rus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Oσο αφορα τα σαπουνια, μετα απο ερευνα κατεληξα οτι το καλυτερο ειναι αυτό εδώ. Δε γλιτσωνει το σημειο που το βαζεις, κανει ικανοποιητικο αφρο, δε μυριζει, δε τελειωνει γρηγορα. Οσο αφορα τα σαμπουαν, το Παντέν δεν εχει αντιπαλο. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από rus 2
papoys1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Το γνήσιο ελαιολάδου πρέπει να γλιτσιάζει γιατί περιέχει όλη τη γλυκερίνη που παράγεται κατά τη διαδικασία. Στα περισσότερα ελαιολάδου του εμπορίου το μεγαλύτερο μέρος της γλυκερίνης το αφαιρούν να το χρησιμοποιήσουν αλλού.Το διαπιστώνεις γιατί μετά το σαπούνισμα ξηραίνει το δέρμα ενώ το γνήσιο σπιτικό που έχει όλη τη γλυκερίνη τα κρατάει πιο μαλακά.
rus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσοχη υπαρχει διαχωρισμος με αυτό εδώ, ιδιας εταιριας αλλα πρασινο. Αυτό είναι για κλαμματα, γλιτσωνει πολύ και όταν φτασει στη μεση κι επειτα κανει λιγο αφρο. Η γλιτσα απ τα σαπουνια συχνα μου βουλωναν το νιπτηρα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από rus
Dreamstorm Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα, μόνο 2 λύσεις υπάρχουν: 1) Κάποιο βιολογικό σαμπουάν το οποίο είναι και πανάκριβο 2) Κλασικό σαπούνι αλλά όχι πράσινο και ούτε τα γνωστά του εμπορίου. Υπάρχουν αρκετά καλά σαπούνια σε μαγαζιά βιολογικών προϊόντων, φθηνά,χειροποίητα από καλές πρώτες ύλες. Προσωπικά έχω βολευτεί εδώ και χρόνια με παραγωγό από Κρήτη, κάνει καλό αφρό και με ωραίο άρωμα. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να το ψάξετε παραπάνω, να φτιάξετε κάτι μόνοι σας, δεν είναι δύσκολο. 1
rus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Dreamstorm είπε Προσωπικά έχω βολευτεί εδώ και χρόνια με παραγωγό από Κρήτη, κάνει καλό αφρό και με ωραίο άρωμα. Συνηθως αυτά που κανουν πολυ αφρο τελειωνουν και γρηγορα, δηλαδή είναι ασυμφορα. Αυτά που εχουν ωραιο αρωμα δεν είναι καλη ιδεα. Να πλενουν καλα θελουμε, όχι να μυριζουμε πατσουλι. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από rus 1
Dreamstorm Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Συνήθως. Γενικά το θέμα του αφρού εξαρτάται το πως χρησιμοποιείς το σαπούνι, για παράδειγμα πρέπει να το έχεις βρέξει πριν το χρησιμοποιήσεις.Γενικά πάντως να δίνεις 1,60 για ένα μήνα δεν είναι και ασύμφορο. Όσο για το άρωμα, ακόμα και τα πράσινα που υποτίθεται τα περισσότερα είναι άοσμα αφήνουν μυρωδιά,αυτήν την χαρακτηριστική λαδίλα.
rus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Nαι βεβαια, αν το χρησιμοποιεις σπανια θα σου κρατησει για ενα μηνα, μπορει και δυο ή τρεις... Αφρο χρειαζεσαι και όταν πλενεις τα χερια και όταν πλενεις το σωμα. Προσωπικα το χρησιμοποιω και για να πλενω σκευη, φρουτα και λαχανικα. Λαδιλα αφηνει το πρασινο που εδειξα, το καφε οπως ειπα όχι.
Dreamstorm Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μια φορά το μήνα είναι αρκετά, τελευταίο Σάββατο αρκεί... Πέρα από την πλάκα, περίπου τόσο βγαίνει με σχεδόν καθημερινή χρήση. Τώρα για να επανέλθουμε στο θέμα, αν θέλει κάποιος να απαλλαγεί από χημικά κτλ και παράλληλα να μη δίνει μια περιουσία σε βιολογικά προϊόντα, το σαπούνι είναι μονόδρομος. Το πράσινο (εκτός και αν το φτιάξει κάποιος μόνος του), ειδικά από τις γνωστές εταιρίες, δεν το συνιστώ για προσωπική υγιεινή. Είμαι άνθρωπος που πριν κάποια χρόνια προσπάθησα να απαλλαγώ από τα περιττά χημικά και ό,τι γράφω δεν πηγάζει από τυχαία google searches, άλλα έπειτα από πολύ διάβασμα και συζητήσεις με δερματολόγους κτλ. 1
gia_nnis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 https://www.tofarmakeiomou.gr/brands/amalthia-51270/amalthia-51270-pure-natural-soap-125gr-51272_51272/ Σαπoύνι AMALTHIA. Αυτο ειχα παρει στο παρελθον.. Μου δημιουργησε ξηροδερμια και το σταματησα..
rus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, gia_nnis είπε https://www.tofarmakeiomou.gr/brands/amalthia-51270/amalthia-51270-pure-natural-soap-125gr-51272_51272/ Σαπoύνι AMALTHIA. Αυτο ειχα παρει στο παρελθον.. Μου δημιουργησε ξηροδερμια και το σταματησα.. 15,40 ένα σαπουνι, δεν ειμαστε καλα... 2 ώρες πριν, Dreamstorm είπε Μια φορά το μήνα είναι αρκετά, τελευταίο Σάββατο αρκεί... Πέρα από την πλάκα, περίπου τόσο βγαίνει με σχεδόν καθημερινή χρήση. Έναν ολοκληρο μηνα σου κραταει ενα σαπουνι? και καθημερινη χρηση κιολας? Πόσο συχνα πλενεις τα χερια σου? Όταν κανεις μπανιο χρησιμοποιείς αφρολουτρο ή σαπουνι? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από rus
Dreamstorm Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μην μπερδεύεσαι, δεν χρησιμοποιώ το ίδιο σαπούνι για τα πάντα, όπως καταλαβαίνω ότι κάνεις εσύ. Για μαλλιά και σώμα είναι διαφορετικά. Για χέρια επίσης όπως και για σκεύη, φρούτα και λαχανικά αν και για τα τελευταία προτιμώ το ξύδι και έπειτα πολύ καλό ξέβγαλμα. Το κόστος λοιπόν για τα μαλλιά είναι 1,60€/μήνα με σχεδόν καθημερινή χρήση.
Getta Robo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 9 hours ago, stavrosbmw said: Πριν ποσα χρονια χρεισιμοποιουσες ultrex και ποιο? Αν δεν κανω λαθος το εχουν αλλαξει.Εχει διαφορετικη συσταση πλεον. Πανε αρκετα, δεν το ξαναχρησιμοποιησα. Πολυ πιθανο να εχει αλλαξει, αλλα εχω κατασταλαξει στα σαμπουαν που μου κανουν. Δεν ειναι απαραιτητο να δημιουργησει καποιο τριχοπτωση ως αντιδραση, αλλα πολυ περισσοτερα και διαφορετικα συμπτωματα. Πχ ξηροδερμια και ερεθισμους.
rus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Dreamstorm είπε Μην μπερδεύεσαι, δεν χρησιμοποιώ το ίδιο σαπούνι για τα πάντα, όπως καταλαβαίνω ότι κάνεις εσύ. Για μαλλιά και σώμα είναι διαφορετικά. Για χέρια επίσης όπως και για σκεύη, φρούτα και λαχανικά αν και για τα τελευταία προτιμώ το ξύδι και έπειτα πολύ καλό ξέβγαλμα. Το κόστος λοιπόν για τα μαλλιά είναι 1,60€/μήνα με σχεδόν καθημερινή χρήση. Γιατι να μπερδευτώ, ρωταω απλως. Ώστε λούζεσαι με σαπουνι? Το ιδιο σαπουνι χρησιμοποιω εγω και για μπανιο και για χερια.
theo93 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Εγώ ξεκίνησα με αυτό: Καλό αφρο, δέν μυρίζει πολυ και δεν τα έκανε πολύ σκληρά. 1
rus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, theo93 είπε Εγώ ξεκίνησα με αυτό: Καλό αφρο, δέν μυρίζει πολυ και δεν τα έκανε πολύ σκληρά. Αυτό ακριβως που εγραψα κι εγω πριν λιγες ωρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα