Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Λοιπόν μην τα πολυλογώ και σας ζαλίζω... βασικά ο προϋπολογισμός περιορισμένος... έπεσε το μάτι μου πάνω σε αυτήν την THOMSON UC6326, τι λέτε; αξίζει;

https://www.amazon.de/Thomson-49UC6326-Fernseher-Ultra-Triple/dp/B0756H7HKW/ref=sr_1_1?s=home-theater&ie=UTF8&qid=1516557931&sr=1-1&keywords=4k+fernseher+2017&refinements=p_n_feature_two_browse-bin%3A2711619031%2Cp_36%3A-45000

Να είστε καλα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σέρβις θα το αναλάβει η amazon μιας και με 29,49 ευρώ σε καλύπτει...

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν αξίζει και αν έχει κανείς άποψη για την συγκεκριμένη τηλεόραση. Την θέλω για δώρο στον αδερφό μου που καίγεται στις σειρές και στο flight simulator.

Επεξ/σία από nikolaos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, nikolaos13 είπε

Το σέρβις θα το αναλάβει η amazon μιας και με 29,49 ευρώ σε καλύπτει...

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν αξίζει και αν έχει κανείς άποψη για την συγκεκριμένη τηλεόραση. Την θέλω για δώρο στον αδερφό μου που καίγεται στις σειρές και στο flight simulator.

Δεν ξέρω αν βρεις κάποιον για να σου δώσει τέτοιες πληροφορίες, είναι μοντέλο που δεν περπατάει εδώ. 

Σε τέτοια τιμή εδώ έπαιζε η jvc (vestel)  του Κωτσόβολου και διαβάζαμε για προσφορά αιώνα!  Αυτή έχει και hdr βέβαια .

Η Εταιρία που την βγάζει είναι η TCL 

http://www.thomsontv.eu/about-tcl/the-tcl-group/general

Δύσκολα θα αγόραζε κάποιος tv σε αυτά τα λεφτά από το amazon και μάλιστα thomson γιατί είναι και το θέμα ότι δεν το λες και εύκολο το γεγονός ότι αν χαλάσει θα πρέπει να την πακετάρεις και να την στέλνεις πίσω! 

Φυσικά τα 449€ σκέτη χωρίς την εγγύηση amazon είναι τίμια τιμή  για την 55'' και τα 399 για την 49'' για εκεί  ( ως φθηνές λύσεις πάντα ) αλλά αν δεν μπορείς να την δεις από κοντά να παίζει τι να το κάνεις.

Θα ήθελα να έσκαγε καμία προσφορά -50€+ στην 49 να δω αν θα  ανοίξουμε θέμα στις προσφορές!  Για την ώρα δύσκολο να το ψάχνει και άλλoς εκτός από εσένα. ;)

Επεξ/σία από maxdore217
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...