Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
31 minutes ago, ThReSh said:

Ακόμα πιο μίζερο... :P

Μου θυμίζει όταν πηγαίναμε σε συμμαθητές στο σχολείο και τρίβαμε την γροθιά ("knuckles") πάνω στο κεφάλι τους...

Ε καλα δεν είναι και τόσο τραγικό! Εκτός αν μιλάς για μπάρα ...μισού κιλού! Με το που κάνεις ένα πέρασμα στα μαλλιά έχεις αμέσως τη σωστή ποσότητα αφρού (αν υποθέσουμε πως δεν έχει περάσει ένας μήνας από το προηγούμενο λούσιμο... :P ) . Άσε που μετά σιγά σιγά το σαπούνι παίρνει το σχήμα από το σκαλπ σου και εφαρμόζει τέλεια! 

• Like 1
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ε καλα δεν είναι και τόσο τραγικό! Εκτός αν μιλάς για μπάρα ...μισού κιλού! Με το που κάνεις ένα πέρασμα στα μαλλιά έχεις αμέσως τη σωστή ποσότητα αφρού (αν υποθέσουμε πως δεν έχει περάσει ένας μήνας από το προηγούμενο λούσιμο... :P ) . Άσε που μετά σιγά σιγά το σαπούνι παίρνει το σχήμα από το σκαλπ σου και εφαρμόζει τέλεια! 

-Φιλαράκι με τι σαπούνι πλένεσαι?
-Με ένα που έχει το σχήμα του κεφαλιού μου.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Alex-V said:

-Φιλαράκι με τι σαπούνι πλένεσαι?
-Με ένα που έχει το σχήμα του κεφαλιού μου.

Προσωποποιημένο! :P 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, rus είπε

Εβαλα φωτο και του πρασινου και του καφε.

Το καφε ειναι αψογο, το πρασινο τενεκές:)

Αν σε καταλαβα, λες ότι δε πρεπει με το ιδιο σαπουνι που επλυνες το σωμα, αμεσως μετα να πλενεις και τα χερια για να μη μεταφερεις μικροβια(ή το αντιστροφο)? Αυτό περισοτερο ακούγεται σαν ανεκδοτο, αφου όταν κανουμε μπανιο πλενουμε και σωμα και χερια και όλα, να σου πω ομως ότι δεν εχω μονο ένα σαπουνι, ιδια μαρκα μεν αλλα άλλο υπαρχει στη μπανιερα και άλλο στο νιπτηρα.

Ζεστο νερο για τα χερια δε χρησιμοποιω, μόνο κρυο. Στο δε μπανιο επισης το ζεστο με ενοχλει, χρησιμοποιω χλιαρο:)

Και προσφατα καπου διαβασα ότι το πλυσιμο με ζεστο νερο κανει τα χερια σιγα σιγα πιο ευάλωτα στα μικροβια. Υπαρχουν όμως φιλοι που ανοιγουν το θερμοσιφωνα για να πλυνουν τα χερια τους?

Ουτε κι εγω θα μπορουσα να λουστω με άλλο πλην του Παντεν, θα ηταν σα να επεφτα στη β Έθνικη:lol:

Μονο το ultrex εχει αντρικη μυρωδια απο σαμπουαν, τα αλλα μυριζουν πολυ γυναικεια....

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, stavrosbmw είπε

Μονο το ultrex εχει αντρικη μυρωδια απο σαμπουαν, τα αλλα μυριζουν πολυ γυναικεια....

Ναι συμφωνώ εν μέρη...σου κάνει όμως και ένα κεφάλι αεροδρόμιο...

Δημοσ.
Στις 25/1/2018 στις 2:36 ΜΜ, Dreamstorm είπε

Το καλοφτιαγμένο σαπούνι δεν ευνοεί την ανάπτυξη μικροοργανισμών, δεν την καθιστά όμως και μηδαμινή. Όταν λοιπόν χρησιμοποιείς κάτι που πλένεις τα χέρια σου και για το σώμα σου, αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει πρόβλημα. Ειδικά αν χρησιμοποιείς και αρκετά ζεστό νερό ώστε να ανοίγουν οι πόροι του δέρματος.

Όσο αφορά τα μαλλιά, όταν ξεκίνησα είχα και εγώ προβλήματα μέχρι που βρήκα έπειτα από πολλές δοκιμές το ιδανικό σαπούνι. 

Εισαι βεβαιος γι αυτο,που γραφεις?

Καλε, με το σαπουνι δε μεταφερονται μικροβια .  Αν ηταν ετσι θα τα χρησιμοποιουσαμε μια φορα και..πεταμα. :rolleyes:

5 ώρες πριν, stavrosbmw είπε

:wub:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, stavrosbmw είπε

Xα χα καλο, να παιρνεις μονο αυτό που λεει "classic".

4 ώρες πριν, stavrosbmw είπε

οταν λες αεροδρομιο?

Μηπως εννοει ότι τραβαει μυγες και αλλα πετουμενα που προσγειωνονται στο κεφαλι σου?:D

Επεξ/σία από rus
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, stavrosbmw είπε

οταν λες αεροδρομιο?

Αυτό που είπε και ο rus...αλλά και για κουνούπια αφού δεν θα έχει μείνει τρίχα...Ελευθέριος Βενιζέλος airport θα γίνεις!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Irene.j είπε

Εισαι βεβαιος γι αυτο,που γραφεις?

Καλε, με το σαπουνι δε μεταφερονται μικροβια .  Αν ηταν ετσι θα τα χρησιμοποιουσαμε μια φορα και..πεταμα.

100%. Φυσικά και μεταφέρονται, παντού φωλιάζουν! Με την ίδια λογική και το σφουγγάρι για το σώμα θα έπρεπε να το πετάμε κάθε φορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βρηκα το ριμαδι! Του παπουτσανη με το ελαιολαδο (οχι το πρασινο). Μονο ο μασουτης το ειχε. Πηγα αβ, σκλαβενιτη, γαλαξια, mymarket. Κανενας.

Επεξ/σία από Alex-V
  • Like 1
Δημοσ.

εγώ πάντως που πλήρωσα το ρεντκεν 16 ευρώ δεν είδα διαφορά. Σαχλαμάρες είναι και πεταμένα λεφτά. δεν σταμάτησε η τριχόπτωση ούτε δυνάμωσε το μαλλί και μου προκαλεί ξηροδερμια. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, johnyboy είπε

εγώ πάντως που πλήρωσα το ρεντκεν 16 ευρώ δεν είδα διαφορά. Σαχλαμάρες είναι και πεταμένα λεφτά. δεν σταμάτησε η τριχόπτωση ούτε δυνάμωσε το μαλλί και μου προκαλεί ξηροδερμια. 

Aν ηταν με ένα σαμπουαν να σταματαγε η τριχοπτωση... δεν θα υπηρχαν φαλακροι:rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Η φαλακρα αν δε κανω λαθος, ειναι γεννετικο προβλημα. Εν ολιγοις οτι και να κανεις, ακομη και μονο με νερο να πλενεσαι, αν ειναι να πεσουν θα πεσουν

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, rus είπε

Aν ηταν με ένα σαμπουαν να σταματαγε η τριχοπτωση... δεν θα υπηρχαν φαλακροι:rolleyes:

δεν έχω φαλάκρα, απλά δεν κάνει αυτό που λέει, οπότε τα 16 ευρώ ήταν για πέταμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...