Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, *nenya* said:

XD μ'άρεσε. Μου θυμίζει διασταύρωση: τζίτζικες + αντζούγιες + ταραντούλες
Τί σημαίνει ακριβώς;

Σίγουρα πάντως θα είναι πιο ανώδυνο από την ...απλυσιά που προτείνει! :P 

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει που χει γεμίσει ο τόπος με ιδρωτιλες αμα αρχίσουν να πλένουν και το μαλλί με νερό, καήκαμε. 

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

XD μ'άρεσε. Μου θυμίζει διασταύρωση: τζίτζικες + αντζούγιες + ταραντούλες
Τί σημαίνει ακριβώς;

Θα σε γελάσω για την ακριβή του έννοια, αλλά ο τρόπος που το χρησιμοποιούν τριγύρω είναι ως "χαριτωμενιά" που κάνεις για ν αποφύγεις κάτι που θα πρεπε να γίνει. Βέβαια, μόλις το googlαρα και βρήκα όντως λήμμα. Έμαθα κάτι και σήμερα. 

On topic, προφανώς δεν προτείνω απλυσιά, αλλά όταν ακούω για κάτι χωρίς χημικά μου ανάβουν τα λαμπάκια. Το απόλυτο κενό μπορεί να μην έχει χημικά, όποιος δε τα γουστάρει, μπορεί να δοκιμάσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα συνιστούσα , σε εκείνους και εκείνες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει τα syoss , να τα αποφύγουν. τα συγκεκριμένα όποτε τα εχω χρησιμοποιήσει , αλλά και άλλοι γνωστοί μου , δημιουργούν έντονη φαγούρα. 

τα τιμοτει από την άλλη , ποτέ δε δημιούργησαν το οποιοδήποτε θέμα.

Επεξ/σία από gdriver
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, angmar είπε

Θα σε γελάσω για την ακριβή του έννοια, αλλά ο τρόπος που το χρησιμοποιούν τριγύρω είναι ως "χαριτωμενιά" που κάνεις για ν αποφύγεις κάτι που θα πρεπε να γίνει. Βέβαια, μόλις το googlαρα και βρήκα όντως λήμμα. Έμαθα κάτι και σήμερα. 

On topic, προφανώς δεν προτείνω απλυσιά, αλλά όταν ακούω για κάτι χωρίς χημικά μου ανάβουν τα λαμπάκια. Το απόλυτο κενό μπορεί να μην έχει χημικά, όποιος δε τα γουστάρει, μπορεί να δοκιμάσει.

Δεν ξέρω αν έχεις μαλλιά ή όχι πάντως όταν αρχίζει και βλέπεις τα πρώτα σημάδια αραίωσεις το ψάχνεις...Κανένας δεν θέλει χημικά σε  οπουδήποτε προιον αλλά ξέρω ότι δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά όσο τα χημικά σε ορισμένα συγκεκριμένα προιοντα αλλά εδώ μιλάμε για σαμπουαν μαλλιών δεν νομίζω κανενας από δω μέσα να θέλει να καραφλιάσει..όποτε πρέπει να επιλέξεις! πιστεψέ με βέβαια είναι και άλλη παράγοντες που επηρεάζουν τα μαλλιά αγχος,στρες,κακή διατροφή,ελλειψη ασκησης κτλ. 

Δημοσ.

Δε διαφωνώ, να το ψάξεις. Αυτό που δε μου αρέσει είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείται πλέον η λέξη "χημικά", λες και είναι τα δάκρυα του διαόλου. Δεν υπάρχει κάτι χωρίς χημικά. Το νερό το σκέτο, guess what, χημικά. Είμαι κατά της δαιμονοποίησης των λέξεων, από κει και πέρα δεν θα υποδείξω σε κανέναν τι να βάλει στο κεφάλι του. 

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, angmar είπε

Δε διαφωνώ, να το ψάξεις. Αυτό που δε μου αρέσει είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείται πλέον η λέξη "χημικά", λες και είναι τα δάκρυα του διαόλου. Δεν υπάρχει κάτι χωρίς χημικά. Το νερό το σκέτο, guess what, χημικά. Είμαι κατά της δαιμονοποίησης των λέξεων, από κει και πέρα δεν θα υποδείξω σε κανέναν τι να βάλει στο κεφάλι του. 

Το μεγαλο αστειο θα ναι να πεις σε καποιον απο αυτους που δαιμονοποιουν τη λεξη,πως το σωμα μας ειναι γεματο "χημικες ενωσεις".

Αυτοκτονια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrwtos είπε

Δεν ξέρω αν έχεις μαλλιά ή όχι πάντως όταν αρχίζει και βλέπεις τα πρώτα σημάδια αραίωσεις το ψάχνεις...Κανένας δεν θέλει χημικά σε  οπουδήποτε προιον αλλά ξέρω ότι δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά όσο τα χημικά σε ορισμένα συγκεκριμένα προιοντα αλλά εδώ μιλάμε για σαμπουαν μαλλιών δεν νομίζω κανενας από δω μέσα να θέλει να καραφλιάσει..όποτε πρέπει να επιλέξεις! πιστεψέ με βέβαια είναι και άλλη παράγοντες που επηρεάζουν τα μαλλιά αγχος,στρες,κακή διατροφή,ελλειψη ασκησης κτλ. 

Α υπαρχει και αυτο https://www.hairwaybeauty.gr/l-oreal-professionnel-serioxyl-kit-1.html

Το κυριο προβλημα ειναι το DNA!

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα με πολλά σαμπουάν,σαπούνια και λοιπά είδη , είναι οι παραεισαγωγές των σουπερ μαρκετ.  Έρχονται από χώρες όπου έχουν διαφορετική σύσταση ή για χρήση με νερό διαφορετικού pH

Δημοσ.
1 hour ago, angmar said:

Δε διαφωνώ, να το ψάξεις. Αυτό που δε μου αρέσει είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείται πλέον η λέξη "χημικά", λες και είναι τα δάκρυα του διαόλου. Δεν υπάρχει κάτι χωρίς χημικά. Το νερό το σκέτο, guess what, χημικά.

Οταν ζηταει/ρωταει κανεις για ενα προιον/σκευασμα διχως χημικα, συνηθως ειναι για βιολογικα προιοντα, απο εκχυλισματα και αιθερία ελαια, αντι για συνθετικες χημικες ουσιες. Φυσικα τα παντα αποτελουνται απο χημεια. Απο τι και πως ομως, αλλαζει κατα πολυ.

@atrwtos εχεις δυο επιλογες. Ειτε πας σε ενα φαρμακειο οπου θα παρεις κατι υπερκοστολογημενο και σε ελαχιστη ποσοτητα, ειτε πηγαινε σε καποια βιολογικη αγορα η ακομα και λαικη, δες εκει για παραγωγους αντιστοιχων προιοντων. Οι διαφορες στις τιμες ειναι μεγαλες.

• Like 2
Δημοσ.

Προτείνετε κάποιο που να μπορούμε να το πάρουμε εύκολα, μη θέλει 10€ μεταφορικά.τα κωλολιντ έχουν syos νομίζω, κάνουν; έχω ακόμη κάτι τσαμπατζιδικα fructies τα οποία έχω βαρεθεί

Δημοσ.
1 minute ago, vrwmiaris said:

Προτείνετε κάποιο που να μπορούμε να το πάρουμε εύκολα, μη θέλει 10€ μεταφορικά.τα κωλολιντ έχουν syos νομίζω, κάνουν; έχω ακόμη κάτι τσαμπατζιδικα fructies τα οποία έχω βαρεθεί

Αν μενεις Θεσσαλονικη, δες σε καποια αγορα που ειναι κοντα σου εδω

https://www.organiclife.gr/el/online-guide/item/salonika/salonika-bazaar.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...