stavrosbmw Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, rus είπε Xα χα καλο, να παιρνεις μονο αυτό που λεει "classic". γιατι?
Alex-V Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @rus οντως πολυ διαφορετικο απτο πρασινο το λευκο με το ελαιολαδο. δεν μυριζει ασχημα οπως εκεινο. μολις το χρησιμοποιησα πριν λιγο στο μπανιο μαλλια και σωμα. θα δουμε στην πορεια σε καμια βδομαδα πως τα παει... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Alex-V
Irene.j Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Dreamstorm είπε 100%. Φυσικά και μεταφέρονται, παντού φωλιάζουν! Με την ίδια λογική και το σφουγγάρι για το σώμα θα έπρεπε να το πετάμε κάθε φορά. Λοιιιπονν..ετσι νομιζα κι εγω παλια. Με το σαπουνι δε μεταφερονται μικροβια για το λογο οτι με τον αφρο αποκαλλαται η ενδεχομενη μπιχλα,που εχει επανω. Αυτο αλλωστε ειναι και το νοημα του πλυσιματος με σαπουνι..τριβη,αφρος,ξεπλυμα (με σωστη χρονικη διαρκεια παντα)! Οσο για το σφουγγαρι ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Μαζευει βακτηρια και μετα απο λιγο καιρο πρεπει να αλλαζεται. 1
Dreamstorm Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Irene.j είπε Λοιιιπονν..ετσι νομιζα κι εγω παλια. Με το σαπουνι δε μεταφερονται μικροβια για το λογο οτι με τον αφρο αποκαλλαται η ενδεχομενη μπιχλα,που εχει επανω. Αυτο αλλωστε ειναι και το νοημα του πλυσιματος με σαπουνι..τριβη,αφρος,ξεπλυμα (με σωστη χρονικη διαρκεια παντα)! Οσο για το σφουγγαρι ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Μαζευει βακτηρια και μετα απο λιγο καιρο πρεπει να αλλαζεται. Για αυτό είχα γράψει ότι δεν ευνοεί αλλά παράλληλα δεν είναι μηδανιμή η ανάπτυξη μικροοργανισμών. Ό,τι και να κάνεις, όσο και να τρίψεις, όσο αφρό και ξέπλυμα να κάνεις πάντα κάτι μένει. Διαφορετικά θα συζητούσαμε για αποστειρωμένο περιβάλλον. Φυσικά μιλάμε πάντα για αγνό σαπούνι. Θα χρησιμοποιούσες ποτέ σαπούνι που είχε χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος; Αν σου έδινα το δικό μου θα έκανες μπάνιο με αυτό; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από Dreamstorm
Irene.j Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dreamstorm είπε Θα χρησιμοποιούσες ποτέ σαπούνι που είχε χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος; Αν σου έδινα το δικό μου θα έκανες μπάνιο με αυτό; Βρισκομαι σε διλημμα!! Ειμαι αναμεσα σε και .
rus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, johnyboy είπε δεν έχω φαλάκρα, απλά δεν κάνει αυτό που λέει, οπότε τα 16 ευρώ ήταν για πέταμα. Ειπες ότι εχεις τριχοπτωση, δηλαδή αρχη φαλακρας. Μα σοβαρα πίστεψες ότι ένα σαμπουαν μπορει να βοηθησει σε αυτό το προβλημα? 6 ώρες πριν, Dreamstorm είπε Θα χρησιμοποιούσες ποτέ σαπούνι που είχε χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος; Αν σου έδινα το δικό μου θα έκανες μπάνιο με αυτό; Εγω ναι, αυτή είναι η δουλεια του σαπουνιου, να καθαριζει. Και ασφαλως πολυ περισσοτερα μικροβια απ οσα μπορει να εχεις εσυ. Ουτε χερια πλενεις με αλλουνού σαπουνι? Στο στρατο πως κατάφερνες να χρησιμοποιεις μονο το δικο σου? 9 ώρες πριν, Alex-V είπε @rus οντως πολυ διαφορετικο απτο πρασινο το λευκο με το ελαιολαδο. δεν μυριζει ασχημα οπως εκεινο. μολις το χρησιμοποιησα πριν λιγο στο μπανιο μαλλια και σωμα. θα δουμε στην πορεια σε καμια βδομαδα πως τα παει... Δε θα συνιστουσα σαπουνι για λουσιμο. 9 ώρες πριν, stavrosbmw είπε γιατι? Γιατι αυτό είναι το κανονικο, τα υπολοιπα ειναι φρου-φρου και αρωματα για γυναικες Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από rus
johnyboy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Ειπες ότι εχεις τριχοπτωση, δηλαδή αρχη φαλακρας. Μα σοβαρα πίστεψες ότι ένα σαμπουαν μπορει να βοηθησει σε αυτό το προβλημα? όχι, αλλά πίστευα ότι μπορεί να βοηθήσει λίγο.
PETROS13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 μιας και η συζήτηση πήγε στα σαπούνια βλέπω να ανοίγει νέο θέμα για το καλύτερο σαπούνι
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Όσοι δεν θέλουν μυρωδιές ας δουν και το αρκάδι το άσπρο. Δε μυρίζει σχεδόν καθόλου και κάνει ωραίο αφρό. Σε χέρια μόνο το έχω δοκιμάσει.
Alex-V Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, rus είπε Δε θα συνιστουσα σαπουνι για λουσιμο. Και ομως. Εχω σμηγματορροικη δερματιτιδα στο κεφαλι εδω και 15 χρονια. Λουστηκα με το σαπουνι και μειωθηκε αισθητα η φαγουρα. Αλλωστε δεν βαζω πολυ σαπουνι. Ισα ισα στα χερια και μετα στα μαλλια. Ξερω, τα σαπουνια εχουν υψηλο PH και διαταρασουν το δερμα, αλλα ειδα διαφορα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από Alex-V
stavrosbmw Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, rus είπε Ειπες ότι εχεις τριχοπτωση, δηλαδή αρχη φαλακρας. Μα σοβαρα πίστεψες ότι ένα σαμπουαν μπορει να βοηθησει σε αυτό το προβλημα? Εγω ναι, αυτή είναι η δουλεια του σαπουνιου, να καθαριζει. Και ασφαλως πολυ περισσοτερα μικροβια απ οσα μπορει να εχεις εσυ. Ουτε χερια πλενεις με αλλουνού σαπουνι? Στο στρατο πως κατάφερνες να χρησιμοποιεις μονο το δικο σου? Δε θα συνιστουσα σαπουνι για λουσιμο. Γιατι αυτό είναι το κανονικο, τα υπολοιπα ειναι φρου-φρου και αρωματα για γυναικες Με το classic 2in1 λουζομαι ούτως ή άλλως, ή καμιά φορά για την αλλαγή με το deep clean action
rus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, zio10 είπε Όσοι δεν θέλουν μυρωδιές ας δουν και το αρκάδι το άσπρο. Δε μυρίζει σχεδόν καθόλου και κάνει ωραίο αφρό. Σε χέρια μόνο το έχω δοκιμάσει. Το Αρκαδι είναι καλο μονο στην αρχη, όταν φτασει στη μεση η ικανοτητα του για αφρο μειωνεται σε ενοχλητικο σημειο. 1
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, rus είπε Το Αρκαδι είναι καλο μονο στην αρχη, όταν φτασει στη μεση η ικανοτητα του για αφρο μειωνεται σε ενοχλητικο σημειο. Μπορεί γι'αυτό να τα κάνουν έτσι μεγάλα, να χρησιμοποιείς το μισό και να το αλλάζεις μετά!
atrwtos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Επίσης σαμπουάν τύπου Priorin κτλ. είναι πεταμένα λεφτά αφού περιέχουν Sodium Laureth Sulfate κ.α τέτοια ωραία συστατικά που δημιουργούν πυτιρίδα τριχόπτωση κτλ....Το σαπουνάκι του παπουτσανι το μπεζ να το πω θα το δοκιμάσω και εγώ φτάνει να το βρω.
nickmanak Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Διαβασα ολο το τοπικ παιδια. Αν εχει να προτεινει καποιος σαπουνι για λουσιμο μαλλιων πλην των εταιρειων παπουτσανης και αρκαδι που αναφερθηκαν εκτενως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα