Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, primeragt είπε

Aυτο ειναι το επισημο καναλι και το επιμαχο βιντεο. Σχεδο 57000 σχολια βλεπω εγω παντως.

Γιατι gamers φιλε μου δεν ειναι μονο οι 15-35 με τους ενω των 25 μπακοουρια nerdoules με μονη ασχολια τα hardcore games. Ειναι και γονεις μεσα σε αυτο το δημογραφικο και πολοι απο αυτους θελουν να παιξουν videogames και με τα παιδακια τους. Ουτε απαραιτητο ειναι ουτε τιποτα. Αν σε χαλαει η κονσολα μπορεις ανετα να την αγνοησεις, ο καθενας κανει τις επιλογες του αν δεν σου κανει τραβα στον επομενο.

Το επίσημο site για την Αγγλία ήταν, αυτό που δείχνεις είναι αμερικάνικό και ναι εκει ειναι πιο δημοκρατικοί και δεν κλειδώνουν τα σχόλια τα περισσότερα πάντως απο τα δημοφιλέστερα σχόλια ειναι ειρωνικά  λολ. 

Επεξ/σία από Manjaro
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η διαφορα μας ειναι οτι ενω και οι 2 δεν ενδιαφερομαστε για το προιον εσυ το θεωρεις αχρηστο και εγω απλα κατανοω το λογο υπαρξης του.

Και οι 3 εταιρειες παντως εχουν βγαλει αντιστοιχες προτασεις κατα το παρελθον. Το vr της sony το βρισκω ακριβως το ιδιο πραγμα , διαδραστικος τροπος παιξιματος, η διαφορα τους οτι απευθηνονται σε αλλο κοινο και ηλικιακο target group. Το μεν ειναι για 5χρονα και το δε για ενηλικες η εφηβους.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Manjaro said:

Αυτό το προϊόν σίγουρα απευθύνεται σε άτομα που ποστάρουν αυτά που γράφεις. 

Όσα δεν πιάνει η αλεπού...

Για άλλη μια φορά μπας και το καταλάβεις... δίνεις 300 ευρώ για να πάρεις ένα προιόν. 

και θα δίνεις τώρα άλλα 10-20 ευρώ για να πάρεις ένα χαρτόνι που  που με δική σου εργασία θα γίνεται πιάνο που θα δέχεται το 300 ευρώ προϊόν που πήρες (τα 10-20 ευρώ θα πάνε στην τσέπη αυτού που σου έδωσε με 300 ευρώ το βασικό προϊόν) 

Σκέψου τι κερδίζεις εσύ και τι κερδίζει αυτός..

Αυτός έχει ένα σορό τέτοιες ιδέες αλλά συνήθως κάνει μονο καμιά 10ριά γιατί κοστίζει τόσο ο σχεδιασμός όσο και η κατασκευή και δεν ξέρει ποιες απο αυτές τις ιδέες θα πιάσουν (το πλαστικό πιανάκι ή η πλαστική ρακέτα κτλ) 

Οπότε στο βγάζει αυτό στο πλασάρει σαν δημιουργικό σχέδιο και έτσι δεν χρειάζεται ούτε να τα κατασκευάσει ούτε να ρισκάρει ούτε τιποτα σου πουλάει και το "ειδικό" χαρτόνι σε τιμή ευκαιρίας..

Εσύ τι κερδίζεις; το να κολλήσεις 5-10 λεπτά ενα σκουπίδι/χαρτόνι στο να πάρει το σχήμα μιας συσκευής που έπρεπε να σου παρέχει ο κατασκευαστής εξ αρχής; 

Με άλλα λόγια θα δουλεύεις για την nintendo ενώ παράλληλα θα την πληρώνεις και ας είσαι εσύ ο εργαζόμενος και θα έχεις και υποδεέστερο περιφερικό που θα χαλάει...  και το αστείο είναι ότι καταφέρνει να σας πείσει και σας αρέσει κιόλας :P Γιαυτό την παραδέχομαι! 

μεγάλο κέρδος έχεις.. μάθε στο παιδί σου ξυλογλυπτική αν αυτός ήταν ο σκοπός σου θα φάει πολλές περισσότερες ώρες με αυτό και θα μάθει πολλά περισσότερα πράματα... 

Εδώ πλήρωσες 300 ευρώ και πχ 40 ευρώ για ένα παιχνίδι και τώρα θα πληρώσεις άλλα 20 ευρώ για ένα χαρτόνι της πλάκας που θα χαλάσει για να παίξεις αυτό το παιχνίδι "καλύτερα" ενώ θα έπρεπε να μπορούσες να πάρεις ένα έτοιμο περιφερικό με εγγύηση απο σοβαρά υλικά και όχι χαρτόνια.. 

Θα στάζουμε εκατοστάρικα για videogame κονσόλες για να κολλάμε χαρτόνια... τι άλλο θα ακούσω...  άρε Nintendo που σας χρειάζεται :P

Είχα γράψει δύο παραγράφους για να απαντήσω στα σοβαρά στις ανοησίες που γράφεις, μέχρι που είδα το φαιδρό περί εκμάθησης ξυλογλυπτικής σε τετράχρονο.

Εντάξει, είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Όταν με το καλό αποκτήσεις δικό σου παιδί θα αναθεωρήσεις απόλυτα τις απόψεις σου. Ή μπορεί να κάτσεις να του μάθεις ξυλογλυπτική στα τρία του, ποτέ δεν ξέρεις.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Manjaro said:

Δεν μπορείτε να καταλάβετε ΄το αυτές τις ΜΑΛΑ ...ΕΧΜ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ μπορούσατε να τις κάνετε ΚΑΙ ΠΡΙΝ!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ nintendo;;; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ;;; 

Εκτός του ότι δεν έχεις ιδέα σχετικά με το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ένα τρίχρονο, δεν έχεις κατανοήσει ακόμα δύο πολύ βασικά πράγματα:

1) Τι ακριβώς είναι και τι κάνει το LABO.

2) Σε ποιούς ακριβώς απευθύνεται.

Καλό θα ήταν να κατανοήσεις αυτά τα δύο πράγματα πριν κάτσεις και γράψεις κατεβατά. Θα σου έλεγα να ξαναδείς το βίντεο της παρουσίασης, αλλά είναι προφανές ότι και να το κάνεις δεν θα θες να τα κατανοήσεις, γιατί έχεις ήδη σχηματίσει άποψη. Ας σου εξηγήσω τα αυτονόητα:

1) Το LABO είναι ένα concept το οποίο παντρεύει τις χειροτεχνίες με το gaming. Πριν την Nintendo δεν το είχε επιχειρήσει άλλος (νομίζω, αν κάνω λάθος διόρθωσέ με). Οπότε όχι, πριν την Nintendo δεν μπορούσες να φτιάξεις μια χειροτεχνία και να της βάλεις επάνω την κονσόλα σου.

2) Το LABO απευθύνεται στους γονείς μικρών παιδιών που ήδη έχουν Switch. Προφανώς και κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα δώσει €300 για να φτιάξει ένα χάρτινο πιάνο.

Ελπίζω να σε βοήθησα να κατανοήσεις γιατί αυτά που γράφεις δεν στέκουν. Αν δεν το κατανοείς ακόμα, λυπάμαι δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανά.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Χριστέ μου, θες να μου πεις ότι ζούμε σε καπιταλιστικό πλανήτη και ότι κάθε πολυεθνική κοιτάζει τα μεγιστοποιήσει τα κέρδη της με το ελάχιστο κόστος;

Ποτέ μου δεν το είχα σκεφτεί αυτό, δεν θα κοιμηθώ απόψε. :(

όχι θέλω να σου πω ότι συνήθως ο καταναλωτής στεκόταν εμπόδιο σε αυτό και ανάγκαζε τις επιχειρήσεις να προσφέρουν κάτι για να αυξήσουν το κέρδος τους αλλά το marketing πλέον έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα και το IQ του μέσου πολίτη σε τέτοιες τάφρους που θα φτάσουν στο σημείο να σου πουλήσουν αέρα κοπανιστό την Χ μέρα και την Χ+1 να του διπλασιάσουν την τιμή και εσύ θα τους λες πάλι ευχαριστώ για την προσφορά. 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ.

Εισαι εντελως μονοδιαστατος φιλε.

Τι ειναι το gaming για ορισε το?

Αν ρωτησεις 100 ατομα σε διαφορα ηλικιακο γκρουπ θα παρεις και τις αναλογες απαντησεις βαση των παιδικων ηλικιων τους.

Gaming ειναι μια λεξη με παρα πολες εννοιες αναλογα τα ερεθισματα του καθενος. Αυτος που λιωνει στα cod/batlefrond κλπ κλπ τι διαφορα εχει απο μενα που παω για paintball σχεδον καθε βδομαδα? Α ναι τα χιλιαρικα που εχω δωσει σε εξοπλισμο και τα θεωρει αχρηστα για αυτον.

Gaming για εμενα θεωρηται πχ το forza, gt, project cars και για τον κολητο μου τα 10 βενζινοκινητα τηλεκατευθηνομενα που εχει και τρεχει καθε βδομαδα σε πιστες για χαβαλε.

Οι χειροτεχνιες ειναι μια χαρα για τα παιδακια εμεις τις φτιαχναμε και μετα φανταζομασταν πραματα με τα κιτακια αυτα τα παιδακια μπορουν κ να φτιαχνουν και να παιζουν με αυτα στα παιχνιδακια που ερχονται αντι ειτε να ασχολουνται με χειροτεχνια ειτε με τα ταμπλετ, μπορουνε να τα συνδιασουν. Αχρηστα προιοντα κυκλοφορουν με το κιλο απο ολες τις εταιρειες. Μην τα παρεις αφου δεν σου κανουν.

Δεν εισαι ο εξυπνος που καταλαβες οτι μας δουλευουν και μεις τα ζωα που δεν το διακρινουμε. Δεν ειναι για ολους!!! Σοκαριστικο το ξερω! Εγω δεν θα παρω γιατι δεν ειναι για μενα. Μπορεις και εσυ!!!

Προσπερασετο και ασχολησου μονο με τα κλασικα ps4/xbox, κοντρολερ και tv και ασε το αυτο για αυτους που το θελουν. Δεν θα χασεις τιποτα απο τη gaming σκηνη. Και τελος ξαναδες τι ειναι. Δεν ειναι περιφεριακα, ειναι κιτακια για παιδια που ερχονται με τα δικα τους μινι games οχι 3Α τιτλους!!!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή υπάρχει παρανόηση η nin από τι ανακοίνωσε πουλάει στην ουσιά τα game και τα σχέδια για να κόψει κάποιος μόνος του τα χαρτόνια θα υπάρχουν διαθέσιμα ελεύθερα στο internet. Απλά τα βάζει και σε ένα πακέτο για τους lazy :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, primeragt είπε

Εισαι εντελως μονοδιαστατος φιλε.

Τι ειναι το gaming για ορισε το?

Αν ρωτησεις 100 ατομα σε διαφορα ηλικιακο γκρουπ θα παρεις και τις αναλογες απαντησεις βαση των παιδικων ηλικιων τους.

Gaming ειναι μια λεξη με παρα πολες εννοιες αναλογα τα ερεθισματα του καθενος. Αυτος που λιωνει στα cod/batlefrond κλπ κλπ τι διαφορα εχει απο μενα που παω για paintball σχεδον καθε βδομαδα? Α ναι τα χιλιαρικα που εχω δωσει σε εξοπλισμο και τα θεωρει αχρηστα για αυτον.

Gaming για εμενα θεωρηται πχ το forza, gt, project cars και για τον κολητο μου τα 10 βενζινοκινητα τηλεκατευθηνομενα που εχει και τρεχει καθε βδομαδα σε πιστες για χαβαλε.

Οι χειροτεχνιες ειναι μια χαρα για τα παιδακια εμεις τις φτιαχναμε και μετα φανταζομασταν πραματα με τα κιτακια αυτα τα παιδακια μπορουν κ να φτιαχνουν και να παιζουν με αυτα στα παιχνιδακια που ερχονται αντι ειτε να ασχολουνται με χειροτεχνια ειτε με τα ταμπλετ, μπορουνε να τα συνδιασουν. Αχρηστα προιοντα κυκλοφορουν με το κιλο απο ολες τις εταιρειες. Μην τα παρεις αφου δεν σου κανουν.

Δεν εισαι ο εξυπνος που καταλαβες οτι μας δουλευουν και μεις τα ζωα που δεν το διακρινουμε. Δεν ειναι για ολους!!! Σοκαριστικο το ξερω! Εγω δεν θα παρω γιατι δεν ειναι για μενα. Μπορεις και εσυ!!!

Προσπερασετο και ασχολησου μονο με τα κλασικα ps4/xbox, κοντρολερ και tv και ασε το αυτο για αυτους που το θελουν. Δεν θα χασεις τιποτα απο τη gaming σκηνη. Και τελος ξαναδες τι ειναι. Δεν ειναι περιφεριακα, ειναι κιτακια για παιδια που ερχονται με τα δικα τους μινι games οχι 3Α τιτλους!!!

Θα σου πω τι δεν είναι το gaming.

Να κολλάς χαρτονάκια. 

Μπορούσες να το κάνεις και πριν στο πουλήσει η nintendo... γιατί δεν το έκανες; γιατι ήταν βλακεία.

Θέλεις να σου δείξω πως να κάνεις DIY τηλεχειριστήριο με χαρτόνι και μια πλακέτα με 20 ευρώ;;; όχι θές xbox τηλεχειριστήριο. 

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; να κάνουμε τηλεόραση και κονσόλα απο χαρτόνι και να φανταζόμαστε ότι στο χαρτόκουτο κινούνται γραφικά και παίζουμε; με μονο 150$ ? :P  θα τονώσει την φαντασία των παιδιών κατι τέτοιο σίγουρα.. 

Επεξ/σία από Manjaro
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Αυτο το οτι συνχεεις τη λεξη gaming με τα video games με ξεπερνα!!!

Gaming ειναι και τα χαρτια, τα επιτραπεζια τα σπορ τα τηλεκατευθηνομενα το paintball που ξαναειπα. Ολα παιχνιδια ειναι!! Αλλα για μεγαλυτερους αλλα για μικροτερους αλλα και για τους δυο!

Οι χειροτεχνιες για εμας ηταν μια μορφη τεχνης οταν ειμασταν μικροι, εδω το προσαρμοσαν με τη διαδραστικοτητα ενος ταμπλετ! Καντο μονος σου με ενα ταμπλετακι!

Ναι δειξε μου πως κανω τηλεχειριστηριο με χαρτονι και μια πλακετα αλλα δωσε μου και παιχνιδι να παιζω μαζι του οπως κανει η νιντεντο με αυτο.

Η βιομηχανια των video games εχει μεγαλυτερα προβληματα εδω και χρονια απο τη νιντεντο και τα χαρτονια της. Εδω και χρονια βγαινουν μεσοτελειομενα παιχνιδια που εχουν κομμενο περιεχομενο και το πλασαρουν day one ως dlc. Εχουν βαλει τα microtransactions μεσα σε πολους 3Α τιτλους εδω και καιρο και μεχρι το battlefront η κοινοτητα εχει κανει μπεεε εδω και καιρο αλλα δε βλεπω αντιδρασεις επι αυτου. Τα χαρτονια μας πειραξαν που δεν απευθυνονται στους gamers ετσι και αλλιως εξαρχης!!!

Ας κραξουμε καλυτερα τις πρακτικες αρμεγματος με τα dlc και microtransactions και τις golden silver και λοιπες εκδοσεις μπουρδες που τις παιρνεις τωρα μαζι με τα season pass για 60+30$ κατα μεσω ορο και μετα απο 10μηνες παιζουν στα 40$ game of the year edition με ολλα μεσα. Αυτο δεν ειναι καρα αρμεγμα των gamers που θελουν να το παιξουν την ωρα που βγαινει???

Δημοσ.

Χωρίς να το έχω δει από κοντά και να έχω μία πιο καλή γνώμη,νομίζω ότι θα είναι μια μεγάλη χαζομάρα να δώσω ένα σκασμό λεφτά για την κονσόλα και μερικά παιχνίδια,και πόσα ακόμα από πίσω για χαρτόνια και κουραφέξαλα της nintendo και σε 10-20 λεπτά το παιδί ή να το χαλάσει ή να πάει κάτι στραβά στο ένωμα των χαρτονιών και να μου ζητάει να το ξανααγοράσω.Αμ δε!!!
500+ ευρώ για χαρτοκοπτική είναι πολλά τα λεφτά.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Χωρίς να το έχω δει από κοντά και να έχω μία πιο καλή γνώμη,νομίζω ότι θα είναι μια μεγάλη χαζομάρα να δώσω ένα σκασμό λεφτά για την κονσόλα και μερικά παιχνίδια,και πόσα ακόμα από πίσω για χαρτόνια και κουραφέξαλα της nintendo και σε 10-20 λεπτά το παιδί ή να το χαλάσει ή να πάει κάτι στραβά στο ένωμα των χαρτονιών και να μου ζητάει να το ξανααγοράσω.Αμ δε!!!
500+ ευρώ για χαρτοκοπτική είναι πολλά τα λεφτά.

Μαζι σου! Το να παρεις τη κονσολα για αυτα ειναι τρισμεγιστη σπαταλη ενοειται. Αν το εχεις για σενα ομως εξαρχης εκει αλαζει το πραμα και ειτε αντεχεις και θελεις να το κανεις ειτε οχι. Αλλα η αγορα ολου του πακετου για αυτο και μονο δεν αξιζει.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Manjaro είπε

Σοβαρά τώρα το τυχαίο χόμπι (μέσα απο τα χιλιάδες) που διάλεξα σε πείραξε ? :P 

ναι εγώ είμαι φαιδρός εσύ κάτσε αγόρασε 300 ευρώ κονσόλα για να μαθαίνεις στο 4 χρόνο παιδί σου πως να κολλάει χαρτονάκια για 5 λεπτά (που θα τα αγοράσεις 20 ευρώ στην ξεφτίλα για να μην πω παραπάνω) 

Ρε πλάκα μας κάνετε;  δεν μπορείτε να χωρίσετε δυο λογιών άχυρα;;; 

Ναι τα παιδιάκια ας κάνουν χειροτεχνίες (αν και ο τύπος που έπαιζε το πιάνο ή ο άλλος το ρομποτ ή ο τελευταίος με το καλάμι μονο 5 χρόνα δεν μοιάζουν)

Δεν μπορείτε να καταλάβετε οτι  ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ 

και ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ GAMING?????????? 

Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτές τις ΜΑΛΑ ...ΕΧΜ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ μπορούσατε να τις κάνετε ΚΑΙ ΠΡΙΝ!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ nintendo;;; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ;;; 

Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως σας ΑΡΜΕΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ;;; 

Δεν ξέρετε τι σημαίνει ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ;; ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κάποια εταιρία κακής ποιότητας παπατζηλίκια που θα χαλάνε με το παραμικρό και να θεωρείται μεγάλο όνομα στον χώρο της;;;;;;;

Δεν καταλαβαίνεται τι σημαίνει ΑΙΣΧΡΔΟΚΕΡΔΕΙΑ;;; γιατι μην μου πείτε ότι θα σας τα πουλάει με κόστος 50 λεπτά το τετραγωνικό μέτρο (όσο πάει το χαρτόνι) με 10000% κέρδος θα σας τα πουλάει ενώ θα έχει πέσει στο 100% το κόστος της μιας και δεν θα κάνει τίποτα απο μεριάς της πέρα απο το να εκτυπώνει τις γραμμές στα χαρτόνια..

κυριολεκτικά θα εκτυπώνει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της εις υγείαν σας και εσείς θα ξοδεύετε (αθροιστικά) εργατοώρες για να κάνετε μια βλακεία την οποία με τα ίδια λεφτά θα έπρεπε να σας  παρέχει σοβαρό περιφερικό απο ποιοτικά υλικά με 2ετή εγγύηση και θα έπρεπε να δουλεύει 100% σωστά αλλιώς τα λεφτά σας πίσω..

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Και άντε όλα αυτά δεν μπορείτε να τα δειτε....

Δεν μπορείτε να καταλάβετε την ειρωνεία του να ξοδεύεις λεφτά για VIDEO gaming και στο τέλος να κολλάς χαρτονάκια με την δικαιολογία ότι έχει πλάκα;;;

Είναι σαν να αγοράζεις τοστιέρα και στο τέλος να ζεσταίνεις το ψωμί με αναπτήρα πριν το βάλεις μέσα γιατί έτσι θα ψηθεί σε συγκεκριμένα σημεία (που θα έχεις τον αναπτήρα) καλύτερα... 

Σαν να πηγαίνεις στα MacDonalds και αντι να σου φέρνουν αυτά που παρήγγειλες οι ίδιοι να μαγειρέψεις εσύ το φαί σου γιατι έχει πλάκα και μαθαίνεις μαγειρική... 

προκατ χαρτόνια θα είναι για να αντικαταστήσουν κανονικά περιφερικά... σε τι καλή τιμή να τα δώσουν πάρε χαρτόνι απο την αποθήκη και κάντα μόνος σου.. βρήκαν τρόπο να σου πουλάνε σκουπίδια και τους υπερασπίζονται κιόλας κάποιοι.... 

Απομακρυνθείτε!

Θα σκάσει!!

Δημοσ.

Προτότυπη ιδέα,ευρηματικό αλλα δεν έχει καμία σχέση με gaming,ζητάει ένα κάρο λεφτά και απευθύνεται σε πολύ μικρές ηλικίες (3-8) και τους γονείς τους.Αν είχε ανακοινώσει καμία Microsoft ενα τέτοιο project θα την είχατε φάει ζωντανή τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...