχεδιασμένο και για κάτι τέτοιο. Πολύ καλό concept.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία ιδέα αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι επικερδές κάτι τέτοιο όταν και αν κυκλοφορήσει...

Λογικά κάθε εφαρμογή θα έχει ένα blueprint πάνω σε χαρτόνι, το οποίο ο καθένας μπορεί να εκτυπώσει-αντιγράψει σε χαρτόνι από κούτες ή και εγώ δε ξέρω τι, είτε κατεβάζοντας το (σίγουρα θα βγουν παντού) είτε από κάποιον που το έχει ήδη αγοράσει.

Εκτός αν είναι τόσο φτηνό που δε θα συμφέρει κάποιον να το κάνει (πχ 2€)...

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ.

Ουάοοοουυυυ!!! αν είναι και στην πραγματικότητα τόσο καλό όσο στη διαφήμιση..... τί να πω, μπράβο στη Nintendo, πολύ απλή και καλή ιδέα. Πηγαίνει το gameplay σε άλλα επίπεδα διασκέδασης. Να το δούμε και από κοντά πρώτα....

Αναφορά σε κείμενο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mordred είπε

Ωραία ιδέα αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι επικερδές κάτι τέτοιο όταν και αν κυκλοφορήσει...

Λογικά κάθε εφαρμογή θα έχει ένα blueprint πάνω σε χαρτόνι, το οποίο ο καθένας μπορεί να εκτυπώσει-αντιγράψει σε χαρτόνι από κούτες ή και εγώ δε ξέρω τι, είτε κατεβάζοντας το (σίγουρα θα βγουν παντού) είτε από κάποιον που το έχει ήδη αγοράσει.

Εκτός αν είναι τόσο φτηνό που δε θα συμφέρει κάποιον να το κάνει (πχ 2€)...

Ακουγόταν όταν ανακοινώθηκε το Labo, οτι η Nintendo θα παρέχει αυτά τα blueprints για οποιονδήποτε θέλει να τα τυπώνει. ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.

Αν δεν το κάνει η Nintendo πάντως είναι θέμα χρόνου να το κάνει κάποιος άλλος οπότε όλα καλά.

Δημοσ.

Για παιδιά απευθύνεται και είναι εξαιρετική ιδέα. Η ανησυχία δεν έχει να κάνει με το χαρτόνι, εξάλλου είναι ολοφάνερο πως θα κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ τα σχέδια και mods για να πειραματιστούν. Το ανησυχητικό, αν υπάρχει, έχει να κάνει με τις εφαρμογές.

Αν είναι τύπου 1-2 switch θα παίξουν 2-3 μέρες και θα τα παρατήσουν. Αν έχει διάρκεια δηλαδή η εφαρμογή που ακολουθεί το χαρτόνι.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

€69,99  για μερικά κομματια χαρτόνι ok

..το οποίο θα σκιστεί και για πλάκα (καμία συλλεκτική αξία)

Απορώ με όσους τους αρέσει, το θεωρούν πρωτοποριακό ή ακόμα και το εκθιάζουν.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 1/21/2018 στις 9:52 ΜΜ, Mark. είπε

Βλεπω σιγα σιγα να ερχονται ολο και σε πιο δυσκολη θεση sony και microsoft...λετε να ανακοινωσουν native 5k version και τιτλους :lol:

Δυσκολη θεση; Δεν το νομιζω. Και 5Κ δεν ισχυει. Θα ξεκινησουν απο φετος 8Κ τηλεορασεις κι οσο για το gaming βλεπουμε στην επομενη γενια που και παλι δεν χρειαζεται. Τα παιχνιδια εχουν σημασια κι οχι οι αναλυσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

€69,99  για μερικά κομματια χαρτόνι ok

Έχει και παιχνίδια μέσα!

(Επίσης χαρτόνι από χαρτόνι έχει διαφορά, υπάρχουν κάποια που αντέχουν πολύ!).

Επεξ/σία από zio10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...