Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βάλει 2 συνδέσμους από κάτω σχετικά με τα χημικά που υπάρχουν όχι μόνο στα σαμπουάν που χρησιμοποιούμε αλλά και σε διάφορα άλλα (αφροί ξυρίσματος,αφρόλουτρα,ζελε,λακ κτλ.) στο πόσο κάνουν κακό στην υγεία μας χωρίς να το ξέρουμε και νομίζοντας ότι αυτό το τάδε προϊόν δεν περιέχει parabens-χρωστικές κτλ. δηλαδη αυτά που υπόσχονται. Βέβαια για οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με τα κακά προϊόντα απευθυνθείτε στον ΕΟΦΤα βάζω τελείως πληροφοριακά.

1 2

Τώρα μου έχουν προτείνη αυτό το σαμπουάν ότι είναι καλό κτλ. θα ήθελα την γνώμη σας σε αυτό αν γνωρίζει κανείς και γενικά για σαμπουάν μαλλιών πιο χρησιμοποιείτε κτλ.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το μόνο που δεν μας λέει ότι οι καραφλοί θα βγάλουν μαλλιά.Από όλα τα υπόλοιπα έχει.:P

Άσε με το που είδα και ταυρίνη....

Δημοσ.

Μπορεις απλα να ελαττώσεις τη συχνοτητα που χρησιμοποιεις σαμπουαν.Ειδικα αν δεν χρησιμοποιεις πηλό/ζελε δεν υπαρχει λογος να τα πλενεις καθε φορα με σαμπουαν,αν κανεις ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως τα χημικά συστατικά που αναφέρονται στο λινκ με το σαμπουάν στο αρχικό μήνυμα, δε διαφέρουν από τα συστατικά ενός τυχαίου σαμπουάν που έχω από το σουπερμάρκετ. Και χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα, είμαι σίγουρος πως τα "RED 4 (CI 14700), YELLOW 6 (CI 15985)" είναι μη-φυσικές μπογιές.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, atrwtos είπε

Έχω βάλει 2 συνδέσμους από κάτω σχετικά με τα χημικά που υπάρχουν όχι μόνο στα σαμπουάν που χρησιμοποιούμε αλλά και σε διάφορα άλλα (αφροί ξυρίσματος,αφρόλουτρα,ζελε,λακ κτλ.) στο πόσο κάνουν κακό στην υγεία μας χωρίς να το ξέρουμε και νομίζοντας ότι αυτό το τάδε προϊόν δεν περιέχει parabens-χρωστικές κτλ. δηλαδη αυτά που υπόσχονται. Βέβαια για οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με τα κακά προϊόντα απευθυνθείτε στον ΕΟΦΤα βάζω τελείως πληροφοριακά.

1 2

Τώρα μου έχουν προτείνη αυτό το σαμπουάν ότι είναι καλό κτλ. θα ήθελα την γνώμη σας σε αυτό αν γνωρίζει κανείς και γενικά για σαμπουάν μαλλιών πιο χρησιμοποιείτε κτλ.

Αυτα ολα δινουν ογκο.. οτι ειναι να χασεις θα το χασεις..

κοιτα και αυτο https://www.angelopouloshair.gr/product/nioxin-cleanser-sistima-2-1000ml/?utm_source=Skroutz&utm_medium=CPC&utm_campaign=Nioxin&utm_term=Nioxin-Cleanser-sistima-2-1000ml

οπως και αυτο https://www.wecare.gr/για-τη-γυναικα/περιποιηση-μαλλιων/σαμπουαν/vichy-dercos-δυναμωτικο-σαμπουαν-με-aminexil®-400ml.htm

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε βιολογικάδικα δες, εκεί έχει χωρίς το ένα, χωρίς το άλλο.  Και σε φαρμακεία, Κορρές κλπ. 

Ή πάρε ένα σαπούνι.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, idomeneas7 είπε

Tι έγινε?

Είπα red bull πίνω...:P 

1 ώρα πριν, stavrosbmw είπε

Τι να σου πω ρε φιλε, εγω με ultrex λουζομαι

MΑΚΡΙΑ! Ο πατέρας μου το χρησιμοποιούσε και αραίωναν τα μαλλιά του όταν το σταματησε μαντεψε! σταματησε μαγικά και το αραίωμα.Πετα το!

Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις με αυτα που βλέπω και ακουω με νερακι σκετο θα πλένουμε το μαλλί...

Δημοσ.

Αυτό εδώ πολύ ανάλαφρο, χωρίς χρωστικές/parabens/σιλικόνη

article-2658527-1EB4354700000578-802_306

Και αυτά τα Syoss βλέπω είναι χωρίς [αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα]

SYOSS-Silicone-free-groep_1.png

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά που πρότεινε η φίλη  *nenya* δε τα γνώριζα,έως τώρα είχα προσέξει ότι τα πιό "καθαρά" προϊόντα από χημικά ήταν της Nivea και τα μωρουδίστικα (προδέρμ κλπ) ,επίσης του Κορρέ έχουν ελάχιστα χημικά.

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος ν αποφύγεις τα χημικά στα μαλλιά σου είναι να μη τα πλένεις. Τα υπόλοιπα είναι τζιριτζάντζουλες.

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, angmar said:

Τα υπόλοιπα είναι τζιριτζάντζουλες.

XD μ'άρεσε. Μου θυμίζει διασταύρωση: τζίτζικες + αντζούγιες + ταραντούλες
Τί σημαίνει ακριβώς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...